Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@slniecko26 ahoj, je pozitivny, nech ti ciarka silne
@miriam111111 tak zatial sa budes kochať krásnou fotečkou a hladkať bruško 🙂 poradnu mam 13.2 ale na sono idem uz aj 8.2 lebo to ta moja posiela aj do centra prevencie rakoviny tam maju lepsie. TP 1.9 🙂 ty?🙂 Aj sa sa teším s tebou, som si ťa zapamatala ked ti tie testiky tak blbli, lebo som aj ja bola v takej situacii raz uz.. a tak sa nam to teraz pekne obom podarilo ❤
@luta13
@miriam111111
@rula daujem Vam kocky!!!! Teraz testnem o 2 dni a uvidime co bude silniet.
@slniecko26 blahozelam krasny testik
@vilma30 Prosim ta, toto je aky test?
@miriam111111
krasna fotocka super moc sa tesim
@myskahryzka teraz neviem aky myslis, lebo som ich sem pridavala viac, ale ak ten posledny modry nepopisany, tak to je Dr. max pruzkovy.
@vilma30 No vidis, to ma teda nenapadlo. 😀 Ano, dobre si to vydedukovala. Ten modry som myslela. Dakujem
A sono robia zo spodu ?? Bojim sa mam zasebou 3 potraty
@chuchu86 dakujem vam vsetkym babenky.... 🙂 ja sa z toho velmi tesim.. 🙂 zajtra mam termin u midwife.. porodna baba, alebo ako ju nazvat... myslim ze bude merat brusko a budeme pocuvat srdiecko.. velmi sa tesiiim.. 🙂 potom sem hodim fotku aj z druheho sona, ked sa dufam uz budem moct aj pochvalit ze co to bude.. 🙂
@luta13 ahoj moja.. ano fotim sa aj s bruskom.. su to momenty ktore pridu a uz sa nikdy nevratia... a brusko stale rastie a ja ho chcem mat na pamiatku zvacnene, ze ked sa raz na tie fotky pozriem, tak si spomeniem na to ako som sa citila a ze to prve tehu je vzdy prvee a carovnee 🙂 jooj ten cas letii.. a kolko uz maa?? budem sa tesit na fotecky.. 🙂
@lenka6309 Vraj sa to nemá brať do úvahy ale tak ja by som sa tešila))))
@miriam111111 krasna fotecka zo sona...Ty mas mat TP v Juni 2014??? 😉

@miriam111111 moja to je krasna fotka 😍 .Drobčiatko rastie ako zvody 😊