Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenka6309 nemas este jeden? Nemal by ostat takyto pofarbeny. To vsak nemusi znamenat, ze je negativny.
@luta13 Že ? mne sa tam tiež voľačo videlo, ale nie som si istá tak radšej som nekomentovala aby som nedávala falošnú nádej 😉 takže som neni sama čo videla dačo 🙏 🙂
@biba12 Ja nevidim vobec nic.
@biba12 ahoj ja tam nic nevidim 😒
@myskahryzka áno mám ešte jeden.Tento som si robila z ranného moču.A vyšiel tak a neviem či to považovať za chybný alebo aký?Už keď som namáčala prúžok do moču tak veľmi slabo a pomáličky sa sfarboval 😔
@patkaamirko Neskutocne sa tesim s Tebou - teda s vami 😀 ...Drobculiatko si plava u Teba v brusku a je mu tam urcite vyborne a krasne si rastie - babika nadherna mala plavkyna clapkajuca sa vo vodicke! 😉...No pohladkaj za mna brusenko a uzivaj pohodove tehulkovanie s usmevom na tvari 🤰😘😀🌷🌞🥗🍕🍏
ďakujem dievčatá, chcela som si to overiť,ked píše, že ju tam vidí. Ja tam tiež nič nevidím.
volala som doktorke ze je to pozitivne 225 v piatok dalsi odber . potom som volala do centra o vysledku a povedala som im cislo a ze ci to nieje malo na 14 den a oni ze to je uplne super cislo ked je to nad 100 superrr
@lenka6309 tak teda vyskusaj. Tento bude vadny. Ak ti uz 3 dni meska, mohlo by ukazat aj teraz na obed.
@biba12 Mozno nazivo vidi nieco. Fotak predsa len nieje oko. Ine jej neostava, len cakat 😉
@myskahryzka možno, to sa jej chystám aj napísať, nech ju nesklamem. Prídem si ako posol zlých správ. Nemam to rada.
@ereska Tak to je uzasne. 🤰
@biba12 No ale vies, ty si ju neoplodnovala.. tak to tak neber. Ved este ma cas 🙂
@luta13 Hehe Ďakujem moja 🙂 😘 noo kiež by si mala pravdu a bola by to princezná 😇neviem prečo ale máme tusaka že to bude princ... Aj keby som si veľmi želala mať doma krásnu princeznú, poteší má aj princ, moj princ čo je doma by mal aspoň partaka 🙂
@dlucy clear blue je 25kovy..Asi preto bol negstivny..Nemala som ešte takyto test, ale je tam druhá ciarka, sprav ešte o dva dni najlepšie, z týmto istým testom aby sa to dalo dobre porovnať 🙂
@biba12 pol hodku sa tu s tym piplem na PC, ze to dajako upravim, nech je ta druha / vidiet, ja ju volnym okom vidim slabucko a skusila som to upravit, no nejde mi to, este je dost slaba...No kamoske povedz, nech testuje bud rano za 2 dni, alebo nech uz pocka do soboty a potom nech testuje, ak bude meskat MS...Drzim jej palceky...Ako pisem, ja ducha vidim 😉

@tshirt no ja vidim nie +, ale dusika zvislej ciarky, ktora by mala tvorit toto +, takze testuj zas za 2-3 dni, alebo pockaj do MS...Ked bude meskat, potom testuj 😉...Drzim Ti palceky 😀