Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marsellinpir lebo mne neukazali tie z modreho konika su nejake malo citlive
@lentilka969 ja som mala tie citlivost 10 a na tych tak s lampasom aby som to hladala :D
@ereska a vieš ako sa volajú ? 🙂
@ereska tak ja som mala cemiogravitest a z lekarne plus
@ereska Viac predajkyn na MK predava testy a kazda ine. 😉
@olylili Peknyyy ;) ja rozmýšľam že si kúpim ten stokke..chcela som ho aj pri malom a nekúpila som ho a rozmýšľala som že tuná v uk môžem, lebo tu nie sú zimi až také hrozné q ani sneh 😃 Ale ešte uvidím.. Ja som dostala včera free pack pre mamičky, a dnes ten ružový, mum to be pack 😃😍 maličkosť ale potešilo veľmi 🙂 To davaju tehu mamickam nevurm oreco ale chodi to tu uz vraj 50 rokov 😂😂Taktiež som si kúpila dva natelniky pre maličké, jeden ružový a jeden modry..No čo..Bolo v clearance zľavách, a stal má jeden 70 centov..Alo zadarmo ;) Inak ako sa cítiš ? Ja som si myslela že nevoľnosti sú za mnou ale trt 😔
Ahojte písala som tu tak mesiac dozadu a išlo o plané poplachy zo strany značky clearblue (nie digitálny) Robil mi falošné +. Tento mesiac sa mi stala podobná vec len s inou značkou RapiClear ... 3x duch a neviem čo si mám teda myslieť viete mi poradiť? Pretože napríklad z drogérie test značka top baby test mi neukazal nič :/ ... Máte niektorá takúto skúsenosť s týmto typom testu. RapiClear strip 2x taky menší duch a potom RapiClear Deluxe ci ako .. dakujem za rady 🙂
Super tu balíčky dávajú okolo 30tt aspoň ja som tak dostala...tri dni už negrcam ale zle mi ešte je teraz som za tento týždeň pribrala 3 kg brucho ako pred pôrodom niektoré z už sa neviem dočkať piatka som zvedavá ako sa má drobec a či sa nám ukáže 😀
@miladyproud tieto testy máš pozitívne
@miladyproud podľa mňa to nie je duch,ale pekné //.👍
@miladyproud je to dost silna ciarka na to, aby bola uz viditelna aj na inych znackach... skus este nejaky iny pre istotu.... ale ak su rozne druhy, myslim ze by bola velka nahoda aby ukazovali druhu ciarku falosnu...
@miladyproud Prečo si myslíš, že znova planý poplach? Myslím si, že máš krasne čiarky. Z dorgérie akú majú citlivosť?
@meli8412
Napisané bolo, že 10 ale ani ja ani priateľ už tomu nejako neveríme. Hlavne potom, čo sa mi stalo minulý mesiac. Mala som ževraj anovulačné cykly...nasadila a tak som tento mesiac nasadila infolic.
@olylili Jeej tak ti drzkam palčeky 🙂 a hod mi sem fotku ak chceš, pozdrav drobca odomna, noo čo som sa dozvedela tu som dostala jeden keď dom mala prvú schôdzku s midwife, potom je gift box pre mamičku, potom mum to be family pack a Newborn ale ten sa dostáva v nemocnici..Všetko ostatné si môžem vyzdvihnúť buď v drogérii alebo v argos tesco atď. .Ja tiez pribrala 🙄 A neviem z čoho keď len grcam...Ja idem až siedmeho na scan, neviem sa dočkať stále na to myslím 😘😇
@patkaamirko fotku bruška? Joooooooj veď to čakanie potom ten čas ide pomaly 😑 pozdravím a ty tiež 😊👶
@miladyproud Tak držím paste, aby sa ti tento mesiac zadarilo.

@vilma30 je do ružova, takže kanalik to asi nebude a z tohoto uhla kanalik väčšinou nevidno 🙂,takže držím palce