Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miirka25 aby si ich mohla porovnat pod sebou, preto ten isty typ testu...No lebo kazdy ma inu intenzitu farieb...Ja som robila z jedneho mocu 2 rozdielne testy a kazdy mal inak intenzivnu /...Ale ak chces, tak kup ine, je to len a len na Tebe...No testovala by som skor rano, ako poobede 🙂
@slniecko26 je super a super a super 😉...Uz sa len potichucky vytesuj a zavolaj si Dr. nech Ti da dajaky termin na kontrolu 😉...Pekny dnik Ti prajem mamina 😘🌞
Ahojte neviem kde by som sa nato mala opytat ale tato tema mi pride najlepsia 🙂 takze uz 7 dni mi meska menzes posledne 3 mesiace som ho nemala 28 dnovy len 24 dnovy ale chodil presne den pred ms som si robila test nega. Ked mi jeden den meskal robila som si dalsi nega. Takze tehotna nie som len moja otazka kedy asi mam navstivit doktora kvoli vyvolavacke? Dva dni dozadu ma vlboleli krize aj podbrusko a uz som si myslela ze sa mi rozbehnu a nic mala ste niektora podobny problem ze vas to aj dole bolelo a nic? Mne len raz meskal a to jed som bola tehu inac presne vzdy ako hodinky
@sardinka336 Ty neveris na dusikov, co?...Velka skoda 😔
@slniecko26 krasny testik☺ms uz meska?
@luta13 ja verim v prvom rade na zdravy sedliacky rozum. Ak by tehotna naozaj bola tak Hcg má v moči a test ho zaznamena to je cele, nemusi nahanat ziadnych duchov.
@anonymka11 najlepsie co mozes urobit je, ze zavolas Dr., povies mu o co ide a nech Ti da termin on...A fajn by bolo, keby Ti aj krv hned zobral, ci nahodou ozaj nie si tehotna 🙂...Moj nazor...ja by som takto postupovala 😉...Drzim palce
@sardinka336 tak ale "dusiky" sa niekedy zmenia na krasne //, treba len potichucky verit, no zaroven aj mat v hlave moznost, ze to nevyslo, pretoze vzdy su tam 2 moznosti, to je vsetko...Takto to beriem ja a pisem, co vidim...Ked na teste nevidim nic, tak pisem nic...Ale ak sa mi zda dusik, tak to takto napisem 🙂
@luta13 tehotna? Aj ked mam 2 testy negativne? Myslis si ze by som mala spravit este jeden ked mi to meska uz 7 dni? A dakujem za radu zavolam mu
@anonymka11 no boli tu uz zienky, ktore mali pozitivny testik az 2 tyzdne po meskani MS, dovtedy neg...No najlepsie bude ozaj riesit to u Dr., ten Ti isto presne povie, kde je pes zakopany 😉...ja by som uz netestovala, len volala k Dr. 🙂
@sardinka336 myslím, že sa to dozvie čoskoro. Ona chce len veľmi veriť. Už to trvá dlhšie čo sa snaží, tak sa chytá všetkého aj toho miniducha,🙂 a chápem ju. A musím priznať, že jej to veľmi prajem. Bodaj by to bola pravda.
@biba12 tehotná podla testu nie je. Načo sa klamat? Rozklikla som tu fotku, nič tam nie je...ziadny miniduch. Len jej psychika pracuje. Co to znamená ,,dlhšie,, čo sa snazí? napr. rok je normalna doba...
@sardinka336 už bola aj na umelom...niekoľkokrát..Takže pár rokov.
@sardinka336 Najma musis brat ohlad na to, v akom si fore. Tu je to len o duchoch na testoch a na tento ucel je toto forum vytvorene. Aby ich tu vyvolavali.
@myskahryzka tak ked vycapí na forum jasne negativny test a kamaratka tam hlada tam ducha ...a ešte ho aj najde...pritom tam ziadny nie je. Samozrejme ak tam je slaba viditelna čiarka tak jasne, to kazdy uzna....ale nič tam nebolo.
Akty X....,,,chcem veriť,,.
@sardinka336 @myskahryzka baby mier. Chcela som sa len opýtať. Čoskoro na to príde, má dostať niekedy cez víkend, myslím v sobotu.
@biba12 ziadnu hadku si nesposobila. 😘
@sardinka336 tak to som rada.
@sardinka336 Ano.. presne tak to funguje..chcem verit. Ale takych tu je dalsich 1518 stran.. Plnych negativnych testov zien, ktore zufalo tuzia po detoch a nemaju uz trpezlivost cakat do menzesu, alebo do meskania a aspon chvilu v sebe zivia tu nadej. To je cele. Nastastie tym nikomu neublizuju, maximalne sebe. 😉
@slniecko26 je 😉😘
@myskahryzka dakujemmm moc
@luta13 aj.ja vidim😉

@dlucy krasne ruzove //...Potichucky gratulujem a ked dostanes potvrdenie od Dr. tak prajem zdrave tehulkovanie...Ak by to predsalen boli znova dvojicky, tak nech sa obe krasne vyvijaju a podporuju v brusku navzajom a obe nech su silne drobciatka 😀...Prvych dvojiciek mi je velmi luto 😢...No ver na zazraky a bud pozitivna - neboj babätko (babätka) donosis do zdraveho konca 😉🙏😘