Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Ahoj moja ako žiješ ? 😫 mne je už lepšie, aj keď ešte mám žalúdok na vode.Aj dnes ráno 😝Ale chvalabohu už to nie je také silné a nonstop 🙂
@miriamn76 Silno ti držím palčeky aby ani neprišla, veľmi Ti to prajem, 🤰 🙏
@patkaamirko dakujem moja 😘
Ahojte chcela by som ak máte niektoré skúsenosť poprosiť o radu. S priatelom sme praktizovali sex s antikoncepciou pharmatex krem celý mesiac aj cez plodné dni. Menštruaciu som dostala o deň neskôr ale skôr ma zarazilo že som ju mala strašne silnú 2 dni a zrazu nič, čo sa mi nestávalo. Od vtedy mám citlivé a bolavé prsia trochu napnuté, častejšie chodím na wc, mala som asi 4 dni po sebe neskutočné bolesti hlavy a teraz mávam len také ako závrat a bolesti chrbtice. V podbrušku ma neustále pichá, prípadne som už cítila ako keby sťahovanie maternice a dosť ma prekvapil hustý biely výtok, ktorý nezapácha ami mič ma nepáli. Test som si robila v priebehu dňa vyšiel negatívne čo však môže byť že som ho aj skoro robila ( neviem )K lekárke idem v pondelok tak už budem na istom len či nemá niektorá náhodou podobné skúsenosti. Ďakujem
Stále som mysľou pri vás 🙂❤
Ďakujem veľmi pekné za srdecko 😉😁😂😍😘
No teraz ked premyslam tak mydlu som sa vyhybala. Jedine co ma napada je ze som si ho dala aj hodinu az dve pred stykom neviem ci by to mohlo mat vplyv.
@patkaamirko ďakujem zlatko 😘

@tinabalogova mne sa zdá tie že tam je
@tinabalogova len to máš trošku rozmaznaní fotku nedá sa ti inak odfotiť?
@barborabl.... Uz 5 Dni mi meska menzes a vzdy sa mi to I hlava a prsia ma bolia az az
Nie a test som uz vyhodila
@tinabalogova nieco vidim drzim palce☺
@miriamn76 dakujem krasne 🙂
@katkaa182 @ereska @slniecko26 babulky, nadherne testiky s //...Gratulujem este raz vsetkym a prajem vam zdrave tehulkovanie 🤰...Uzivajte si vsetko 😘
@luta13 dakujem verim ze tento krat bude 😊 ale samozrejme je tam aj strach ☹

@sofija18 aj ja mam mat 9.2.tesila by som sa keby uz neprisla☺