Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Hej hej 😇 ešte keď zavolá som zvedavá na ten dátum..8.feb.budem začínať 15tt takže to bude neskoro na ten screening..No uvidíme čo mi povie
@patkaamirko 15tt podľa sona?
@olylili nie podľa ms
@olylili teda už neviem lebo podľa sona som v 12tt
@olylili Nooo podľa sona budem 8.feb. V 13tt
@patkaamirko tak sa riad podľa sona aj môj doktor lebo nevieš kedy došlo presne k oplodneniu a keď bábo nesedí podľa ms ako mne tak sa všetci riadia od sona lebo tam ti ho presne pomeraju a vedia aké je veľké my sme väčší o 4 dní a podľa toho mi dal aj termín
@patkaamirko tak to ešte pekne stihas 😉
@maja129 krasne ciarky 🙂
@olylili Hej ale midwife mi povedala že sa budú zatiaľ riadiť podľa ms... A aj podľa sona mi to nevychdza..Lebo viem kedy sme mali ovuláciu a aj ten sex, a predsa mi yo vychádza že som tehu tesne po kramoch. .🤔🤔🙈
@trblietava dakujem, ešte stále tomu nejako neverím...
@maja129 tak ver bude babo ❤
@karmela mne uz sibe zas sa mi zda ze vidim ducha 😀
@patkaamirko tak ja neviem tu to je iné mne to teraz už pekne sedí
@trblietava niečo sa mi tam marí....ktorý si dpo?
@maja129 ja netusim mne to nejak tento mesiac nefunguje cyklus je nejaky divny...teraz som robila ten pepino test poobede
@trblietava a bazalnu teplotu si nemeriaš?
@maja129 nemeriam 😒 ty si si robila testik uz pred MS?
@trblietava aj ja ho vidiiiiim 🙂
áno, ja som dnes 12dpo, ducha mi ukázalo už 8dpo ale to len do svetla, 9dpo ráno už bolo vidieť voľným okom no a potom to už len sililo, ja si meriam aj baz.teplotu a som mala aj pokles na 5dpo na druhý den ma už tak divne pichalo v podbrušku, na 7dpo už ma boleli dosť prsia, čo mna nezvykne
@trblietava vidim vidim☺
@trblietava ano vidím 🙂
@maja129 tak to mas super ze ti to tak skoro a pekne ukazalo 😉 mne to meska a stale vyvolavam duchov 😀 no uvidime ako to bude pokracovat na buduci tyzden idem k doktorke 😉
@maja129 ja praveze zvyknem mat pms ze ma bolia prsia brusko a teraz nic...
@trblietava ja som práveže odkedy beriem materskú kašičku žiaden pms nemala, ani prsia ani podbruško, preto mi to bolo hned divné, že som ju brala aj teraz a odrazu aj prsia i podbrušku,ani cez menštr. som nemala bolesti, predtým ako som ju brala tak som mala tiež bolesti pms
@maja129 vazne?tak o tom som nepocula...a brala si este nieco ? Na podporu otehotnenia? No vidis tak ty si to prekukla este skor ako tehu test 😍
@trblietava pred tým som pol roka brala agnucaston, ten je veľmi dobrý na ovuláciu, odporučaju ho aj pri zvyšenom prolaktíne a pms, mne na pms nepomohol, ale na ovulku áno, mala som krásny hlien po nom, no a od konca oktobra som začala brať len tu materskú kašičku v mede, ta podporuje plodnosť, brala som ju v mede, som si to objednávala na nete, po nej som nemala pms, menštr. bezbolestivá, no a teraz som podľa testov ostala tehotná...na materskú kašičku sú dobre odozvy, skús popozerať na nete, vraj veľa ženám pomohla, okrem toho som nič iné nebrala

@patkaamirko tak aspoň to máš vybavené 😉