icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lentilka969
2. feb 2017

@luta13 aj ja vidím 🙂

peppermint
2. feb 2017

@simbatko Na PCO zvyknu zeny brat Inofolic. Neodporucil ti ho lekar? Drzim palce! 🙂

nivea777
2. feb 2017

@luta13 aj ja tam dačo vidím..To je zázrak že ja vidím ducha :D

tshirt
2. feb 2017

Dobre ranko 🙂 co si myslite o tomto? Nazivo to vidiet lepsie, urcite je to plus, ale nechapem, ze na citlivejsom teste sa mi neukazalo nic

tshirt
2. feb 2017

To je pre mna velka zahada. Asi to bude falosna ciarka 😢

miriam111111
2. feb 2017

@simbatko ked sme chceli prve babo tiez mi dr povedal ze mam PCO ale duphaston mi nedal len mi poradil Inofolic.Brala som ho asi mesiac 2x denne a hned ten mesiac som otehotnela.

korytkaja
2. feb 2017

@simbatko moja kamaratka brala inofolic a tiez sa im hned podarilo 🙂 drzim palceky 🙂

katkaa182
2. feb 2017

Dievcata, tak moj test dneska uz takyto 🙂 len som znepokojena trosku, lebo vcera som mala take spinenie ako mavam zvycajne den, dva pred ms :/ neviete poradit, co by to mohlo znamenat?

milos32nika21
2. feb 2017

@simbatko ahoj mam ten isty problem tiez kazdy mesiac dupaston inofolic beriem akchimilkovy caj pijem a teraz som si este niake kvapky kupila tak uvidim.

korytkaja
2. feb 2017

@katkaa182 spinenie moze byt z uhniezdovania. Aj ja som spinila... Uz ti meska mrska?

maja129
2. feb 2017

Dievčatá na podporu plodnosti je veľmi dobrá materská kašička, my sme sa snazili 2 roky, brala som predtým gynex, inofolic, alchemilku, agnucaston a až po materskej kašičke som otehotnela, sú na nu veľmi dobré odozvy a ako bonus je po nej krásna pleť a ja som mala osobne bezbolestivé kramy.Ktorá mate zvyšený prolaktín tam je zase dobrý agnucastnon, podporuje ovuláciu a krásne upravuje prolaktín.

katkaa182
2. feb 2017

Malo by byt uz par dni uhniezdene. Len u mna je to trosku ine, lebo som bola na umelom min stredu (26ho) a vkladali mi embryo po predlzenej kultivacie, cize to sa zahniezduje do 24 hodin. No snad sa nespusti ms 🙂

slniecko26
2. feb 2017
maja129
2. feb 2017

@slniecko26 krásne silneje 🙂

slniecko26
2. feb 2017

Ahojte baby tu su vsetky moje testy. Prvy 30.1. Druhy 31.1. robeny po obede. 1.2. A teraz rano robeny 2.2. kazetovy. Ale na tom kazetovom sa mi zda ta ciarka bledsia ako na tych pruzkovych.

korytkaja
2. feb 2017

ja som spinit prestala cca v 6-7 tt. myslim ze kazda sme ina a u kazdej tehule to moze byt inak. Teraz sa s tym pokus netrapit, pozitivne sa nalad. Na spinenie mne nasadila duphaston. Drzim palceky 😉
@katkaa182

korytkaja
2. feb 2017

@slniecko26 je to iny typ testu. Neboj isto je vsetko v poriadku 🙂

maja129
2. feb 2017

@slniecko26 aj na to kazetovom je krásna čiarka 🙂 je to iný druh, tak preto sa ti zdá čiarka slabšia

korytkaja
2. feb 2017

@slniecko26 ja som testovala kazdy druhy den. dokopy som spravila 5 testov. Lepsie bol vidiet rozdiel. pri poslednych dvoch sa mi uz tiez nezdalo zeby ciarka bola silnejsia, ale brala som to normalne. Potom som uz netestovala lebo by ma to len stresovalo. Ciarky mas pekne silne, ziadnych duchov. Tak bud kludna nestresuj sa a pockaj kym pojdes k dokymu, ten bude vidiet najlepsie na sone 🙂

sasenka04
2. feb 2017

Ahojte babulky tak zajtra drzte placeky ideme na morfologicky utz,sme v 22 tt tak dufam ze vsetko bude v poriadku a uz by sme sa mali konecne dozvediet co to bude 😊 zajtra vam sem pridam aj fotecku a dalej budem chodit citat vase problemy,starosti aj radosti...tym ktore si zelaju otehotniet buden silno drzat palceky lebo je to naozaj nadherne obdobie 😊

kristinatina86
2. feb 2017

@luta13 ja tiez vidim na tom teste dusika 😉

ereska
2. feb 2017

ahojte bambulky moj dnesny testik

ereska
2. feb 2017

aj ja som pila pred vkladom alchimilku a brala inofolic jedno balenie 🙂

ereska
2. feb 2017

@slniecko26 krasne testiky 🙂 super

ereska
2. feb 2017

@katkaa182 jeej gratulujem krasne ciarocky

slniecko26
2. feb 2017

Volala som prave doktorke. 10.2. mam prist co je za tyzden. Myslela som ze pojdem aspon na krv po tych mojich dvoch potratoch. Dufam ze to vsetko bude dobre.

karmela
2. feb 2017

@patkaamirko Haha zlatko si zlata ja uz mám teraz bruško aj bez tehu take tukové kvadriky sa namna nalepili🙈Ale určite sem dám vedieť ak budem tehu 😘 A ty pozdravuj odomna svoje brusinko aj svojho chlapčeka a držte Sa pekne v zdraví

karmela
2. feb 2017

@luta13 áno vidím dusika povec kamoske že odkazujem nech pekne silnie 😉😘

karmela
2. feb 2017

@katkaa182
@slniecko26
@ereska dievcence nádherne testíky 😍 Želám Vám všetkým trom krasne zdravé tehulkovanie a určite len a len s krásnym zázrakom v náručí neskôr 😉

karmela
2. feb 2017

@maja129 a tu materskú kasicku si brala v tabletkách alebo ako?