icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
31. jan 2017

@tshirt no ja vidim nie +, ale dusika zvislej ciarky, ktora by mala tvorit toto +, takze testuj zas za 2-3 dni, alebo pockaj do MS...Ked bude meskat, potom testuj 😉...Drzim Ti palceky 😀

myskahryzka
31. jan 2017

@lenka6309 nemas este jeden? Nemal by ostat takyto pofarbeny. To vsak nemusi znamenat, ze je negativny.

patkaamirko
31. jan 2017

@luta13 Že ? mne sa tam tiež voľačo videlo, ale nie som si istá tak radšej som nekomentovala aby som nedávala falošnú nádej 😉 takže som neni sama čo videla dačo 🙏 🙂

biba12
31. jan 2017

Čaute baby, kamoška sa dlho snaží a v sobotu má dostať ms. A poslala mi tento test. Že jej ho mam ohodnotiť. Vidí tam druhu /. Ja nie. Vidíte vy niečo? vďaka ;)

myskahryzka
31. jan 2017

@biba12 Ja nevidim vobec nic.

ariana195195
31. jan 2017

@biba12 ahoj ja tam nic nevidim 😒

lenka6309
31. jan 2017

@myskahryzka áno mám ešte jeden.Tento som si robila z ranného moču.A vyšiel tak a neviem či to považovať za chybný alebo aký?Už keď som namáčala prúžok do moču tak veľmi slabo a pomáličky sa sfarboval 😔

luta13
31. jan 2017

@patkaamirko Neskutocne sa tesim s Tebou - teda s vami 😀 ...Drobculiatko si plava u Teba v brusku a je mu tam urcite vyborne a krasne si rastie - babika nadherna mala plavkyna clapkajuca sa vo vodicke! 😉...No pohladkaj za mna brusenko a uzivaj pohodove tehulkovanie s usmevom na tvari 🤰😘😀🌷🌞🥗🍕🍏

biba12
31. jan 2017

@myskahryzka
@ariana195195

ďakujem dievčatá, chcela som si to overiť,ked píše, že ju tam vidí. Ja tam tiež nič nevidím.

ereska
31. jan 2017

volala som doktorke ze je to pozitivne 225 v piatok dalsi odber . potom som volala do centra o vysledku a povedala som im cislo a ze ci to nieje malo na 14 den a oni ze to je uplne super cislo ked je to nad 100 superrr

myskahryzka
31. jan 2017

@lenka6309 tak teda vyskusaj. Tento bude vadny. Ak ti uz 3 dni meska, mohlo by ukazat aj teraz na obed.

myskahryzka
31. jan 2017

@biba12 Mozno nazivo vidi nieco. Fotak predsa len nieje oko. Ine jej neostava, len cakat 😉

biba12
31. jan 2017

@myskahryzka možno, to sa jej chystám aj napísať, nech ju nesklamem. Prídem si ako posol zlých správ. Nemam to rada.

myskahryzka
31. jan 2017

@ereska Tak to je uzasne. 🤰

myskahryzka
31. jan 2017

@biba12 No ale vies, ty si ju neoplodnovala.. tak to tak neber. Ved este ma cas 🙂

dlucy
31. jan 2017

Baby dnes mi vysiel takto 11dpo mamatest ale clearblue digi - neg
Mala ste to niektora? Mam 6 dni do ms.

rula
31. jan 2017

@dlucy no, ja nie , ale rada by som... vypada to sľubne, pekna ciarka, že by dvojičky ? 😅

luta13
31. jan 2017

@lenka6309 ahoj...Tento testik som teraz skusala kadejako upravit, no druhu / tam nevidim a testik je asi ozaj vadny, kedze Ti zostal takto velmi cerveny cely...Skus este dalsi zajtra rano a potom hod sem fotecku, nech kukneme, ci vidime // 😉...Drzim Ti palceky 😀

patkaamirko
31. jan 2017

@luta13 Hehe Ďakujem moja 🙂 😘 noo kiež by si mala pravdu a bola by to princezná 😇neviem prečo ale máme tusaka že to bude princ... Aj keby som si veľmi želala mať doma krásnu princeznú, poteší má aj princ, moj princ čo je doma by mal aspoň partaka 🙂

patkaamirko
31. jan 2017

@dlucy clear blue je 25kovy..Asi preto bol negstivny..Nemala som ešte takyto test, ale je tam druhá ciarka, sprav ešte o dva dni najlepšie, z týmto istým testom aby sa to dalo dobre porovnať 🙂

dlucy
31. jan 2017

@rula noo dvojicky sme uz raz cakali ale nedopadlo to dobre 😢

maja129
31. jan 2017

@dlucy áno ja som tak mala, test pozitívny niekoľko dní pred menštruáciou

luta13
31. jan 2017

@biba12 pol hodku sa tu s tym piplem na PC, ze to dajako upravim, nech je ta druha / vidiet, ja ju volnym okom vidim slabucko a skusila som to upravit, no nejde mi to, este je dost slaba...No kamoske povedz, nech testuje bud rano za 2 dni, alebo nech uz pocka do soboty a potom nech testuje, ak bude meskat MS...Drzim jej palceky...Ako pisem, ja ducha vidim 😉

tshirt
31. jan 2017

@luta13 nemam, pojdem kupit, ale asi to je velmi slabe na pozitivny vysledok. Dakujem 🙂

luta13
31. jan 2017

@biba12 no vidis tam toho dusika, ci ja som tiez uz slepa uplne? 😨 @karmela kuk 😉

biba12
31. jan 2017

Ďakujem moja 🙂
@luta13

luta13
31. jan 2017

@tshirt ja by som skor skusila pruzkovy testik napr. Lady max z Dr.max lekarne, alebo ako baby tu vzdy pisu, tak Pepino...Nie tento s +, ale len obycajny 10-tkovy na zaciatok...No je to na Tebe 😉...Drzim palceky 🙏

biba12
31. jan 2017

@luta13 fiha, teraz sa mi tam niečo marí, ale fakt úplne slabučko.

miirka25
31. jan 2017

@luta13 nooo vyskusam dnes po obede. Preco tym istym? Rozmyslam ze kupim iny

sardinka336
31. jan 2017

@biba12 test je negativny...
čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo...si pozri ako vyzera aj ked slaby pozitivny test vid.
@dlucy