Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Áno to som dostala dnes v tom free packu
@patkaamirko tak si zajtra môžeš kľudne dať
@olylili 😘😘
@domci1203 ta fotka, ktoru si sem dala je upravena v PC, ci mylim?...No hod sem potom prosim Ta fotku v originali, nie prerabanu...Ak sa mylim, tak prepac, no zda sa mi upravovana, tienovana, ci co...taka rozmazanejsia, ako ked upravujem ja obcas na PC a je tam aj takato moznost, ze fotka vyzera potom tak, ako tato Tvoja 🙂...No Tvoju vidim jednoznacne ako dobru druhu / a je ruzova, to vidim jasne 😉
@trblietava prajem Ti krasny zajtrajsi den a snad vykukne na Teba daco aj na sone, ak boli // pravdive, aspon podla mojho videnia 🙏 ...Drzim Ti palceky a hlas sa nam sem potom, ked budes vediet viac...Trvaj aj na odobrati krvi, ak chces 😉
@sofija18 no mne to pripada, ze si sa asi ozaj zabudla a ovulku si mala 12-13DC, kedze 14DC este je ciarocka, no slabnuca a ostatne DC je uz uplne negativna...No ak mavate tutu-mutu kazde 2 dni, mozno ste sa trafili a rybky plavali kam plavat mali...Nic ine Ti nezostava, len cakat na najblizsiu MS a verit, ze ta uz nedorazi, az najskor za 9 mesiacov...Drzim palceky 😉...Daj nam sem potom fotecku testiku s //, ale aj keby len dusik bol 😀
@miladyproud tieto testiky vidim oba ako tehotenske 😉...No skus zas za 2 dni a uvidis, ako tmavnu...No ten cerveny je nejaky neuplny, ale asi nesymetricke farbivo v testiku, inak vyzera skvele...Drzim palceky 😀
@vilma30 gratulujem 😉😍
@luta13 dakujem pekne 😉 dam vediet
@miladyproud tie testy sú pozitivne, ten červený som si robila aj ja dnes ale to som 15dpo. Minulý mesiac si mohla mať pozitívne ale sa to nemuselo uchytiť.
@trblietava dakujeeeeem 😘
@luta13 takze doktorka je chora ordinuje az o tyzden..na teste uz nie je nic tak uz len cakat ms..nevadi nabudice 🙂
@sofija18 7 rokov sa snazite o babätko???...Mna by asi vystrelo tak dlho cakat...Sice som tuzila 7 rokov po babätku a velmi silno, ale nebol vhodny partner na rybky...A ked sa objavil, tak po vysadeni HAK mu trvalo pol roka, kym mu "ubehlo", pretoze on v skutocnosti dieta este vobec nechcel (az za 4 roky 🙄), no cakala som ako hladny pes, kym mu ubehne...A ubehlo!...A druhe dieta som chcela po 6 rokoch, ze ked prve pojde do skoly, tak ze budem doma s druhym a uzijem si to...A to mi vyslo s rozdielom 7 rokov, ale aj tak prvy syn mal odklad sk.dochadzky, takze bol prvacik, ked sa narodil druhy syncek...Asi tak teda o mojom cakani na zazrak...Este to chcem doplnit o ruzovu babiku - ak Boh da, len to az za takych 4-5 rokov zas 😉...Prajem Ti konecne otehotniet, aby sa aj Tebe splnil krasny snicek o vytuzenom anjelikovi 😇😘
@trblietava No to mi je luto, ze na testiku nic nevidno...No ved ale MS Ti uz dlho meska, tam bude iny pes zakopany...No snad Ti zistia, co sa s Tebou deje a budes zase potom v pohode a coskoro si najdes na teste vytuzene tmavnuce //...Prajem Ti to zo ❤...Verim, ze coskoro! 🙂
@luta13 noo dnes uz 12.den...to by mi uz test ukazal..takze budem rada ak sa mi da cyklus do poriadku a neskor budu // 😉 dakujem 😘

@meli8412 tak to nie až tak ďaleko 😊