Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ahoj skus ho sem hodit 🙂
@trblietava ani na jednom teste nie je //..si mladucka,babatko pride.. netreba sa moc na to sustredit lebo psychika robi vela..ja by som ti dopriala // ale tie testy ktore pridavas akosi netmavnu a aj keby ti pomaly stupalo hcg,za tie dni co testujes by bolo vidno aspon nejaky pokrok a stmavnutie.. Ked sa ti predlzil cyklus skus behnut ku gyn a nech ta vysetri a nasadi nieco na upravu cyklu a skus si robit ovu testy aby si vedela kolko dpo si..
@trblietava ja tiež mám ten priesvitno mliečny hlien :D uz 4 dni
@kacenaaa asi nam sibe 😀
@nivea777 asi mas pravdu...na buduci tyzden idem k lekarke tak tu hodim info 😉
@trblietava ja chapem ze to je tazke kazdy mesiac cakat a netrpezlivo testovat.. ja som sa tak "trapila" dva mesiace a potom som sa na to vykaslala.. urcite ti tu baby napisu ze tam je duch,ja na duchov neverim a zbytocne nadeje nedavam
@nivea777 my sa snazime 9mes a nejako ma to postupom casu prestalo bavit sledovat si to..len tento mesiac je nejaky iny..prvykrat riesim duchov, ovu testy som nikdy nerobila plodne dni som ani nevedela poriadne kedy mam a o bazalnej teplote som sa docitala nedavno 😀 chcela som to nechat na prirodu nech to zariadi ale asi skusim aj tie pomocky aby sa zadarilo, dakujem myslim ze mas realny pohlad na vec 😉
@trblietava ahojky moja no dnes sú testíky bledé 😔 Hoci ti verím že fotiť ducha je ťažké moc..Skus na úpravu cyklu niečo aj ja beriem agnucaston tabletky a klop klop poviem že chodí ms na čas..Je dobrý aj na ovu aj ked chceš otehu moja Dr mi ho poradila.Len u nás je na predpis ale v naj lekárni sa dá kúpiť bez predpisu..Neboj uvidis budeme tehulky všetky co čakáme tento Rok to dáme a verím že čoskoro
Tak dnes mala dosjt mrcha a zatial neprisla..super
Ahojte babulky ..ms som mala od 20.1 do 23.1 co ja mavam az 5dni
A dnes ma uz bolia vaječniky 😯
myslite ze moze byt zachvilku ovulka??
😂😂
@kotatko1232 no je to možné ak máš krátke cykly alebo ti dhupaston skráti cyklus..Tažko povedať treba mat lásku pre istotu 😉
@karmela ja som mavala stale 33-34dc.
@kotatko1232 tak ked máš take dlhé cykly tak neviem ti poradiť..Ja mám krátke a ovu na 10-12dc..Jedine ak by to bola teraz ovu tak sa ti aj skráti tento cyklus
@trblietava dala som ti foto trosku stmavit,niečo pici tam vidím..Len škoda že to netmavne
@trblietava to ma mrzí, neuveríš, ale ja som zabudla že chcem testovať a ranný moč je už v háji. 😂
@karmela aha..no lebo aj tak mam ist k dokymu 2.2.. ked mi minuly mesiac meskala tak som bola unho dal mi vyvolavacku a povedal ked skoncia mam dojst
@karmela dakujem urcire sa opytam lekarky na to...len mne je divne ze 25teho bola ciarocka viditelnejsia ako dnes, mohlo tam nieco byt a neuchytit sa? Ale to uz je asi zbytocne nad tym rozmyslam uz nech je pondelok...
@karmela urcite budeme 😘
@vilma30 aj mna noo ☹ tak super mala si si dat budik a pekne naklusat na wc ako ja o 6tej rano 😂
@trblietava no mohlo sa niečo diať..Tažko povedať..Alebo Skus este testik obden
@karmela okey

A este k tomu uz 4.den mam plodny hlien...akokeby ovulka ale nejak dlho 😀