icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
3. feb 2017

@tshirt odfot testy este raz hlavne ten dnešný ci to vybledlo ked uschlo alebo ostalo

patkaamirko
3. feb 2017

@ereska Sono až V pondelok ??? to nie je neskoro ? Ja by som im tlačila do hlavy že nie ja chcem Sono hneď! Ved krvácas, to máš byť v takej neistote až do pondelka 😪
Síce mne to tiež spravili, ale ja som krvacala a kusiska som mala.To som vedela že je zle..

Ale držím Ti palce, a pondelok čakám na dobre spravy ;)

luta13
3. feb 2017

@sofija18 dnesny Tvoj koment rano 6:45h...JA NEMAM SLOV A PLACEM TU TERAZ, tak silno Ti to prajem po tych 7 rokoch!!!!...Ver, ze zazrak pride coskoro, musi prist, Boh Ta musi konecne zbadat a pozehnat Ta 🙏 a dat Ti vytuzeny uzlicek vonavy, najkrajsi 😇...Pekny den Ti prajem 😘

luta13
3. feb 2017

@ereska Drzte sa aj s drobcekom malickym...Skore uzdravenie...Boh s vami 😀

zuzuliena1
3. feb 2017

Ďakujem vám dievčatá 🙂

ereska
3. feb 2017

Baby ste uzasneeee dakujem vam za podporu

luta13
3. feb 2017

@nisa_666 testiky krasne...A ano, je rozdiel v znacke...Dr. Lady max je super test, krasne vidiet // 😉...Uzivaj tehulkovanie 😀

luta13
3. feb 2017

@tshirt Plusko je urcite vyraznejsie ako na minulom teste a okom ovela viac viditelnejsie 😉...Moja mila, jedine, co Ti zostava je cakat a verit!...Ja verim, ze si s drobcekom na dobrej ceste a ze si buduje u Teba pohodlie...Testuj zas o 2 dni...Drzim Ti velmi palceky 😘

karmela
3. feb 2017

@ereska nato tu sme moja všetky chceme zdravé krasne bábätka tak sa podporujeme a páči sa mi to..Drzkajte sa 😘

biba12
3. feb 2017

@zuzu1986 to som nevedela, nemám s testami moc skúsenosti. Ale tak snáď jej to vyjde 🙂

tshirt
3. feb 2017
biba12
3. feb 2017

@zuzu1986 Podľa mňa nemôže každý test robiť kanáliky. A tmavne. Píšeš, že je to 25. To znamená, že keď kúpi citlivosť 10, tak by jej malo ukázať výraznejšie čiarky. Tak @tshirt šup šup do lekárne 🙂 Držím palce🙂

luta13
3. feb 2017

@lentilka969 crta sa na oboch testoch, aj na neupravenom, aj na upravenom...Skus iny test, napr.Dr Lady max, tento Ti nezobrazil celu /, akoby farbiva bolo malo v nom 🙂 ...No dufam, ze // budu silniet...Drzim palceky 😉

ereska
3. feb 2017

@karmela tak hcg stuplo ale v pondelok bolo 225 a teraz 527 tak uvidime v nedelu dalsi odber

tshirt
3. feb 2017

@biba12 praveze desinkovy mi neukazuje nic, resp iba pre mna viditelne neodfotitelne nieco. Asi blbe testy a opat nadej, ktora umiera 😔 pred par mesiacmi mi testy ukazovali krasne ciarky, pockala som par dni a isla k lekarovi, ktory tehotenstvo vylucil.. odislo to o par dni s ms

luta13
3. feb 2017

@zuzuliena1 som rada, ze ste v poriadku 😉...Krasna fotecka, no ako na nu dlhsie pozeram, neviem, no vidim v nej dievcatko, ci mi sibe, neviem, ale ked pozries na profil tvaricky, take jemne crty a ten nostek 🙂...No pohladkaj brusenko za mna 🤰😘

luta13
3. feb 2017

@ereska Hcg super!!!

sticker
luta13
3. feb 2017

@tshirt kup testy Dr. Lady max...Tie su 10-tkove a robia krasne //...Ak si tehu, co verim, ze si, tak Ti ukazu // 😉...No utekaj nakupovat a testovat 🙏😘

ereska
3. feb 2017

@luta13 ale od pondelka a uz jr piatok ux malo byt aj 900 nie ???

luta13
3. feb 2017

@ereska pravdupovediac neviem, kolko by malo byt Hcg v ktorom tt., ale mna potesilo to, ze Ti stuplo...Su to len tabulkove hodnoty podla mna, dolezite je, ze stupa, ci mylim sa?

karmela
3. feb 2017

@ereska tak to je potom dobre zlatko ked tak pekne stúplo len nech pekne stúpa ďalej a ste v poriadku 😘

karmela
3. feb 2017

@tshirt no ja neviem ale ostala ti tam čiarka a tmavne testuj ďalej

luta13
3. feb 2017

@ereska www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a.../luds...
Toto som teraz nasla na nete, precitaj si, ak mas cas 😉

zuzuliena1
3. feb 2017

@luta13 moja presne toto som povedala u dr ze ta tváricka je dievc

zuzuliena1
3. feb 2017

Dievčatko ale nebolo to vidieť 🙂 no na son

zuzuliena1
3. feb 2017

Prepáč asi ten telefón hodím o zem 🙂 🙂 🙂 na sone to bolo ešte lepšie vidieť 🙂

zuzuliena1
3. feb 2017

Ešte mám takýto záber tvaricky ❤

barborapavlikova
3. feb 2017

@sofija18 Moja uvidíš že to príde. Aby sme spolu nebehali po parku. 😄 👪

patkaamirko
3. feb 2017

@luta13 fiha tak to aj ti pošlem fotku utorok a som zvedavá čo povieš na moju 😄😍😍

missellis
3. feb 2017

Baby toto je pozit alebo negat ovu test? 🙂