Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby do rana cela vlozka krvava ako by menzes neviem co bude uvidim na vizite vecer ma sestricka nasrala ze chrapem dajte sa na bok a ja ze tak sa mi zle a jed aj krvacam a ona ze ved len spinite a ha ze nue ha krvacam a otocila sa na pate a odisla jaj nech he uz pondelok
@ereska takýto prístup som zažila aj ja v nemocnici ... Drž sa myslím na teba , neboj sa všetko dobre dopadne 🙂
@lentilka969 dakujem velmi 😘
@zuzicka122 krasny testiiik
@zuzicka122 je krásny 😘
@ereska ahoj moja zavolaj mamine ale mužovi nech tam za tebou prídu a informujú sa o tvojom stave u Dr..Ja by som tej sestrička ťahala vlasy pinzetou ochh..Co nebodaj si ju rušila pri káve v noci alebo ked tr... z lekárom..Zlato pýtaj si injekciu a nejaké tabletky na zastavenie krvácania ti dali? Asi sama nevieš mojko co😔 A nech si pýtajú vyššie platy este a človek si ani prdnut s prepáčením nemôže..
@zuzicka122 áno pekne pozitívny testik 😉
@miriamn76
@rula
@karmela citim sa asi tak ako ked nam menzes len tie bolesti su mensie ze sa to da prekusnut bez tabletky a ten prustup snad uz tato nepride ked som chxela injelkciu sestricka ako naco a doktorka len jej pichnite ja to tam napisem a teraz cskame na vizitu tak uvidim co povie na tu celu krvavu vlozku a navstevy zakazane koli chripkovemu :(
@ereska zlato oni nemusía prísť za tebou len nech ide muž za Dr,lebo mi to príde tak že vyskakuju keďže sú návštevy zakázané..Mojko dúfam že drobec v tebe napriek všetkému rastie a žije..Mali sme tu v téme jednu babulu s nickom @vlocka5 tuším niesom si istá uz ona krvacala silno,dlho uz myslela že je koniec a predstav si že Dr jej povedal po asi týždni veď vy ste tehotná babo tam je a bije srdiečko tak ti želám nech je to aj tvoj prípad..A vezmi si k sebe pinzetu ked bude mat službu ta bosorka potiahni jej vlas 😡🤢
@miriamn76
@karmela a ja som povizite bol tu strasne zlaty doktor pozeral ako krvacam a povedal ked som mu povddala ze tu vlozku mam celu noc tak aj ked je cela krvava ze to nieje az take zle a ze mi maju davat kanavit na zastavenie aj rano aj vecer tak aspon nieco a zajtra ten odber a ze uvidime ze bojujeme tak dom mu povedala ze to citim ako menzes keby mam tak snad to bude ono taky slabsi menzes jej uz sa tesim do sprchy ze sa dam doporiadku tak musime este verit drobcekovi ze bojuje
@ereska verim ze drobcek zabojuje a pekne spolu pojdete domkov 😊 myslim na teba. Drzkaj sa!
@zuzicka122 gratulujem☺
@zuzicka122
@korytkaja
@miriamn76
@rula
@slniecko26
@karmela ste uzasneee baby dakujem moc a idem kuk aj tu temu 🙂
@zuzicka122 posielam ❤ gratulujem ku krasnemu testiku, nech sa vam dari a pekne rastiete 🙂
@dadulka271 ešte jedna
@dadulka271 vyzerá ako pozitívny 🙂 čiarka je hrubá ;) držím palce testik o 2 dni ďalší 🙂
@dadulka271 kolky deň cyklu si ? Mešká už menzes ?

@karmela dakujeme pekne 😙