icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
29. jan 2017

@meli8412 tak to nie až tak ďaleko 😊

patkaamirko
29. jan 2017

@olylili Áno to som dostala dnes v tom free packu

olylili
29. jan 2017

@patkaamirko tak si zajtra môžeš kľudne dať

patkaamirko
29. jan 2017

@olylili 😘😘

luta13
29. jan 2017

@ereska krasne //...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
29. jan 2017

@kacenaaa pekne ovu (tehu) //...Stale si stojim za svojim a tvrdim, ze si tehulka 😉!...No veru, si "napinava" zenska, clovek sa uz nevie dockat Tvojich krasnych // na modrom, ci zelenom , ci cervenom testiku...Boh s vami nadalej 😉

luta13
29. jan 2017

@domci1203 ciarka pekna podla mna, no testuj dnes rano zas a hod nam sem fotecku potom 😉...Verim, ze bude tmavsia 😉...Drzim palceky po takej dlhej dobe cakania 😀

luta13
29. jan 2017

@domci1203 ta fotka, ktoru si sem dala je upravena v PC, ci mylim?...No hod sem potom prosim Ta fotku v originali, nie prerabanu...Ak sa mylim, tak prepac, no zda sa mi upravovana, tienovana, ci co...taka rozmazanejsia, ako ked upravujem ja obcas na PC a je tam aj takato moznost, ze fotka vyzera potom tak, ako tato Tvoja 🙂...No Tvoju vidim jednoznacne ako dobru druhu / a je ruzova, to vidim jasne 😉

luta13
29. jan 2017

@trblietava prajem Ti krasny zajtrajsi den a snad vykukne na Teba daco aj na sone, ak boli // pravdive, aspon podla mojho videnia 🙏 ...Drzim Ti palceky a hlas sa nam sem potom, ked budes vediet viac...Trvaj aj na odobrati krvi, ak chces 😉

luta13
29. jan 2017

@sofija18 no mne to pripada, ze si sa asi ozaj zabudla a ovulku si mala 12-13DC, kedze 14DC este je ciarocka, no slabnuca a ostatne DC je uz uplne negativna...No ak mavate tutu-mutu kazde 2 dni, mozno ste sa trafili a rybky plavali kam plavat mali...Nic ine Ti nezostava, len cakat na najblizsiu MS a verit, ze ta uz nedorazi, az najskor za 9 mesiacov...Drzim palceky 😉...Daj nam sem potom fotecku testiku s //, ale aj keby len dusik bol 😀

luta13
29. jan 2017

@olylili kocik nadherny, sestra ma vkus veru 😉

luta13
29. jan 2017

@miladyproud tieto testiky vidim oba ako tehotenske 😉...No skus zas za 2 dni a uvidis, ako tmavnu...No ten cerveny je nejaky neuplny, ale asi nesymetricke farbivo v testiku, inak vyzera skvele...Drzim palceky 😀

luta13
29. jan 2017

@olylili mat Tvoju postavu po 2 detoch a este teraz si tehu zas a stihlucka ako srnka...Nadherne geny mas...A este krajsie brusenko a maleho princa v nom 😉...No drzim palceky na piatok, som zvedava na vysledok pohlavia potom...Tipujem maleho princa 👶😘😇🙏

vilma30
30. jan 2017

Dnešný testik 😀

trblietava
30. jan 2017

@vilma30 gratulujem 😉😍

trblietava
30. jan 2017

@luta13 dakujem pekne 😉 dam vediet

maja129
30. jan 2017

@vilma30 Blahoželám, krásna čiarka 🙂

maja129
30. jan 2017

@miladyproud tie testy sú pozitivne, ten červený som si robila aj ja dnes ale to som 15dpo. Minulý mesiac si mohla mať pozitívne ale sa to nemuselo uchytiť.

vilma30
30. jan 2017

@maja129 ďakujem snáď bude silnieť 🙂

vilma30
30. jan 2017

@trblietava dakujeeeeem 😘

barborabl
30. jan 2017

@vilma30 držím palceky 😀

sofija18
30. jan 2017

@luta13 Ďakujem veľmi krasne :-* no sná sme sa trafili 😀 a plavali kam mali 🙂 juuj sama som zvedava....to by boli čisto porážtičky po siedmych rokoch 😲...ale bodaj by....jasnačka, dám vedieť 🙂

luta13
30. jan 2017

@vilma30 krasne //...Gratulujem a tesim sa s Tebou...Prajem zdrave tehulkovanie a po navsteve Dr.sa nam ohlas, ako ste dopadli...Uzivaj vsetko 😀🤰

lela123
30. jan 2017

@vilma30 no a je ti jasné,vedela som to, gratulujem 🙂

trblietava
30. jan 2017

@luta13 takze doktorka je chora ordinuje az o tyzden..na teste uz nie je nic tak uz len cakat ms..nevadi nabudice 🙂

luta13
30. jan 2017

@sofija18 7 rokov sa snazite o babätko???...Mna by asi vystrelo tak dlho cakat...Sice som tuzila 7 rokov po babätku a velmi silno, ale nebol vhodny partner na rybky...A ked sa objavil, tak po vysadeni HAK mu trvalo pol roka, kym mu "ubehlo", pretoze on v skutocnosti dieta este vobec nechcel (az za 4 roky 🙄), no cakala som ako hladny pes, kym mu ubehne...A ubehlo!...A druhe dieta som chcela po 6 rokoch, ze ked prve pojde do skoly, tak ze budem doma s druhym a uzijem si to...A to mi vyslo s rozdielom 7 rokov, ale aj tak prvy syn mal odklad sk.dochadzky, takze bol prvacik, ked sa narodil druhy syncek...Asi tak teda o mojom cakani na zazrak...Este to chcem doplnit o ruzovu babiku - ak Boh da, len to az za takych 4-5 rokov zas 😉...Prajem Ti konecne otehotniet, aby sa aj Tebe splnil krasny snicek o vytuzenom anjelikovi 😇😘

vilma30
30. jan 2017

@luta13 ďakujem a určite dáme vedieť keď pôjdem od dr. 😀

vilma30
30. jan 2017

@lela123 ďakujem 😁

luta13
30. jan 2017

@trblietava No to mi je luto, ze na testiku nic nevidno...No ved ale MS Ti uz dlho meska, tam bude iny pes zakopany...No snad Ti zistia, co sa s Tebou deje a budes zase potom v pohode a coskoro si najdes na teste vytuzene tmavnuce //...Prajem Ti to zo ❤...Verim, ze coskoro! 🙂

trblietava
30. jan 2017

@luta13 noo dnes uz 12.den...to by mi uz test ukazal..takze budem rada ak sa mi da cyklus do poriadku a neskor budu // 😉 dakujem 😘