Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@claude12345 to nieje pravda sytost ciarky zavisi od stupajuceho hcg v moci a to je u kazdej zeny ine ...ja ti sem pridam moje testiky prvy robeny den po vynechani ms a druhy ked mi ms meskala 3 dni...a teraz mi v izbicke spinka nase zlaticko pomalicky bude mat pol roka tak neboj si tehu budes maminka
@kattyy3 dakujem velmi pekne aspon niečo pozitívne 🙂 ja už si namýšlam všetko možné... 🙂 v pondelok budem mať vysledky z krvi tak by som bola velmi šťastna ak by sa to potvrdilo 🙂
@claude12345 neboj sa vsetko dobre dopadne mas krasny testik cize hcg stupa pomalicky a teraz uz iba ostat v klude nech drobciatko krasne rastie a ani sa nenazdas a tiez budes mat v postielke nadherne babatko drzim ti moc palceky
@sibalka21 tak ja len dufam že to nebude kanálik :/ babo velmi chceme
@claude12345 tak ja vidím ružovú druhu čiarku a kanáliky zvyknú byt sivé alebo biele ryhy 😉
@karmela na fotke tu ružovu vidieť slabšie no naživo je o troška silnejšia .. Dakujem že si mi povedala akej farby su kanaliky ..takže možnosť tam je že som tehu ..🙂 len to čakanie do pondelka aby to potvrdil ..🙂
@claude12345 tak ja ju vidím ružovú aj na foto je to na dobrej tehu ceste 😉Správ testik este v nedeľu a uvidis bude silnejšia čiarka zase podľa mna 😉
@karmela no tak spravím v nedelu ale z ranneho moču 🙂 lebo tento bol robený teraz večer. 🙂 dufam že bude silnejšia a drobček bude pekne rásť 🙂
@claude12345 no tak ked ti vyšiel večer takýto ráno bude isto silnejší 😉Trochu stmavené foto
@karmela tak na tej stmavenej fotke vidim už aj tu čiarku hrubšiu tak tomu začínam veriť už viac 🙂 takže v nedelu rano si robim testík 🙂
@claude12345 kľudne môžeš aj zajtra ráno budeš mat pekný víkend ked uvidis pekne čiarky na teste 😊Držím palčeky
@claude12345 veď to je riadna čiarka, žiadny duch
@claude12345 ja som mala taku slabucku ciarku presne pred rokom po 4 dnoch od ocakavanej ms a po 9 bola silnejsia ale este stale nebola ako kontrolna. teraz mi ta ciarocka spinka v postielke. drzim palce, budes maminou 😉

@zunajda kuk ako ju pekne vidieť