Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ďakujem za srdiečko 😘
@patkaamirko Ahoj, prepac, ze pisem az teraz...No myslim, ze vsetko, co si popisala suvisi s roztahovanim maternice 🙂...Najcastejsie tie tlaky v podbrusku som mala ked som bola prave v predklone, pichanie v maternici tiez obcas, ale len prve tyzdne, potom myslim uz nie...Verim, ze ste s drobcekom v poriadku 😘😇🤰
@miirka25 Ahoj...Ja si o Tvojom testiku myslim len jedno...Ze bol od vyroby opacne vlozeny do kazety, tzn, ze T je kontrolna a C je testovacia...No upravila som Ti trosku fotku a vidim //, aj ked testovacia je zatial slabsia, no je tam podla mna....Jednoznacne urob zajtra rano novy test...Verim, ze budu krasne // na nom...Drzim palceky 🙏😉
@lenka6309 Ahoj...Ja som pri prvom synovi mala ruzovo-hnedkasty vytok, ale trval len necely den - bolo to v den ocakavanej MS...No ta neprisla uz vobec...Nejake ine tehupriznaky, ci pocity som vtedy vobec nemala...Testy som vtedy nerobila, nejak ma to ani len nenapadlo...10 dni na to, som bola u Dr. a ten mi oznamil 6tt...Takze skus este testnut, mala by si mat uz pekne //, pripadne sa objednaj na krv ku gyn, aby si si bola na istom...Drzim Ti palceky 😉
@luta13 čo myslíte ? ;) Týždeň do Ms 🙂
@lentilka969 no pozeram zo vsetkych moznych uhlov a veru nic zatial nevidim...Ty vidis nazivo aspon dusika, ci nie?...Skus testnut zas za 2 dni rano 😉...Drzim Ti palceky 😘
@luta13 niečo áno len je skoro ešte 🙂 ty si taká podpora 🙂 ďakujem
@lentilka969 nemas zaco...Tak pockaj zopar dni, potom testuj znova 😉...Boh Ta zehnaj 🙏😘
@karmela @miriamn76 Babule dúfam, že ,,krátky" február bude pre nás začiatkom krásneho ,,dlhého" čakania na naše vytúžené 🙂 🙂 Miriamka a ja sa 9.2 nedočkáme MS a Karmelka o 2 tyzdne takisto nie :-P 🙂 sama som zvedavá.... kokso....a tú kašičku už ja zhánam najlepšie od včelára, ale asi ju budem nutená objednat cez net. Ale zoberiem si tu klasickú, nie tu v mede....niečo s hroznou chutou zvladnem 🙂 hlavne že zaberie 🙂 priznám sa, že od alchemilky som vyskúšala všetko až na tú kašičku..... 7 rokov čakania.... že by 7 bola moje šťastné číslo? A bol by to darček na moju aj manželovú ,,okrúhlinu" ? 🙂 Babule držím nám päste!!!! Aj všetkým kočkám tu.....čakateľkám 😀

bola som aj na wcku teraz a takmer nič.Neviem či to považovať za ms