icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
26. jan 2017

@kacenaaa dnes foto tehu testu 13:46h, vidim ducha druhej ciarky, verim, ze bude silniet a verim, ze som sa nemylila, ze tie ovutesty nebudu ovulka- to by si mala uzasne dlhu ovulku teda 😀...Silno na Teba mysim a drzim Ti palceky, nech je babätko uz teraz v Tvojom brusku 😉🙏🤰😇...Boh Ta zehnaj!

luta13
26. jan 2017

@kacenaaa foto ovutestu dnes 16:27h, no ja dam ruku do ohna za to, ze je toto tehu ako vysite...A pichanie vo vajecnikoch, ci v maternici je normalne, ked sa zväcsuje maternica a babätko sa zavrtava do nej 😉...Za tyzden budu tehutesty silne a budes ziarit stastim...Takto to predvidam ja a dufam, ze budem mat pravdu 🙂...Kiezby!!!

ibron
26. jan 2017

Ahojte babi co toje duch na test??

luta13
26. jan 2017

@marsellinpir vidim dusika stale...Testuj zas o 2-3 dni, mala by tmavnut, verim tomu a drzim palceky 😉

luta13
26. jan 2017

@ibron DUCH NA TESTE je slabulinko viditelne druha ciarka, ktora ukazuje tehotenstvo, cize ak mas pocit, ze vidis dve // na testiku, tak nam sem hod fotku testu a my Ti povieme, ci vidime ducha, alebo nic 😉...Robila si si tehutest a mas pocit, ze vidis ducha?...Hod sem fotecku 😉

kacenaaa
26. jan 2017

@luta13 neviem som zvedavá 🙂 zajtra zas ovu aj tehu ráno urobím keď bude pozitívny bude to fakt čudné 🙂 neviem čo si mám zatiaľ myslieť :D

karmela
27. jan 2017

@trblietava tak veru uz nech sme tehulky všetky čakateľky na //..Ja dnes začínam nové kolo..Tak nech je na Valentína sami pozitívny tehu test 😍

korytkaja
27. jan 2017

@luta13 Ďakujem krasne 🙂 ty si tu take naše zlatíčko všetky nás sleduješ a povzbudzuješ 🙂 🙂

korytkaja
27. jan 2017

@kristinatina86 ja mam 1.9 :D hej hej vtedy som sa asi sekla o den 🙂 mne tiez povedala ze upraví ešte 🙂 ale tak ja sice mam dve sona o dva tyzdne ale ty kym nepride dalsie mozes obzerať bubačika na fotecke 🙂

erickatt
27. jan 2017

@patkaamirko uz svokra vie ze si tehu?

korytkaja
27. jan 2017

@kacenaaa ja verím že si tehu 🙂 ciarocka bude silniet 🙂

ereska
27. jan 2017

@kacenaaa drzim pasteee 🙂

karmela
27. jan 2017

@kacenaaa no ako test? Este spis ? Ci uz sa vitesujes z ducha nebodaj😉

kacenaaa
27. jan 2017

Bola to ovu :(

kacenaaa
27. jan 2017

Test zoslabol takže bola to iba ovu :(

korytkaja
27. jan 2017

@kacenaaa a snazili ste sa aspon ?🙂

miriamn76
27. jan 2017

@kacenaaa stale je pozitivny☺

kchan
27. jan 2017

@kacenaaa a tehu si nerobila??

karmela
27. jan 2017

@kacenaaa no je slabší ale este pozitívny tak dúfam že si chlapa poriadne pritískla k sebe a zadarí sa neboj..A tehu si neskusala?

miriamn76
27. jan 2017

@kacenaaa skus aj tehu

trblietava
27. jan 2017

@karmela tiez sa budem tesit 🙂 lenze ja ani neviem kedy mam 2.kolo:frowning2: posledna ms 18.decembra, 15 januar 2dnove slabe spinenie..test negativny a teraz som mala pocit ze bola ovulka..

ereska
27. jan 2017

Ahojte babulky som 11 den po ket nechcela som hned kym to nebolo troska vidiet lepsie ale nechcem cakat vsak je to tema duch na teste 🙂 prikladam dnesne testiky cemio gravitest a pepino co poviete ??? a aj ovu mi tmavnu najtmavsi posledny ovu je dnesny
@kacenaaa je stale pozitivny vazne skus tehuuu testik

karmela
27. jan 2017

@trblietava tak snáď ste sa snažili ak to bola ovu však? A testy sú negatívne stále? Cyklus mávaš pravidelný ci všelijako ? Držím ti palčeky

trblietava
27. jan 2017

@karmela asi zajdem k doktorke

karmela
27. jan 2017

@ereska tak ja ti len do tejto témy duch napíšem že máš pekných duchov na teste a verím že každým dnom budú silnejšie čiarky 😍😍😘 želám ti nech sa pekne časom gulaties😍

ereska
27. jan 2017

@karmela jeej dakujem no ja som gulata uz dopredu :D

miriamn76
27. jan 2017

@ereska to uz sa ani neda nazvat duchom😀netreba vyvolavat aby ich bolo vidno☺prajem vsetko dobre nech sa babatku u teba dobre byva 9 mesiacov☺

karmela
27. jan 2017

@trblietava zajdi a uvidis co ti povie

karmela
27. jan 2017

@ereska nevadí to aj ja som uz guľatá a este niesom tehu 🙈😂 po pôrode to pôjde dole uvidis 😉

ereska
27. jan 2017

@miriamn76 no ak pan Boh da budeme najstastnejsi na svete len nech to uz konecne dotiahneme do stastneho konca