Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko ano ano bude to Ninka 😊
@trblietava
@karmela testik po mensej uprave...Karmelka, uz vidis hrubsiu "carecku"? 😉
@sasenka04 krásne meno 🙂
@patkaamirko ta kde ja by som vydržala netestovat kebyze vidím na svojom teste ducha a este 4 dni čakať Fuuu ale ja som prípad sám o sebe..Tebe držím palce nech čiarka tmavne 😉
@trblietava tak ja by Som nevydržala netestovat kebyze vidím na svojom teste ducha a este 4dni? Fuuuu to by má ruky svrbeli ako des,ale ja som prípad sám o sebe..Držím ti palčeky aby čiarka silnela 😉
@patkaamirko to malo byt pre @trblietavu len mi to skáče 😝
@karmela 😂😂😂😂 pozerala som že čo sa deje 😁😁 ale pochopila som ;)
@patkaamirko jeee moje zlate nejako mi to skáče a označím iný nick 😘
@miriamn76
karmela ja som sa rozhodla 🙂 ze my tri budeme tehotné na rovnako 😀 😀 nech je to zaujímavejšie 🙂 nebojte kočeny,čaká to aj na nás... čo sa týka mna, mne ostáva už len veriť a dufat....kedže je u nas všetko ok.... budeme na seba všetky silno myslieť a duchom sa podporovať.... aj ked sa to okolo mna teraz hemží detičkami, už to beriem ináč ako kedysi, a vidím v sebe ,,posun" netrápit samu seba 🙂 ja proste viem, že to príde, aj keby som mala mať 40... a viac... je mi to jedno...proste to viem 🙂 a @luta13 ty si taký nás najvacsi podporovatel!!! priznam sa, že som tu nechcela moc písat, kedže ma vela ludi pozná a nemusia vediet vsetko 🙂 ale ako som zbadala hlavne tvoje komentáre a podporu, ktorú dávas, okamzite mi nabehol širokánsky usmev a vedela som, že som v správnej skupine...takisto vsetky dievcata...takto to ma byt...podporit jedna druhu :-* a hlavne co? MUSIME VERIT!!!! Posielam príval pozitívnej energie pre vás vsetky dievcence :-* a @barborapavlikova neboj nic....budeme veru spolu behat po tom parku :-*
Zienky moje, dakujem jednej z vas vcera za srdiecko so spravou a aj dnes za dalsie...Tesia ma tieto srdcia ❤...Pekny den vam este prajem, ja idem konecne obedovat a potom ratam, ze sa zobudi nas drobcek a pojdem kojit - je to nas maly "cucak" tak mu ja hovorim...Ked sa narodil, hovorili sme mu "Milchmann" 😂, lebo stale bol na didke prisaty 🙂
@sofija18 jeeeej veľmi pekný koment si napísala moja 😘 Veruze budeme tehulky všetky tri verím tomu a ideme si za snom všetky..Tebe to fakt želám po tolkom čakaní nech máte krásny Valentín..Aj @miriamn76..a áno veruze nech uz čím skôr beháme po vonku s bruškami a potom ratolesťami našimi...verím že uz ta ms nedôjde a ja vás dobehnem 😘😉
A samozrejme pekne tehu čiarky želám všetkým cakatelkam tento rok to stopro dáme 😉
Ďakujem za srdiečko babulky ❤😘
@ereska drzim ti palce aby bolo vsetko dobre!!!! Posielam ❤
@karmela haha 😂 si ma pobavila, no nejak to uz vydrzim ale neviem ci 4 dni bez testu 😀 dam vediet ak budem robit, a ty kedy budes testovat hm? 😉
@slniecko26
@karmela zienky dakujem no ja uz tu revem som z toho v riti a 4x prist o dietatko to je aj na kona vela
@ereska neviem si to predstavit prist o babenko 4x 😢
@miriamn76
@karmela
@slniecko26 veru 2x 2007 a 1 x v 2015 a teraz tp nevyzera 2x ruzovo

@tshirt aj ja si myslim ze ti ten "kanalik" tmavne. Na tom poslednom teste vidim jasnu ciarku