Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa foto ovutestu dnes 16:27h, no ja dam ruku do ohna za to, ze je toto tehu ako vysite...A pichanie vo vajecnikoch, ci v maternici je normalne, ked sa zväcsuje maternica a babätko sa zavrtava do nej 😉...Za tyzden budu tehutesty silne a budes ziarit stastim...Takto to predvidam ja a dufam, ze budem mat pravdu 🙂...Kiezby!!!
Ahojte babi co toje duch na test??
@marsellinpir vidim dusika stale...Testuj zas o 2-3 dni, mala by tmavnut, verim tomu a drzim palceky 😉
@trblietava tak veru uz nech sme tehulky všetky čakateľky na //..Ja dnes začínam nové kolo..Tak nech je na Valentína sami pozitívny tehu test 😍
@kristinatina86 ja mam 1.9 :D hej hej vtedy som sa asi sekla o den 🙂 mne tiez povedala ze upraví ešte 🙂 ale tak ja sice mam dve sona o dva tyzdne ale ty kym nepride dalsie mozes obzerať bubačika na fotecke 🙂
@patkaamirko uz svokra vie ze si tehu?
Bola to ovu :(
@karmela tiez sa budem tesit 🙂 lenze ja ani neviem kedy mam 2.kolo:frowning2: posledna ms 18.decembra, 15 januar 2dnove slabe spinenie..test negativny a teraz som mala pocit ze bola ovulka..
Ahojte babulky som 11 den po ket nechcela som hned kym to nebolo troska vidiet lepsie ale nechcem cakat vsak je to tema duch na teste 🙂 prikladam dnesne testiky cemio gravitest a pepino co poviete ??? a aj ovu mi tmavnu najtmavsi posledny ovu je dnesny
@kacenaaa je stale pozitivny vazne skus tehuuu testik
@trblietava tak snáď ste sa snažili ak to bola ovu však? A testy sú negatívne stále? Cyklus mávaš pravidelný ci všelijako ? Držím ti palčeky
@karmela asi zajdem k doktorke
@trblietava zajdi a uvidis co ti povie

@kacenaaa dnes foto tehu testu 13:46h, vidim ducha druhej ciarky, verim, ze bude silniet a verim, ze som sa nemylila, ze tie ovutesty nebudu ovulka- to by si mala uzasne dlhu ovulku teda 😀...Silno na Teba mysim a drzim Ti palceky, nech je babätko uz teraz v Tvojom brusku 😉🙏🤰😇...Boh Ta zehnaj!