Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ja som bola nedockava a robila som testy každé ráno 🙂 🙂
@zuzuliena1 tak a urobila si dobre pekne ti stmavli 😉 blahozelam k tehu 😍
@tina101 krasne testiky blahoželam 😘😘😘
@luta13
@trblietava
Caute tak som testla teda zasa poobede, ale zasa nič nevidím. Neva, skúsim asi fakt počkať keď náhodou bude meškať MS
@trblietava
@luta13
Ešte tu je testik
Slabucka ciarocka 😁 mobil my pise čo chce
@vilma30 este by som pockala kym budu meskat...mne meskaju preto som sa testovala ale radsej zajdem k doktorke nech ma pozrie...alebo si mohla skusit pod test podlozit biely papier lebo to zle vidno 😉
@trblietava Divná tenká čiarka, mne pôsobí, ako kanálik. ALe dúfam,že sa milim. Držim silno palce.
@trblietava vidno sice // ale ta druha ciarka je kanalik..ak to je mamatest alebo gravitest tak to dost vysvetluje
@meli8412 ano aj ja si myslim preto som ju sem hodila, no uz netestujem viac..a dakujem 🙂
@nivea777 presne mamatest som si myslela lebo ten ma pomylil uz na zaciatku tak uz budem vediet ak niekedy budem testovat tak iny 🙂
Ahojte baby, ja sa chcem opýtať či niekto nebol V podobnej situácii, dnes sme začali trochu krvacat A doky V nemocnici mi dnes oznámil jednoznačnú PN. Zatiaľ sme V poriadku bábätko je Okej ale maminka sa dnes namahala takže by som sa už aj sama nakopal do zadku. Ale otázka znie,. Chýba mi asi 20 dní aby som bola nemocensky poistená 270 dní,... Bude sa mi rátať aj keď budem PN? Ako viem že je blbé teraz riešiť materskú, A V podstate mi je jedno aká bude odpoveď, na PN pojdem určite...
@paulimauli pokial bude tvoj PP trvat aj pocas PN tak ti dni NP idu nadalej
@paulimauli podľa mňa sa ráta, však nenastupujes na materskú ale len na pn. Stále si zamestnaná.
@nivea777 zmluvu mám na neurčito,,,, takže to by malo byť Okej.. Super 🙂
@paulimauli ja som na pn od septembra,tiez som nemala vtedy dostatok dni ale uz som to splnila
Tak som tu 🙂 dnes teraz robený už negatívny 🙂
@kacenaaa takze uz je negativny? To uz asi neprideme na to co to bolo...takze tehu to asi nebude,ci? 😉

@kacenaaa a ty si na tom ako?zmenilo sa nieco? 😉