icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

paulimauli
26. jan 2017

@karmela
@olylili ďakujem vam za rýchle upokojenie 😘 ,, a tak som sa tešila ze 9 mesiacov neuvidím žiadne vložky😅 ... no aj tak vieme ze to stojí za to , este raz ďakujem krásavice ❤

salsalady
26. jan 2017

@patkaamirko To sú kŕčové žily. Take ako bývajú na nohách. Niektoré ženy majú slabšiu cievnu stenu a práve v tehotenstve ked je mala panvy dosť prekrvena a je tam veľký tlak tak vzniknu.

paulimauli
26. jan 2017

@patkaamirko tak asi to tak ma byt :D 😅 tak buďeme tehotné a vlhké ... chlapi sa aspoň môžu tešiť :D ale ten moj až za dva týždne ked nebudem mat už tabletky

marsellinpir
26. jan 2017

Ahojte baby 😊skusila som este vecerny testik a nieco sa mi tam mari. Mrcha mi iz skoncila. Opäť len 3dnova. 1.den silnejsia a 2. A 3.den len spinenie.

olylili
26. jan 2017

@marsellinpir skús inú značku testu

kacenaaa
26. jan 2017

Tak baby tu je to napísané prečo môže byť pozitívny 🙂 mám ísť k lekárovi? :/

zuzanab32
26. jan 2017

@kacenaaa a uzivas nejake lieky??

kacenaaa
26. jan 2017

@zuzanab32 nie nič na hrdlo niečo od včera

miriamn76
26. jan 2017

@marsellinpir je tam☺skus o dva dni

sibalka21
26. jan 2017

@marsellinpir ak by si bola tehu ciarka by uz musela byt silnejsia, a ked si mala aj MS a ciarku osobne na tomto nevidim, myslim, ze to tehu nebude bohuzial :-/....

marsellinpir
26. jan 2017

@miriamn76 myslis ze ostalo to tam aj potom ranajsom teste a aj napriek mrche ak sa to da tak povedat

karmela
26. jan 2017

@marsellinpir áno moja vidieť slabunke ale Skus pre istotu inú značku testika 😉Drzkam palčeky

marsellinpir
26. jan 2017

@karmela zajtra skusim kupit pepino

karmela
26. jan 2017

@marsellinpir niektoré ženy môžu mat ms slabú alebo aj normálnu..Ked bude silnieť ciarocka tak si tehu

smajla27
26. jan 2017

@patkaamirko tie varixy som mala aj ja pri prvom tehu.. to je strasne neprijemne a bolestive, hlavne ku koncu tehu.. mne taka zila na spodu vybehla, ze som sa zlakla ze to je nador.. gynekolog mi povedal ze to je krcova zila, ze to porode zmizne.. nastastie aj zmizlo.. teraz cakam kedy vybehne znova :-/

zuzanab32
26. jan 2017

@kacenaaa tak to nema co ovplyvnit.ak bude silniet,malo by to byt tehu,prip skoc za gyn,nech ta pozrie

karmela
26. jan 2017

@marsellinpir áno pre potvrdenie ci je to ozajstný dušik radšej Skus pepino alebo nejakú inú značku trosku som ti pridala len farbu na foto

miriamn76
26. jan 2017

@marsellinpir preto skus o dva dni ci bude silnejsia alebo iny test napriklad lady max alebo pepino

kacenaaa
26. jan 2017

@zuzanab32 asi zajtra pôjdem minimálne mi povie že mám ovuláciu

marsellinpir
26. jan 2017

@karmela ja ju vidim aj po zaschnuti

karmela
26. jan 2017

@miriamn76 ahojik mojko ako? 🤓Drzkam ti paluchy silno 😉😘

miriamn76
26. jan 2017

@karmela dakujem mojenky😘😘

trblietava
26. jan 2017

@marsellinpir robila si mamatest?

marsellinpir
26. jan 2017

@trblietava cemio

marsellinpir
26. jan 2017

Dakujem za srdiecka

trblietava
26. jan 2017

@trblietava jaaj lebo moj mamatest mi urobil taku ciarku ze som si myslela ze mozno aj nieco z toho bude a na 2.den to bolo slabsie skoro neviditelne vobec...tak som myslela ci nerobi falosnych duchov ten mamatest

miriamn76
26. jan 2017

Dakujem za ❤

karmela
26. jan 2017

@trblietava áno mamatest falošne duchuju bohužiaľ uz by ich mohli stiahnuť z trhu 😡

miriamn76
26. jan 2017

@karmela ale ten mamatest nevyzera na ducha je pekne ruzova

marsellinpir
26. jan 2017

@miriamn76 to cemio gravitest