Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dadulka271 v pondelok ti vybrali Mirenu a v sobotu si tehotna? Neblazni...proces otehotnenia a uvolnenia Hcg...aspon 5 dni...
Zeny fakt vam z toho snazenia uz zaebkáva.
Testuje sa po vynechaní menštruácie ideálne niekolko dni a nie pred menštruáciou nakolko Hcg nebude zachytene testom ...potom jasne, ze tam vidia duchov a duchny...
@luta13 prosím ta ty kde furt vidiš tých duchov, si nejake médium? 99% testov označíš za pozitívnych...mozno by si mohla zhrnut nejaku štatistiku kolko si sa trafila. Zunajda ma testy negativne, cyklus nepravidelny a testuje sa zrejme tak ako 99% zien skoro. No a teraz do mna supy zlietnite..ale fakt sa to neda čitat čo vam tu zeny hovoria ,,neznajúc,, ani zakladnu biologiu.
@dadulka271 Moj nazor je taky, ze na testiku vidim jednoznacne // takze tehu...No ale kedze Ti az "v pondelok" vybrali Mirenu, tehu z tutumutu z pondelka nemoze byt aktualne, jedine v pripade, ze by Ta bol Boh osvietil ako svätu 😉...Ak ste mali spominany styk aj minuly piatok a bola by si mala ovulku, tak vcera by si bola teoreticky 8DPO, co pochybujem, zeby boli na teste taketo vyrazne ciarky...Jedine ak by si cakala dvojicky 😉 😉...Je mozne, ze Mirena, ktoru si mala vlozenu bola zle vlozena, alebo nejak narusena, porusena a spermie aj popri nej vnikli a si tehulka uz dlhsie?...Skor ako minuly piatok ste styk nemali, zeby si bola teraz uz viac dni DPO?!...Alebo testik je uplny blud a Ty tehulka vobec nie si?...Testuj znova za 2 dni, alebo si uz pockaj na pondelok, ci bude meskat MS...Drzim Ti palceky 😉🙏😇
@sardinka336 Moja mila, idem do Teba "vzlietnut" - ako si to Ty nazvala...Takze co sa tyka @dadulka271 moj nazor mas tu nad tymto mojim komentom pisanym pre Teba 😉...Co sa tyka testovania pred vynechanim MS...Myslim, ze tato tema jasne hovori proti vsetkym Tvojim negativnym argumentom, pretoze toto je tema "DUCH NA TESTE", nie tema "TESTUJEM KED MESKA MS"! 😉...A samozrejme je to vec kazdej jednej zeny, kedy testuje a aky prispevok sem prida - ci prazdny test , ci minidusika, ci dusika, ci ducha, ci hned do oci bijuce // 😉...Co sa tyka mna, ja nie som ziadne medium, som len obycajna zena, matka 2 synov, pisem, co vidim a co citim a nie som nic viac, ci menej ako Ty, takze sa tu nenavysuj nad ostatne zeny, neurazaj ich a neponizuj!...Ak mas deti, fajn, no blog mas prazdny, takze pre mne si bezdetna - hold aj o tom je MK, ze si trosku o sebe "povieme", aspon nahliadnutim do blogov...Ak mas problem otehotniet, to ma velmi mrzi ale prosim Ta, najdi si inu temu (napr.snazilky)...Ak neuznavas "vyvolavanie duchov", tak nereaguj na ziadne ine testy, len na testy s jasnymi // 😉...No @zunajda ak testuje skor je to znova jej vec a ak bude pokracovat v testovani, mozno sa za zopar dni docka krasnych // 😉...A posledna vec, ktoru Ti chcem povedat je to, ze ak si Ty studovana "znalkyna ludskej biologie" mas priestor sa tu vyjadrit odbornym komentom ku kazdej jednej snazilke, ktora sem prida svoj prispevok 😉...No a teraz pod Ty a "poriadne mi naloz" za moju uprimnost! 🐝
@luta13 podľa mňa si to pekne napísala ale aj sardinka má pravdu v tom ze ženy sa skoro testujú a potom sa zbytočne sklamú, podkladom veľmi jemných čiarok môže byt aj biochemické tehotenstvo a kedže plod sa nevyvinie a menstruacia dôjde nasledujúce testy su uz negatívne a baby prežívajú len falošné nádeje a sklamania. Voľakedy ked sa takto netestovali by žena ani nevedela ze bola tých pár dní tehotná , takze ušetrila aj " nervy " aj peniaze. Chápem ze ked sa čaká na tehotenstvo tak tie dni veľmi pomaly zbiehajú ale čo je počkať uz pár dni v porovnani s mesiacmi čakania ... Podľa Tvojich príspevkov si veľmi milá a dobrosrdečná a myslíš to úprimne, ja však tiež veľa krát na tých testoch čo sem baby pridávajú nič nevidím ( no možní mám len zlé oči 🙂 )
@looola Dakujem za uprimnost a gramatiku mas v poriadku 😉...Ratam, ze zo SJ si mala 1 😉, ci mylim sa?...Ano mas pravdu vo svojom komente spominas, ze skoro baby testuju, to je pravda...No vzhladom na ich "tuzbu po dietatku" chapem ich rozhodnutie testovat uz tak skoro, a verim, ze kazda, ktora sem da testik skor, ako by aj cokolvek ukazalo, ci ukaze dusika, tak kazda rata aj s moznostou, ze to znova nevyjde 😢...No a potom jej my tu zienky piseme, ako nam je to luto, pretoze nam je to ozaj luto, ze MS nakoniec dorazi...Ale o tom je aj toto forum, ze aj ked to nevyjde, tak je nasou nepisanou povinnostou podporit tuto zenu aj ked ma na testiku //, alebo aj ked jej nakoniec dorazi MS...Urcite kazda jedna zienka tu lepsie znasa nezdar, ako doma sama bez povzbudenia 😉...Ty si to taktiez krasne vsetko vyjadrila a ano, mas pravdu v tomto aj Ty, ze zeny si zbytocne robia stres a smutok, ak to nakoniec nevyjde ☹ - je to HOP, alebo TROP...No ja som stred a nebudem odcudzovat nikoho za nic...Naco aj!...Boh je na to, aby nas sudil, nie my navzajom 😉...Maj sa krasne a este raz dakujem za komentik 🙂
@sardinka336 prosím ta načo to je dobre obuvat Sa do iných žien..väčšinou každá tu otom vie že testovať skôr ako pred ms nieje zaručene tehotenstvo ci Sa udrží a ci je ten duch ozaj pravý ci falošný..ale ani testovať po meškaní v dnešnej dobe nieje iste tehotenstvo tak isto to môže odísť hoci // oči vibiju ..Názov témy je duch na teste.Mozno sme pre teba choré ženy ale treba to brat tak že niekomu Sa zadarí baby hneď a niekomu to trvá roky a nič.Sme tu nato aby sme sa bovzbudili a nie preto aby sme sa dávali dole ironickými poznámkami.Pekny deň ti želám
@luta13 moja krásne si to tu napísala ako vždy. Máš pravdu. Si dobrá a slušná velmi nám tu ženám pomahaš a povzbudzuješ každu z nás. Si skrátka super človek s dobrym srdiečkom.❤
@sardinka336
Prosim ta, vysvetlis mi tvoju potrebu vyjadrovat sa v skupine "Duch na teste", ze duch na teste je kravina? Ked si myslis, ze je to hlupost, tak to neries, necitaj a neobtazuj inych tvojimi negativnymi prispevkami. Kazdy si moze robit co chce, pisat o com chce, byt v akej skupine chce, tak to respektuj prosim ta.
@ereska ahoj, drzim ti palce a verim, ze vsetko dobre dopadne! ❤ a inak sa ako cítiš? Mas aj bolesti/ krce?
Normálne nechápem aka téma sa tu zvrhla. Ja som testovala este pred ocakavanou MS (23 DC) a vysli mi krasne jasne kolajnice, no hups asi idem proti pravidlam. Ovulka asi bola skor. Presne toto sa može stat X zenam. Moj nazor je nech sa kazdy testuje kedy chce, je to jeho slobodna volba.
Ja sa tiez zapojím, tiez som testovala o dost skor a poslala sem test. Ved o tom to je a na to bola táto téma vytvorená, aby sme sem posielali testy a navzájom si poradili, podporili sa.. A odkedy sem chodim do tejto témy, tak som zistila, ze su tu same uzasne zeny, vzdy ochotne povzbudiť, preto si myslim, ze na negatívne komentáre tu nie je priestor.
@butterfly333 Dakujem moja a prajem Ti krasnu nedelu 😉😘🌷
@kristinatina86 Super vystihnute!!! 👍...Pekny dnik prajem 😘...A pohladkaj za mna brusenko 😀
@luta13 aj tebe moja.😘😘😘
@kristinatina86 vies co citim sa ako ked mam menzes obcasne tske krce ale slabsie inak nic mozno by sa mi patrilo uz aj poriadne na zachod nejako sa mi nedaaa a nechcem tiskaat 😨
@zunajda Ahoj, no kamaratka mala stastie a velmi zaujimave to musi byt, ze ma zena normalnu MS a pritom uz tehulkuje...Akoby polovicu tehu nevedomky prespala, kedze jej to oznamia az 4-5 mesiaci...No musi to byt sok, ale chybalo by mi to pociatocne vytesovanie sa z // a z prveho sona atd...Co sa Teba tyka, MS si este nedostala, ci?...Ak nie, vzdy je este sanca!...Ak mas fotku testiku dnesneho, hod ju sem, nech ju pozrieme 😉...No kedy mas dostat MS? 🙂
@luta13 dakujem poklad 😘 pohladkam a krasny den aj tebe a detickam 👶
@ereska ked je to slabšie a nestupnuje sa to, tak to je dobre 🙏 myslim na teba a drž sa! ❤

@zunajda fotka z dnes poobedia - 14:26h...Na vrchnom nevidim v ziadnom pripade kanalik, ale ducha druhej / - je hruba ako kontrolna 😉 a na spodnom sa mi mari minidusik, no neviem...Skusala som fotku upravit, no nejde mi to - asi je este skoro...Ale testuj zas o 2 dni a verim, ze najdes //...Hod sem potom foto...Drzim palceky 😉