icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
2. feb 2017

@sofija18 aj ja mam mat 9.2.tesila by som sa keby uz neprisla☺

patkaamirko
2. feb 2017

@olylili Ahoj moja ako žiješ ? 😫 mne je už lepšie, aj keď ešte mám žalúdok na vode.Aj dnes ráno 😝Ale chvalabohu už to nie je také silné a nonstop 🙂

patkaamirko
2. feb 2017

@miriamn76 Silno ti držím palčeky aby ani neprišla, veľmi Ti to prajem, 🤰 🙏

miriamn76
2. feb 2017

@patkaamirko dakujem moja 😘

saska91
2. feb 2017

Ahojte chcela by som ak máte niektoré skúsenosť poprosiť o radu. S priatelom sme praktizovali sex s antikoncepciou pharmatex krem celý mesiac aj cez plodné dni. Menštruaciu som dostala o deň neskôr ale skôr ma zarazilo že som ju mala strašne silnú 2 dni a zrazu nič, čo sa mi nestávalo. Od vtedy mám citlivé a bolavé prsia trochu napnuté, častejšie chodím na wc, mala som asi 4 dni po sebe neskutočné bolesti hlavy a teraz mávam len také ako závrat a bolesti chrbtice. V podbrušku ma neustále pichá, prípadne som už cítila ako keby sťahovanie maternice a dosť ma prekvapil hustý biely výtok, ktorý nezapácha ami mič ma nepáli. Test som si robila v priebehu dňa vyšiel negatívne čo však môže byť že som ho aj skoro robila ( neviem )K lekárke idem v pondelok tak už budem na istom len či nemá niektorá náhodou podobné skúsenosti. Ďakujem

sofija18
2. feb 2017

@miriamn76 Tak sa budeme tešit spolu, ked nepride :-*

miriamn76
2. feb 2017

@sofija18 uz len aby neprisla☺

kacenaaa
2. feb 2017

Stále som mysľou pri vás 🙂❤

miriamn76
2. feb 2017

@kacenaaa kedy chces robit testik?

kacenaaa
2. feb 2017

@miriamn76 ja neviem teraz nie najprv počkám mrchu :/

miriamn76
2. feb 2017

@kacenaaa ale uz by urcite na teste nieco bolo☺nenatahuj nas😀

tina101
2. feb 2017

@luta13 ahoj, nebola som vecer na tej pohotovosti...som dnes isla ku svojej gynekologicke...spravila mi sono..som v 4tt a bolo vidno len gestacny vak..mam prist o vyše týždňa,ze uz bude viac vidno..nasadila mi duphaston a mam byt v kľude..Ďakujem za opytanie 🙂

chuchu86
2. feb 2017

Ďakujem veľmi pekné za srdecko 😉😁😂😍😘

missellis
2. feb 2017

@luta13 tehotenský test negativny? Ved ja by som bola v 5tt + 5 dni to uz nemoze byt negativny :/

karmela
2. feb 2017

@sofija18 hlavne je ,že láska bola moja to je základ pre tehu..Držím ti moc palčeky aby ms neprišla najbližších 9 mes..😊 Ja uz zháňam materskú kasicku od včelárov no lepšie povedané Mamka mi pomáha😊 Ďakujem

karmela
2. feb 2017

@miriamn76
@sofija18 presne som myslela na teba Miriamn76 ked sofi napísala že 9.2. Ms tak Vám želám obom // na teste babulky a ja vás dobehnem snáď o dva týždne snimi tiež 😉😘

uzanka16
2. feb 2017

@saska91 ja pouzivam pharmatex gel alebo cipky 7 rokov a nikdy sa mi nic take nestalo a to manzel sa aj do mna vzdy urobi,bud to zlyhalo a skoro si si robila test alebo uplna nahoda ze bola zrazu taka menstruacia

saska91
2. feb 2017

No teraz ked premyslam tak mydlu som sa vyhybala. Jedine co ma napada je ze som si ho dala aj hodinu az dve pred stykom neviem ci by to mohlo mat vplyv.

karmela
2. feb 2017

@patkaamirko ďakujem zlatko 😘

patkaamirko
2. feb 2017
sticker
tinabalogova
2. feb 2017

Zda sa mi, alebo je tam slabá čiarka??

barborabl
2. feb 2017

@tinabalogova mne sa zdá tie že tam je

barborabl
2. feb 2017

@tinabalogova len to máš trošku rozmaznaní fotku nedá sa ti inak odfotiť?

tinabalogova
2. feb 2017

@barborabl.... Uz 5 Dni mi meska menzes a vzdy sa mi to I hlava a prsia ma bolia az az

luta13
2. feb 2017

@tshirt Ahoj, teraz pozeram Tvoje zevraj "zahadne" testiky...No na tom, kde ma byt + vidim ducha druhej ciarky a na tom spodnom teste - pruzkovom vidim druhu / takisto...Kedy mas dostat MS?...Testuj zas o 2 dni 😉...Silno verim, ze // budu krasne silniet 🙂...Drzim Ti palceky 🙏😘

tinabalogova
2. feb 2017

Nie a test som uz vyhodila

miriamn76
2. feb 2017

@tinabalogova nieco vidim drzim palce☺

tinabalogova
2. feb 2017

@miriamn76 dakujem krasne 🙂

luta13
2. feb 2017

@katkaa182 @ereska @slniecko26 babulky, nadherne testiky s //...Gratulujem este raz vsetkym a prajem vam zdrave tehulkovanie 🤰...Uzivajte si vsetko 😘

slniecko26
2. feb 2017

@luta13 dakujem verim ze tento krat bude 😊 ale samozrejme je tam aj strach ☹