Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dadulka271 jednoznacne pozitivny☺gratulka
@dadulka271 no pockaj, akoze teraz v pondelok ste mali styk?
@dadulka271 ak si si ju dala len pondelok von,tak bud je to chybny test alebo mirena nesplnila svoj ucel a cez nu si otehotnela,co je velmi malo pravdepodobne ak bola dobre zavedena..
@dadulka271 no tak z pondelkoveho styku nieje vobec mozne aby si mala hocijaku ciarku na teste, nie este takuto ciarku.... Jedine, ako pise nivea, ze by mirena nesplnila ucel a otehotnela si cez nu... Bud skor alebo je test chybny... Sprav radsej dalsi 🙂
@dadulka271 ja by som nevydrzala cakat, keby som mala taku ciarku na teste :D drzim palce 🙂
Vsetkym vam dakujem za ♡ velmi ma potesili
Nezdá sa mi ako ryha a BT je 36,7 už asi 10 deň. Dnes som 30dc a ms mávam okolo 28-30dc
to co su za testy, skoda penez😖
Ahojte, ano ja som mala problemi s krvacanim, vlastne doteraz uz 5x z toho 3x az tak ze sa mi rifle po kolena presiakli a v nemocnici som tahala ciaru po hodbe...dodnes nevedia preco mam tento problem,, jedine zistili nizkopolozenu placentu. Babo je ale zdrave, zije a krasne rastie 🙏🙂 ...a veru aj napriek tomu ze som si na zaciatku myslela, bola som uplne presvedcena, ze sme on prisli
Potrebujem radu. Chcem skusat dalsie pripravky :D rozhodujem sa medzi vitexom korvicnikom alebo macou? Nejake rady alebo.skusenosti?
@claude12345 vcera vecer Tvoja fotka tu: 1.Ziadna stara diskusia! 😠...2.pochybujem, ze si z toho jelen 😉 - to by som chcela vidiet haha 😂...3.nic si nenamyslas!...Po stvrte - vidim krasne ruzove //, no testik si odloz a testuj zajtra rano zas...Oba odfot pod sebou a hod fotecku sem...Verim, ze budu tmavnut...Vopred gratulujem k tehu 😀
@zuzicka122 ze "jasny"??? ...To je viac nez jasny testik a nadherne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀🤰👏

@dadulka271 vidim druhu ciarku 👶