Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Hej hej 😇 ešte keď zavolá som zvedavá na ten dátum..8.feb.budem začínať 15tt takže to bude neskoro na ten screening..No uvidíme čo mi povie
@patkaamirko tak sa riad podľa sona aj môj doktor lebo nevieš kedy došlo presne k oplodneniu a keď bábo nesedí podľa ms ako mne tak sa všetci riadia od sona lebo tam ti ho presne pomeraju a vedia aké je veľké my sme väčší o 4 dní a podľa toho mi dal aj termín
@olylili Hej ale midwife mi povedala že sa budú zatiaľ riadiť podľa ms... A aj podľa sona mi to nevychdza..Lebo viem kedy sme mali ovuláciu a aj ten sex, a predsa mi yo vychádza že som tehu tesne po kramoch. .🤔🤔🙈
@maja129 ja netusim mne to nejak tento mesiac nefunguje cyklus je nejaky divny...teraz som robila ten pepino test poobede
áno, ja som dnes 12dpo, ducha mi ukázalo už 8dpo ale to len do svetla, 9dpo ráno už bolo vidieť voľným okom no a potom to už len sililo, ja si meriam aj baz.teplotu a som mala aj pokles na 5dpo na druhý den ma už tak divne pichalo v podbrušku, na 7dpo už ma boleli dosť prsia, čo mna nezvykne
@maja129 tak to mas super ze ti to tak skoro a pekne ukazalo 😉 mne to meska a stale vyvolavam duchov 😀 no uvidime ako to bude pokracovat na buduci tyzden idem k doktorke 😉
@trblietava ja som práveže odkedy beriem materskú kašičku žiaden pms nemala, ani prsia ani podbruško, preto mi to bolo hned divné, že som ju brala aj teraz a odrazu aj prsia i podbrušku,ani cez menštr. som nemala bolesti, predtým ako som ju brala tak som mala tiež bolesti pms
@maja129 vazne?tak o tom som nepocula...a brala si este nieco ? Na podporu otehotnenia? No vidis tak ty si to prekukla este skor ako tehu test 😍
@trblietava pred tým som pol roka brala agnucaston, ten je veľmi dobrý na ovuláciu, odporučaju ho aj pri zvyšenom prolaktíne a pms, mne na pms nepomohol, ale na ovulku áno, mala som krásny hlien po nom, no a od konca oktobra som začala brať len tu materskú kašičku v mede, ta podporuje plodnosť, brala som ju v mede, som si to objednávala na nete, po nej som nemala pms, menštr. bezbolestivá, no a teraz som podľa testov ostala tehotná...na materskú kašičku sú dobre odozvy, skús popozerať na nete, vraj veľa ženám pomohla, okrem toho som nič iné nebrala

@patkaamirko tak aspoň to máš vybavené 😉