icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vilma30
4. feb 2017

@dadulka271 vidim druhu ciarku 👶

dadulka271
Autor odpoveď zmazal
miriamn76
4. feb 2017

@dadulka271 jednoznacne pozitivny☺gratulka

sibalka21
4. feb 2017

@dadulka271 no pockaj, akoze teraz v pondelok ste mali styk?

dadulka271
Autor odpoveď zmazal
nivea777
4. feb 2017

@dadulka271 ak si si ju dala len pondelok von,tak bud je to chybny test alebo mirena nesplnila svoj ucel a cez nu si otehotnela,co je velmi malo pravdepodobne ak bola dobre zavedena..

dadulka271
Autor odpoveď zmazal
sibalka21
4. feb 2017

@dadulka271 no tak z pondelkoveho styku nieje vobec mozne aby si mala hocijaku ciarku na teste, nie este takuto ciarku.... Jedine, ako pise nivea, ze by mirena nesplnila ucel a otehotnela si cez nu... Bud skor alebo je test chybny... Sprav radsej dalsi 🙂

dadulka271
Autor odpoveď zmazal
sibalka21
4. feb 2017

@dadulka271 ja by som nevydrzala cakat, keby som mala taku ciarku na teste :D drzim palce 🙂

ereska
4. feb 2017

Vsetkym vam dakujem za ♡ velmi ma potesili

zunajda
4. feb 2017

@karmela Dnes som nakúpila testy a jeden som si aj urobila ale asi nič na ňom nieje. 😕 Vrchný som robila včera ráno a spodný dnes okolo obeda. Už sa neviem dočkať rána...brucho ma ale pobolieva ako cez ms a mám biely ťahavý výtok.

zunajda
4. feb 2017

@karmela foto som zabudla 😉

karmela
4. feb 2017

@zunajda a kedy máš termín ms? Na to vrchnom ti ostala čiarka ci ryha no neviem..Ci to robí kanalik alebo z toho niečo bude..Len ten 10 nanom moc nevidím a tamten 25 je záhada

karmela
4. feb 2017

@zunajda Skus ráno test 10 este a uvidí sa 😉

karmela
4. feb 2017

@zunajda mne sa tam niečo miha ale akoby kanalik na tom spodnom

zunajda
4. feb 2017

Nezdá sa mi ako ryha a BT je 36,7 už asi 10 deň. Dnes som 30dc a ms mávam okolo 28-30dc

miriamn76
4. feb 2017

@zunajda na tom vrchnom je kanalik a ten spodny to su testy na nic @karmela tu je moj taky a tehu to nebolo

zunajda
4. feb 2017

@miriamn76 asi pôjdem v pondelok na krv a hotovo. Už dosť dlho sa snažíme a 8 cyklus beriem Duphaston na úpravu ms. Chodila si ako chcela. Test som kupovala v DMku...iný tam nemali.

miriamn76
4. feb 2017

@zunajda ta krv bude najistejsia budes vediet na com si☺drzim palce

rula
4. feb 2017

to co su za testy, skoda penez😖

miriamn76
4. feb 2017

@rula myslim ze ten moj bol rapicler ale uz neviem ktory ich je viac😀

karmela
4. feb 2017

@miriamn76 škoda fakt že tie testy tak duchuju 😝 Človek zato dáva peniaze dostane nádej a nič z toho..Len na nás zarábajú..Ale neboj mojko ochvilku sem capnes pekne pozitívny tehu test 😉

uzanka16
4. feb 2017

@rula ja som mala tieto iste testy z DM neviem ako sa uz volali a ukazovali pekne ciarocky

vlocka5
4. feb 2017

Ahojte, ano ja som mala problemi s krvacanim, vlastne doteraz uz 5x z toho 3x az tak ze sa mi rifle po kolena presiakli a v nemocnici som tahala ciaru po hodbe...dodnes nevedia preco mam tento problem,, jedine zistili nizkopolozenu placentu. Babo je ale zdrave, zije a krasne rastie 🙏🙂 ...a veru aj napriek tomu ze som si na zaciatku myslela, bola som uplne presvedcena, ze sme on prisli

lela123
4. feb 2017

@vlocka5 placentu som aj ja mala nízko, zo začiatku dokonca trochu prekrývala krčok a nič, to asi nebude tým. Ale ktovie ako pri tebe. Ale hlavne, že sa držíte. Držím palce. Vtedy som sledovala tvoj vývoj 👍🙂

zuzanka_h
4. feb 2017

Potrebujem radu. Chcem skusat dalsie pripravky :D rozhodujem sa medzi vitexom korvicnikom alebo macou? Nejake rady alebo.skusenosti?

luta13
4. feb 2017

@claude12345 vcera vecer Tvoja fotka tu: 1.Ziadna stara diskusia! 😠...2.pochybujem, ze si z toho jelen 😉 - to by som chcela vidiet haha 😂...3.nic si nenamyslas!...Po stvrte - vidim krasne ruzove //, no testik si odloz a testuj zajtra rano zas...Oba odfot pod sebou a hod fotecku sem...Verim, ze budu tmavnut...Vopred gratulujem k tehu 😀

luta13
4. feb 2017

@zunajda Ahoj, prepac, ze pisem az dnes, no az teraz som sem dosla nakuknut na "nove tehulky" a vidim, ze si dalsia vyvolena 😉...Vidim druhu / a verim, ze bude silniet...Testuj zas zajtra rano...Drzim palceky 🙂🙂

luta13
4. feb 2017

@zuzicka122 ze "jasny"??? ...To je viac nez jasny testik a nadherne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀🤰👏