Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ereska Sono až V pondelok ??? to nie je neskoro ? Ja by som im tlačila do hlavy že nie ja chcem Sono hneď! Ved krvácas, to máš byť v takej neistote až do pondelka 😪
Síce mne to tiež spravili, ale ja som krvacala a kusiska som mala.To som vedela že je zle..
Ale držím Ti palce, a pondelok čakám na dobre spravy ;)
Ďakujem vám dievčatá 🙂
Baby ste uzasneeee dakujem vam za podporu
@lentilka969 crta sa na oboch testoch, aj na neupravenom, aj na upravenom...Skus iny test, napr.Dr Lady max, tento Ti nezobrazil celu /, akoby farbiva bolo malo v nom 🙂 ...No dufam, ze // budu silniet...Drzim palceky 😉
@zuzuliena1 som rada, ze ste v poriadku 😉...Krasna fotecka, no ako na nu dlhsie pozeram, neviem, no vidim v nej dievcatko, ci mi sibe, neviem, ale ked pozries na profil tvaricky, take jemne crty a ten nostek 🙂...No pohladkaj brusenko za mna 🤰😘
@ereska www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a.../luds...
Toto som teraz nasla na nete, precitaj si, ak mas cas 😉
@luta13 moja presne toto som povedala u dr ze ta tváricka je dievc
Dievčatko ale nebolo to vidieť 🙂 no na son
Prepáč asi ten telefón hodím o zem 🙂 🙂 🙂 na sone to bolo ešte lepšie vidieť 🙂
@sofija18 Moja uvidíš že to príde. Aby sme spolu nebehali po parku. 😄 👪
@luta13 fiha tak to aj ti pošlem fotku utorok a som zvedavá čo povieš na moju 😄😍😍

@tshirt odfot testy este raz hlavne ten dnešný ci to vybledlo ked uschlo alebo ostalo