Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 aj ja a velmiii 😉😍
@vilma30 aj ja chcem vidiet testik kde je? Aj ja vyvolavam duchov na svojich 😀
@trblietava predosla stranka, cas kedy som pridavala tusim 17,31
@trblietava akurat pozeram tie tvoje a raz vidim a raz nie. Ale podotykam, ze v tom nie som vobec dobra, aj preto som ho zavesila sem, nech poradia baby. 🙂
@vilma30 aha uz vidim mne sa tam nieco mari ale je to trosku rozmazane neodfotis lepsie? 🙂 viem ze je to tazko zachytit s mobilom preto aj na mojoch fotkach sa ti zda ze raz je tam a raz nie 😉
@vilma30 a kedy mas dostat ms?
@trblietava no citala som na tom pribalovom, ze po 5 min uz neodcitavajte vysledok, tak som si ho odfotila a vyhodila do kosa, tak ho uz nemam. 🙂
@trblietava mam 23-27 dnovy cyklus, teraz som 25DC, takze bud mi MS dva dni meska, alebo pride az za dva dni.
@vilma30 😀 skoda presne to som spravila ja pred 3 dnami s mojim 🙂 ale teraz som si uz nechala na porovnanie ked budem robit dalsie, tak drzim palce skus rano alebo o 2 dni a daj foto 🙂
@trblietava skusim rano, lebo to asi 2 dni nevydrzim 😉
@vilma30 jaaj tak ty mas dobre rychly cyklus nie ako moj dnes som 41 DC ale mavam ho zvycajne 32 dnovy
@luta13 no to ti veriiim 😉 my keď prídeme domov tiež si berieme do kufra a dáme do mrazaka potom 😃aspoň tak to plánujem spraviť 🙈
@olylili to jhej to je hlavne Ale vieš čo to je pre mňa 😃😃 toľko čakať ?🙈🙈 fuj dnes som už ráno grcala a idem aj teraz veru..Ledva píšem čo s a mi už sliny zbieraju v ústach a idem na wc za mojom milou misou 😃😃😃
@patkaamirko ja sa zase napchavam od rána dnes som robila brokolicou ťa je dobrá na črevá a výživná 😊
Ahojte babenky netehuľky, kedže sa mi podarilo otehotniet skôr ako som dúfala, ponúkam na predaj 38 sáčkov inofolicu , cena okolo 20 eur aj s poštou, a mám aj vitamíny indol 3c ale to je skôr pre ženy s PCO veľmi dobré a to tiež za 20 eur to je 60cps ešte ani neotvorené. Veľmi vám všetkým držím palce 🙏
Baby ake mate skusenosti s Pepino testom s Tesca?
Ďakujem za srdiečko ❤❤👀☺
@olylili Dobre ti je 😃 ja som zase grcala..Tu kyselinu žltú no hrôza 😖
@patkaamirko no tu grcam ráno a nemôžem byť hladná lebo hneď mi je zle až na odpadnutie
@trblietava pozri aj ja som mala také blede pepino testy a fazulka pekne rastie 🙂 🙂 skús robiť s ranného moču 🙂 držím palce
@olylili Noo ja tiež aj ráno ju vždy mám, ale dnes som nejedla nič len pár lyžiciek jogurtu..Bolo mi zle celý deň..
@patkaamirko my sme isli teraz po Vianociach s takym napratanym autom, zeby sa nam uz ani tie rozky asi nikam nevmestili 😉
@vilma30
@trblietava babulky, obom vam drzim palceky na ranne testovanie 🙏🤰😉
@luta13 😄hh to verím... Ja sa najviac teším do kozmetiky dermacol, mám tam obľúbený make up, maskaru 😂😂😂 a ešte do lekárne, na domáce klobásy a slaninu 😆😆na môjho gynekológa a to je všetko na čo sa teším na slovensko 😀😉 no a estw tie rožky 😀
@zuzuliena1 jeeej 😍 a ako casto si si robila testiky?
@luta13 dakujem ale duch nejako netmavne 😒
Dakujem za ❤

@trblietava 😘🙏🤰😇 - som zvedava na dalsi testik 😉