Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@slniecko26 z teba mam radost mysli pozitivne do tretice vsetko dobre tento krat uz to bude az do stastneho porodu☺
@domx ahoj 😉....Fotky su super spomienka, no ale aj tehutestiky su fajn na pamiatku 😉...No som zvedava na pohlavie Tvojho drobceka, stale tipujem princeznicku, ta by sa Ti hodila ako prva, Ty si taka romanticka a cesat jej vlasky, obliekat ju do "ruzickovych" satociek - viem si Ta predstavit, ako si ju piples 🙂...No velmi som na to uz zvedava 😉...Moj maly ma uz 15,5 mesiaca, poslem Ti zopar foto do IP...Dnes mal akurat "stastie" a v obchode si o dlazbu rozrazil peru, zuby nastastie ma vsetky, ale krvicka teda z neho valila a mal usta opuchnute ako boxerista...Ale je to inak v pohode, teraz spinka a je tichucko, takze je to fajn, za tyzden ani nebudeme vediet, ze sa to stalo 😉...Po zajtrajsej kontrole sa nam sem ozvi 😉
@lenka6309 prve 2 Tvoje fotky= vidim slabulinkeho dusika...Druhe 2 fotky (po limite) vidim duchov na oboch...No ked sa zevraj nerata po limite, tak odporucam testovat za 2 dni a hned rano 😉...Drzim Ti palceky, verim, ze // budu silnejsie...Hod nam sem potom fotecku...Ja totizto verim jednej veci a to, ze ak nie je tehu= ziadna ciarka ani po limite, ani vobec, proste cisty test bude celu dobu...Ak je co i len minimalna sanca na tehu, verim aj na ciarky po limite, ak to nebolo "po tyzdni" - ten limit 😉...Takze su to len moje dohady...Urcite testni zas o 2 dni rano 😀...Skus testik Lady max, tie ukazuju asi najlepsie podla mna...Boh s Tebou! 🙏
Dakujem niektorej z vas za srdiecko dnes 10:50h 😉
@patkaamirko
@luta13 dakujem vam bambulky moc 🙂
@miriamn76 dakujem Ti velmi pekne!!!! Ty si bola prva ktora mi oznamila ze mam pozitivny test ked som sem v auguste dala prvy 😊 tesim sa ale aj bojim.... ale verim ze bude dobre! Za 2 dni skusim znovu testnut tak sa modlim aby silnela ciarka. Je podla teba postacujuca taka aka sa mi ukazala na teste?
@slniecko26 urcite ano neprivolavaj zle tes sa a babatku bude u tebe tak dobre ze ostane stebou neboj☺
Nie
jedna ciarka = nie si tehu, dve ciarky = si tehu... nic zlozite
@ibron ahoj, ja nevidim ziadnu druhu /, takze tehu to nebude...No pozdravujem priatela a pekny vecer vam prajem obom...Prajem Ti, aby si na testiku mala co najskor krasne // a nech ste obaja stastni z ocakavaneho drobceka 😉...Boh Ta zehnaj!...No ak mas pocit, ze si tehu a este Ti nemeska MS, tak testuj az ked Ti bude meskat 🙂
@slniecko26 ze sú dve
tak ho nechaj v tom, ze si tehu ked je tupy
@slniecko26 máš pekne // na testiku tak ver že to bude dobre 😊 Veľa zdravicka a štastia obom
Ahojte Babi,
Potrebujem poradiť.
Beriem tabletky progesterón, doki hovoril,že od 16 DC mám začať brať 10 dní po 2 tabletkách .
Kedy by som mala mať ovu?
A kedy mám čakať menzes?
A stáva sa Vám,že viackrát do mesiaca vám praskne žilka a máte krv vo výtoku?
Ďakujem za odpoveď

@ereska Ahoj podľa mňa bude skoro, ešte ti tehu nepotvrdi na základe sona, ale len krvy..Ja som bola 5tt+2 dni a videla len vak..Takže mi tehu ani nepotvrdila. Držím palce, radšej chod neskôr k Dr... vtedy budeš vidieť už aj srdiečko 🙂