icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
3. feb 2017

@zunajda kuk ako ju pekne vidieť

kattyy3
3. feb 2017

@claude12345 to nieje pravda sytost ciarky zavisi od stupajuceho hcg v moci a to je u kazdej zeny ine ...ja ti sem pridam moje testiky prvy robeny den po vynechani ms a druhy ked mi ms meskala 3 dni...a teraz mi v izbicke spinka nase zlaticko pomalicky bude mat pol roka tak neboj si tehu budes maminka

ikonica
3. feb 2017

@karmela sice hej ona je na zaciatku... to mi tiez este nevedel nic povedat

zunajda
3. feb 2017

@karmela nemôže to byť len kanalik?

karmela
3. feb 2017

@ikonica no cez bruško až neskôr vidieť ked je väčšie aj babo 😉

karmela
3. feb 2017

@zunajda tak nevyzerá to na kanalik lebo to má aj ružovú farbu

karmela
3. feb 2017

@zunajda tak máš ružovú tu druhu čiarku aj viditeľnú pekne.Rano testni zase a uvidis bude tam tiež a to znamená tehu 😉

claude12345
3. feb 2017

@kattyy3 dakujem velmi pekne aspon niečo pozitívne 🙂 ja už si namýšlam všetko možné... 🙂 v pondelok budem mať vysledky z krvi tak by som bola velmi šťastna ak by sa to potvrdilo 🙂

zunajda
3. feb 2017

Robila som si tento test a akú má farbu, je ťažké povedať 😕

kattyy3
3. feb 2017

@claude12345 neboj sa vsetko dobre dopadne mas krasny testik cize hcg stupa pomalicky a teraz uz iba ostat v klude nech drobciatko krasne rastie a ani sa nenazdas a tiez budes mat v postielke nadherne babatko drzim ti moc palceky

zunajda
3. feb 2017
zuzu1986
3. feb 2017

@zunajda nakolko je to 25 ja by som skusila ešte 10 a ten by mal lepšie ukazat čiarku

zunajda
3. feb 2017

@zuzu1986 predvčerom som robila 10 a nič som nevidela...skončil v koši

karmela
3. feb 2017

@zunajda no co bolo predvčerom nemusí byt zajtra 😉 Aj na tom vidím ciarocku slabú len bielu ale pod svetlom bola pekne viditeľná..Tak snáď to nebude kanalik ale silnejúca druha čiarka..Skus este 10 citlivosť z prvého ranneho 😉

claude12345
3. feb 2017

@sibalka21 tak ja len dufam že to nebude kanálik :/ babo velmi chceme

zunajda
3. feb 2017

@karmela zajtra si pôjdem kúpiť test...v nedeľu ráno si ho urobím ...teda ak nepríde ms 😦

karmela
3. feb 2017

@claude12345 tak ja vidím ružovú druhu čiarku a kanáliky zvyknú byt sivé alebo biele ryhy 😉

karmela
3. feb 2017

@zunajda test si robila ráno ci poobede? Držím palce a kúp si 10 citlivosť 😉

claude12345
3. feb 2017

@karmela na fotke tu ružovu vidieť slabšie no naživo je o troška silnejšia .. Dakujem že si mi povedala akej farby su kanaliky ..takže možnosť tam je že som tehu ..🙂 len to čakanie do pondelka aby to potvrdil ..🙂

karmela
3. feb 2017

@zunajda tu na tej úprave lepšie vidieť a je to hrubé na kanalik tak snáď na 10vom uvidis uz lepšie viditeľnú čiarku a ružovú

karmela
3. feb 2017

@claude12345 tak ja ju vidím ružovú aj na foto je to na dobrej tehu ceste 😉Správ testik este v nedeľu a uvidis bude silnejšia čiarka zase podľa mna 😉

zunajda
3. feb 2017

@karmela ráno ale utekala som do roboty a videla som len jednu čiarku

claude12345
3. feb 2017

@karmela no tak spravím v nedelu ale z ranneho moču 🙂 lebo tento bol robený teraz večer. 🙂 dufam že bude silnejšia a drobček bude pekne rásť 🙂

karmela
3. feb 2017

@claude12345 no tak ked ti vyšiel večer takýto ráno bude isto silnejší 😉Trochu stmavené foto

karmela
3. feb 2017

@zunajda no tak kúp ďalšie testíky a nech silnejú 😉

claude12345
3. feb 2017

@karmela tak na tej stmavenej fotke vidim už aj tu čiarku hrubšiu tak tomu začínam veriť už viac 🙂 takže v nedelu rano si robim testík 🙂

karmela
3. feb 2017

@claude12345 kľudne môžeš aj zajtra ráno budeš mat pekný víkend ked uvidis pekne čiarky na teste 😊Držím palčeky

timi247
3. feb 2017

@claude12345 veď to je riadna čiarka, žiadny duch

pehavcek
3. feb 2017

@claude12345 ja som mala taku slabucku ciarku presne pred rokom po 4 dnoch od ocakavanej ms a po 9 bola silnejsia ale este stale nebola ako kontrolna. teraz mi ta ciarocka spinka v postielke. drzim palce, budes maminou 😉

sasenka04
3. feb 2017

@luta13 dakujem urcite pohladkam 😊