icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
31. jan 2017

@dlucy krasne ruzove //...Potichucky gratulujem a ked dostanes potvrdenie od Dr. tak prajem zdrave tehulkovanie...Ak by to predsalen boli znova dvojicky, tak nech sa obe krasne vyvijaju a podporuju v brusku navzajom a obe nech su silne drobciatka 😀...Prvych dvojiciek mi je velmi luto 😢...No ver na zazraky a bud pozitivna - neboj babätko (babätka) donosis do zdraveho konca 😉🙏😘

slniecko26
31. jan 2017

Ahojte kocky teraz robeny je tmavsi ako vcera? Chcela som vydrzat do zajtra rana ale nevydrzala som.

luta13
31. jan 2017

@miirka25 aby si ich mohla porovnat pod sebou, preto ten isty typ testu...No lebo kazdy ma inu intenzitu farieb...Ja som robila z jedneho mocu 2 rozdielne testy a kazdy mal inak intenzivnu /...Ale ak chces, tak kup ine, je to len a len na Tebe...No testovala by som skor rano, ako poobede 🙂

luta13
31. jan 2017

@slniecko26 je super a super a super 😉...Uz sa len potichucky vytesuj a zavolaj si Dr. nech Ti da dajaky termin na kontrolu 😉...Pekny dnik Ti prajem mamina 😘🌞

anonymka11
31. jan 2017

Ahojte neviem kde by som sa nato mala opytat ale tato tema mi pride najlepsia 🙂 takze uz 7 dni mi meska menzes posledne 3 mesiace som ho nemala 28 dnovy len 24 dnovy ale chodil presne den pred ms som si robila test nega. Ked mi jeden den meskal robila som si dalsi nega. Takze tehotna nie som len moja otazka kedy asi mam navstivit doktora kvoli vyvolavacke? Dva dni dozadu ma vlboleli krize aj podbrusko a uz som si myslela ze sa mi rozbehnu a nic mala ste niektora podobny problem ze vas to aj dole bolelo a nic? Mne len raz meskal a to jed som bola tehu inac presne vzdy ako hodinky

luta13
31. jan 2017

@sardinka336 Ty neveris na dusikov, co?...Velka skoda 😔

miriamn76
31. jan 2017

@slniecko26 krasny testik☺ms uz meska?

sardinka336
31. jan 2017

@luta13 ja verim v prvom rade na zdravy sedliacky rozum. Ak by tehotna naozaj bola tak Hcg má v moči a test ho zaznamena to je cele, nemusi nahanat ziadnych duchov.

luta13
31. jan 2017

@anonymka11 najlepsie co mozes urobit je, ze zavolas Dr., povies mu o co ide a nech Ti da termin on...A fajn by bolo, keby Ti aj krv hned zobral, ci nahodou ozaj nie si tehotna 🙂...Moj nazor...ja by som takto postupovala 😉...Drzim palce

luta13
31. jan 2017

@sardinka336 tak ale "dusiky" sa niekedy zmenia na krasne //, treba len potichucky verit, no zaroven aj mat v hlave moznost, ze to nevyslo, pretoze vzdy su tam 2 moznosti, to je vsetko...Takto to beriem ja a pisem, co vidim...Ked na teste nevidim nic, tak pisem nic...Ale ak sa mi zda dusik, tak to takto napisem 🙂

anonymka11
31. jan 2017

@luta13 tehotna? Aj ked mam 2 testy negativne? Myslis si ze by som mala spravit este jeden ked mi to meska uz 7 dni? A dakujem za radu zavolam mu

luta13
31. jan 2017

@ereska super, ked mas krasne stupajuce Hcg...Tesim sa s Tebou aj s babätkom malickym v brusenku 😘

sticker
luta13
31. jan 2017

@anonymka11 no boli tu uz zienky, ktore mali pozitivny testik az 2 tyzdne po meskani MS, dovtedy neg...No najlepsie bude ozaj riesit to u Dr., ten Ti isto presne povie, kde je pes zakopany 😉...ja by som uz netestovala, len volala k Dr. 🙂

biba12
31. jan 2017

@sardinka336 myslím, že sa to dozvie čoskoro. Ona chce len veľmi veriť. Už to trvá dlhšie čo sa snaží, tak sa chytá všetkého aj toho miniducha,🙂 a chápem ju. A musím priznať, že jej to veľmi prajem. Bodaj by to bola pravda.

sardinka336
31. jan 2017

@biba12 tehotná podla testu nie je. Načo sa klamat? Rozklikla som tu fotku, nič tam nie je...ziadny miniduch. Len jej psychika pracuje. Co to znamená ,,dlhšie,, čo sa snazí? napr. rok je normalna doba...

biba12
31. jan 2017

@sardinka336 už bola aj na umelom...niekoľkokrát..Takže pár rokov.

dlucy
31. jan 2017

@luta13 Jeej dakujem si velmi zlata vcera bol len slaby dusik na mamateste a dnes toto snad to bude len silnejsie a silnejsie 🙂

myskahryzka
31. jan 2017

@sardinka336 Najma musis brat ohlad na to, v akom si fore. Tu je to len o duchoch na testoch a na tento ucel je toto forum vytvorene. Aby ich tu vyvolavali.

luta13
31. jan 2017

@dlucy Boh s vami, nech to date do stastneho konca a bez problemov 🙏🤰😘

sardinka336
31. jan 2017

@myskahryzka tak ked vycapí na forum jasne negativny test a kamaratka tam hlada tam ducha ...a ešte ho aj najde...pritom tam ziadny nie je. Samozrejme ak tam je slaba viditelna čiarka tak jasne, to kazdy uzna....ale nič tam nebolo.
Akty X....,,,chcem veriť,,.

biba12
31. jan 2017

@sardinka336 @myskahryzka baby mier. Chcela som sa len opýtať. Čoskoro na to príde, má dostať niekedy cez víkend, myslím v sobotu.

sardinka336
31. jan 2017

@biba12 ziadnu hadku si nesposobila. 😘

biba12
31. jan 2017

@sardinka336 tak to som rada.

myskahryzka
31. jan 2017

@sardinka336 Ano.. presne tak to funguje..chcem verit. Ale takych tu je dalsich 1518 stran.. Plnych negativnych testov zien, ktore zufalo tuzia po detoch a nemaju uz trpezlivost cakat do menzesu, alebo do meskania a aspon chvilu v sebe zivia tu nadej. To je cele. Nastastie tym nikomu neublizuju, maximalne sebe. 😉

nina4
31. jan 2017

@slniecko26 je 😉😘

luta13
31. jan 2017

@miriamn76 @karmela @ikonica @patkaamirko @ereska @nivea777 @lela123 vidite na tomto teste dusika??? ...Ja ho vidim, no su tu baby, ktore ho nevidia a su tu kvoli tomu dohadovacky trosku...Prosim vyjadrite sa...Vdaka vam babulky a prajem pekny dnik 🙂

ereska
31. jan 2017

@myskahryzka dakujemmm moc

ereska
31. jan 2017

@luta13 dakujem moja ja vidiiim

biba12
31. jan 2017

@luta13 nechajme to tak, to sa porieši samo. Musí skrátka počkať.

eleonora2705
31. jan 2017

@luta13 aj.ja vidim😉