Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčatá, podbruško Vás tiež tak bolelo na začiatku? Stále mám pocit akoby som mala dostať....
@maja129 ano mamina, je to normalne - je to roztahovanim maternice, ja som to mala v case testovania a asi este tyzden potom minimalne a chodila som stale na wc, ci som nedostala MS, no nic, len biely hlien tehotensky bol u mna 😉...Takze bud v klude a uzivaj si testikovanie a tehulkovanie, zaciatky su najkrajsie, len treba byt uplne v pohode a babätko bude potom tiez v klude v brusenku u Teba 🙂🤰😘
dakujem dievčatá 😘
@luta13 Ano, ano 7 rokov ☹ sme obaja v poriadku, aj sme ,,vhodny par" na sparovanie sa.... nuž.... ale veríme aj my že sa aj na nás šťastíčko usmeje.... aj ma vystiera, nebojte sa ☹ ale stále je moja pozitívna nálada vpred pred ubíjaním samej seba....proste verím, že to RAZ príde 🙂.....
@slniecko26 že je pozitívny 😉
@slniecko26 pozitívny 🙂
Je to uz moj 3 pozitivny za posledny polrok. V auguste a v oktobry som mala samovolny potrat a tak velmi sa bojim aby to dobre dopadlo. Robili mi aj testy a vsetko som mala v poriadku.
@slniecko26 jasne že je pozitívny blahoželám 😊 A hlavne do úspešného konca vinosit v zdraví bábätko 😊
@slniecko26 myslí pozitívne, strach Ti určite nepomôže...
@slniecko26 Gratulujem zo ❤, prajem zdrave tehulkovanie az do konca...Ako sa hovori, "DO TRETICE VSETKO DOBRE!!!"...Ver svojmu telu, svojmu malickemu bubacikovi, ktoreho nosis uz pod srdcom 🤰 ...Mysli pozitivne a neupinaj sa na minulost a na negativizmus!...To nepomoze ani Tebe a ani drobciatku...Keby si mala potrebu tu sa vykecat, kludne pis, sme tu, aby sme Ta povzbudili my "vyvolavacky duchov" 😉 ...Uzivaj teraz krasne // a tes sa na zdrave babätko, nic ine nemaj v hlave 😘
@slniecko26 ved "nick" mas slniecko, tak sa musis uz teraz len usmievat ako to slniecko krasne na oblohe, ziariace 🌞🌞🌞😉
Ďakujem pekne za srdiečko zo želaním pekný den😘 Dnes sa mi to zíde a potešilo má 😊
Aj ja ďakujem za srdiečko ❤
@slniecko26 krasny pozitivny testik.Nebojkaj tentokrat uz bude vsetko v poriadku 🙂
@slniecko26 waw, no super, tak sa setri a ver, ze to bude ok. 🙏
@miriam111111 a ty sa ako maš? nemala si mať niekedy teraz sono ? 🙂
@korytkaja mame sa dobre a ano mala som v piatok sono a vsetko je v poriadku.Teraz sme 8tt+2 tak sa vytesujeme 🙂 A ty sa mas ako?
@miriam111111 to som rada ze vsetko v poriadku 🙂 poradnu mas kedy?🙂 ja dobre tiez, všetko v poriadku tehu knizku už mam tak sa vytešujem, neviem sa dočkat dalsieho sona ked uz dostanem aj fotecku drobca 🙂
@miladyproud ahoj, tak ciarka musi byt ruzova a ked si tehotna, tak je kazdy den silnejsia, urob zajtra a uvidis, ale podla mna ta ciarka je len seda a to nie je tehotenstvo, mne tiez tak duchovali a nic z toho nebolo, ale ked to pride, tak ta ciarka je krasna ruzova a kazdy den silnie 🙂
@miriam111111
fotecku mi az teraz ukazalo ❤ krasny drobcek.. Ja este nemam lebo mala pokazenu tu vec. Ale 8. sa dockam fotecky aj ja 🙂
Moc dakujem za srdiečko :-* mocisko potešilo :-*
@korytkaja poradnu mam az 6.3.lebo maju na konci februara dovolenku tak to vychadza az takto.Ja este tehu knizku nemam,moj dr ju dava az na konci 3mesiaca.A ty mas kedy poradnu?Ozaj a kedy mas TP?Juuuj ako sa tesim s tebou ze je vsetko v poriadku. 🙂 :-*

@maja129 ukazkove // 😉🤰😇🌹🌞