Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko To sú kŕčové žily. Take ako bývajú na nohách. Niektoré ženy majú slabšiu cievnu stenu a práve v tehotenstve ked je mala panvy dosť prekrvena a je tam veľký tlak tak vzniknu.
@patkaamirko tak asi to tak ma byt :D 😅 tak buďeme tehotné a vlhké ... chlapi sa aspoň môžu tešiť :D ale ten moj až za dva týždne ked nebudem mat už tabletky
@marsellinpir skús inú značku testu
@marsellinpir je tam☺skus o dva dni
@marsellinpir ak by si bola tehu ciarka by uz musela byt silnejsia, a ked si mala aj MS a ciarku osobne na tomto nevidim, myslim, ze to tehu nebude bohuzial :-/....
@miriamn76 myslis ze ostalo to tam aj potom ranajsom teste a aj napriek mrche ak sa to da tak povedat
@marsellinpir áno moja vidieť slabunke ale Skus pre istotu inú značku testika 😉Drzkam palčeky
@karmela zajtra skusim kupit pepino
@marsellinpir niektoré ženy môžu mat ms slabú alebo aj normálnu..Ked bude silnieť ciarocka tak si tehu
@patkaamirko tie varixy som mala aj ja pri prvom tehu.. to je strasne neprijemne a bolestive, hlavne ku koncu tehu.. mne taka zila na spodu vybehla, ze som sa zlakla ze to je nador.. gynekolog mi povedal ze to je krcova zila, ze to porode zmizne.. nastastie aj zmizlo.. teraz cakam kedy vybehne znova :-/
@marsellinpir áno pre potvrdenie ci je to ozajstný dušik radšej Skus pepino alebo nejakú inú značku trosku som ti pridala len farbu na foto
@marsellinpir preto skus o dva dni ci bude silnejsia alebo iny test napriklad lady max alebo pepino
@karmela ja ju vidim aj po zaschnuti
@marsellinpir robila si mamatest?
@trblietava cemio
Dakujem za srdiecka
@trblietava jaaj lebo moj mamatest mi urobil taku ciarku ze som si myslela ze mozno aj nieco z toho bude a na 2.den to bolo slabsie skoro neviditelne vobec...tak som myslela ci nerobi falosnych duchov ten mamatest
Dakujem za ❤
@trblietava áno mamatest falošne duchuju bohužiaľ uz by ich mohli stiahnuť z trhu 😡
@miriamn76 to cemio gravitest

@karmela
@olylili ďakujem vam za rýchle upokojenie 😘 ,, a tak som sa tešila ze 9 mesiacov neuvidím žiadne vložky😅 ... no aj tak vieme ze to stojí za to , este raz ďakujem krásavice ❤