icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lela123
29. jan 2017

@vilma30 je do ružova, takže kanalik to asi nebude a z tohoto uhla kanalik väčšinou nevidno 🙂,takže držím palce

sofija18
29. jan 2017

@karmela ahaaa.... ano ano tutu mutu sme mali od 6 Dc 😂tak snáď sme sa trafili... a ked nie,budúci mesiac to snáď ustriehnem 😉vďaka 😘

sibalka21
29. jan 2017

@sofija18 No tak som to myslela 🙂 Ale tak ak sa snazite kazdy druhy den, tak ste urcite trafili ovulku, uz len cakat, ci sa zaradilo oplodnit vajicko 🙂

sofija18
29. jan 2017

@sibalka21 No zbláznila by som sa od radosti asi 😍 no uvidíme 😉

ereska
29. jan 2017

@marsellinpir lebo mne neukazali tie z modreho konika su nejake malo citlive

ereska
29. jan 2017

@lentilka969 ja som mala tie citlivost 10 a na tych tak s lampasom aby som to hladala :D

lentilka969
29. jan 2017

@ereska a vieš ako sa volajú ? 🙂

marsellinpir
29. jan 2017

@ereska tak ja som mala cemiogravitest a z lekarne plus

myskahryzka
29. jan 2017

@ereska Viac predajkyn na MK predava testy a kazda ine. 😉

kacenaaa
29. jan 2017

No povedzte či sa toto môže 😂 ja ani neviem čo mám nato uz povedať 😝 Okey som čudná

miriamn76
29. jan 2017

@kacenaaa tehu testy rob☺

kacenaaa
29. jan 2017

@miriamn76 počkám si na mrchu až potom 🙂

miriamn76
29. jan 2017

@kacenaaa kedy mas mat?

kacenaaa
29. jan 2017

@miriamn76 do 6 dní v riebehu 🙂

miriamn76
29. jan 2017

@kacenaaa dufam ze tam budu dve☺ silno budem drzat palce

olylili
29. jan 2017

Už máme aj kočiarik od sestry len pol roka používaný 😊👶

smajla27
29. jan 2017

@kacenaaa ja asi odpadnem z tych tvojich ovu testov 😀 ty asi ovulujes nonstop 😀 ja len just za teba sem kuknem a zase toto vidim 🙂

patkaamirko
29. jan 2017

@olylili Peknyyy ;) ja rozmýšľam že si kúpim ten stokke..chcela som ho aj pri malom a nekúpila som ho a rozmýšľala som že tuná v uk môžem, lebo tu nie sú zimi až také hrozné q ani sneh 😃 Ale ešte uvidím.. Ja som dostala včera free pack pre mamičky, a dnes ten ružový, mum to be pack 😃😍 maličkosť ale potešilo veľmi 🙂 To davaju tehu mamickam nevurm oreco ale chodi to tu uz vraj 50 rokov 😂😂Taktiež som si kúpila dva natelniky pre maličké, jeden ružový a jeden modry..No čo..Bolo v clearance zľavách, a stal má jeden 70 centov..Alo zadarmo ;) Inak ako sa cítiš ? Ja som si myslela že nevoľnosti sú za mnou ale trt 😔

kacenaaa
29. jan 2017

@smajla27 ja tiež :D katastrofa 😅

miladyproud
29. jan 2017

Ahojte písala som tu tak mesiac dozadu a išlo o plané poplachy zo strany značky clearblue (nie digitálny) Robil mi falošné +. Tento mesiac sa mi stala podobná vec len s inou značkou RapiClear ... 3x duch a neviem čo si mám teda myslieť viete mi poradiť? Pretože napríklad z drogérie test značka top baby test mi neukazal nič :/ ... Máte niektorá takúto skúsenosť s týmto typom testu. RapiClear strip 2x taky menší duch a potom RapiClear Deluxe ci ako .. dakujem za rady 🙂

olylili
29. jan 2017

Super tu balíčky dávajú okolo 30tt aspoň ja som tak dostala...tri dni už negrcam ale zle mi ešte je teraz som za tento týždeň pribrala 3 kg brucho ako pred pôrodom niektoré z už sa neviem dočkať piatka som zvedavá ako sa má drobec a či sa nám ukáže 😀

olylili
29. jan 2017

@miladyproud tieto testy máš pozitívne

smajla27
29. jan 2017

@kacenaaa bazalku nemerias ? este podla toho by sa ta ovu dala zistit.. mozno aj v kombinacii s tymito testami.. v kazdom pripade by bolo naj keby si u najblizsi cyklus nic nemusela riesit 🙂

biba12
29. jan 2017

@miladyproud podľa mňa to nie je duch,ale pekné //.👍

sibalka21
29. jan 2017

@miladyproud je to dost silna ciarka na to, aby bola uz viditelna aj na inych znackach... skus este nejaky iny pre istotu.... ale ak su rozne druhy, myslim ze by bola velka nahoda aby ukazovali druhu ciarku falosnu...

meli8412
29. jan 2017

@miladyproud Prečo si myslíš, že znova planý poplach? Myslím si, že máš krasne čiarky. Z dorgérie akú majú citlivosť?

miladyproud
29. jan 2017

@meli8412
Napisané bolo, že 10 ale ani ja ani priateľ už tomu nejako neveríme. Hlavne potom, čo sa mi stalo minulý mesiac. Mala som ževraj anovulačné cykly...nasadila a tak som tento mesiac nasadila infolic.

patkaamirko
29. jan 2017

@olylili Jeej tak ti drzkam palčeky 🙂 a hod mi sem fotku ak chceš, pozdrav drobca odomna, noo čo som sa dozvedela tu som dostala jeden keď dom mala prvú schôdzku s midwife, potom je gift box pre mamičku, potom mum to be family pack a Newborn ale ten sa dostáva v nemocnici..Všetko ostatné si môžem vyzdvihnúť buď v drogérii alebo v argos tesco atď. .Ja tiez pribrala 🙄 A neviem z čoho keď len grcam...Ja idem až siedmeho na scan, neviem sa dočkať stále na to myslím 😘😇

olylili
29. jan 2017

@patkaamirko fotku bruška? Joooooooj veď to čakanie potom ten čas ide pomaly 😑 pozdravím a ty tiež 😊👶

meli8412
29. jan 2017

@miladyproud Tak držím paste, aby sa ti tento mesiac zadarilo.