icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka6309
2. feb 2017

bola som aj na wcku teraz a takmer nič.Neviem či to považovať za ms

karmela
2. feb 2017

@lenka6309 tak byt na tvojom mieste ja by som spravila veď namiesto ms si mala spinenie nie? Ked si predtým mala ducha teraz uz by mala byt jasne viditeľná čiarka ak je to tehu😉

karmela
2. feb 2017

Ďakujem za srdiečko 😘

miriamn76
2. feb 2017

@karmela 😘

karmela
2. feb 2017

@miriamn76 ďakujem ti zlatko a uvidis že vyhrám aj stávku 😛😘

luta13
2. feb 2017

@saska91 nemam podobne skusenosti, no silno Ti drzim palceky, nech je to tehu a ak netuzis po babätku, nech to tehu nie je 😉...Boh s Tebou - s vami 😉...Daj nam potom v pondelok vediet, ako si dopadla u Dr. 🙂

luta13
2. feb 2017

@tina101 Tesim sa s Tebou - s vami 😉...Dakujem, ze si mi odpisala...Potom sa ozvi po dalsom sone, ako ste dopadli...Zatial pekne oddychuj a uzivaj prve momenty tehulkovania 🤰😘🌷

luta13
2. feb 2017

@missellis Ja verim na zazraky a stat sa moze cokolvek...Ked existuje MS pocas tehu?....Preco by nemohli tiez existovat negativne tehutesty pocas tehu?...No tak, ci onak, zbehni k Dr. budes mat istotu 😉

luta13
2. feb 2017

@patkaamirko Ahoj, prepac, ze pisem az teraz...No myslim, ze vsetko, co si popisala suvisi s roztahovanim maternice 🙂...Najcastejsie tie tlaky v podbrusku som mala ked som bola prave v predklone, pichanie v maternici tiez obcas, ale len prve tyzdne, potom myslim uz nie...Verim, ze ste s drobcekom v poriadku 😘😇🤰

luta13
2. feb 2017

@miirka25 Ahoj...Ja si o Tvojom testiku myslim len jedno...Ze bol od vyroby opacne vlozeny do kazety, tzn, ze T je kontrolna a C je testovacia...No upravila som Ti trosku fotku a vidim //, aj ked testovacia je zatial slabsia, no je tam podla mna....Jednoznacne urob zajtra rano novy test...Verim, ze budu krasne // na nom...Drzim palceky 🙏😉

luta13
2. feb 2017

@lenka6309 Ahoj...Ja som pri prvom synovi mala ruzovo-hnedkasty vytok, ale trval len necely den - bolo to v den ocakavanej MS...No ta neprisla uz vobec...Nejake ine tehupriznaky, ci pocity som vtedy vobec nemala...Testy som vtedy nerobila, nejak ma to ani len nenapadlo...10 dni na to, som bola u Dr. a ten mi oznamil 6tt...Takze skus este testnut, mala by si mat uz pekne //, pripadne sa objednaj na krv ku gyn, aby si si bola na istom...Drzim Ti palceky 😉

luta13
2. feb 2017

@missellis myslela som tym negativny test na zaciatku tehu z dovodu pomaleho stupania Hcg 😕

lentilka969
2. feb 2017

@luta13 čo myslíte ? ;) Týždeň do Ms 🙂

luta13
2. feb 2017

@lentilka969 no pozeram zo vsetkych moznych uhlov a veru nic zatial nevidim...Ty vidis nazivo aspon dusika, ci nie?...Skus testnut zas za 2 dni rano 😉...Drzim Ti palceky 😘

lentilka969
2. feb 2017

@luta13 niečo áno len je skoro ešte 🙂 ty si taká podpora 🙂 ďakujem

luta13
3. feb 2017

@lentilka969 nemas zaco...Tak pockaj zopar dni, potom testuj znova 😉...Boh Ta zehnaj 🙏😘

sofija18
3. feb 2017

@karmela @miriamn76 Babule dúfam, že ,,krátky" február bude pre nás začiatkom krásneho ,,dlhého" čakania na naše vytúžené 🙂 🙂 Miriamka a ja sa 9.2 nedočkáme MS a Karmelka o 2 tyzdne takisto nie :-P 🙂 sama som zvedavá.... kokso....a tú kašičku už ja zhánam najlepšie od včelára, ale asi ju budem nutená objednat cez net. Ale zoberiem si tu klasickú, nie tu v mede....niečo s hroznou chutou zvladnem 🙂 hlavne že zaberie 🙂 priznám sa, že od alchemilky som vyskúšala všetko až na tú kašičku..... 7 rokov čakania.... že by 7 bola moje šťastné číslo? A bol by to darček na moju aj manželovú ,,okrúhlinu" ? 🙂 Babule držím nám päste!!!! Aj všetkým kočkám tu.....čakateľkám 😀

tina101
3. feb 2017

@luta13 Ďakujem😘 potom sa určite ozvem 😉

ereska
3. feb 2017

@karmela ahoj moja lezim v nemocnici pobrali odbery stery a uvidime co bude dalej pichli injekciu tak som zvedava

rula
3. feb 2017

@ereska ahoj. prajem rychle zotavenie a dobre vysledky. drz sa. ❤

nisa_666
3. feb 2017

Kocky dnes 7 a 9 dpt. Prva foto dr. Max a druha max a od rybky...vcera som mala dost bolesti...

karmela
3. feb 2017

@ereska zlatko moje držím ti moc silno palčeky aby bolo bábätko aj ty ok..Veľa zdravicka prajem a veľa veľa sil mojko..Daj vedieť aké budú výsledky Sono robili bolo vidieť bábätko však?

karmela
3. feb 2017

@nisa_666 to sú obidva dnešné ci jeden je včerajší jeden dnešný ?

nisa_666
3. feb 2017

@karmela prva foto 7 a 9 dpt rozdiel a druha foto oba dnes

karmela
3. feb 2017

@sofija18 ahojky moja aj ja som si povedala že ak nezoženiem od včelára tak objednam z netu co som včera posielala tu original..

karmela
3. feb 2017

@sofija18 držím ti silno palčeky nech ms nedôjde a uvidis na teste konečne // krasne,nech sa usmievaš šťastím ako slniečko..Po tých rokoch si to s mužom zaslúžite..

karmela
3. feb 2017

@nisa_666 tak jednoznačne Dr max je ta druha foto? Tam máš krásnu čiarku 😉

nisa_666
3. feb 2017

@karmela druha dr.max a rybka

karmela
3. feb 2017

@nisa_666 tak na druhej foto ten spodný je pekný to je asi lady max..a ten prvý rybka je slabší ale mala by si testovať rovnakou značkou 😉 Ale určite blahoželám k tehu 😊

miriamn76
3. feb 2017

@sofija18 moja zlata dakujem krasne no.moc ruzovo to zas nevidim. No tebe prajem zo srdca aby si nasla tie vytuzene // a mala krasne babenko. Obdivujem.ta po siedmich rokoch by ma porazilo. Drzim.moc moc moc palce🙂