Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Zienky, prajem vam krasnu nedelu a dobru naladicku s usmevom na tvari...Idem ja sa venovat mojim anjelikom, ci certikom? 😉 😇😈
@luta13 dakujeem pekne ❤ 😉 aj vy popracujte na 3.babatku 😀
@luta13 Ahoj, aj Tebe prajem krásnu a pohodu nedelku, uži si rodinku, ja di tiež užijem konečne muža doma, na varim obed najeme sa a buď budeme len tak lehnit na gauči a hrať sa s malým alebo pôjdeme niekam na prechádzku do prírody 🙂 ❤
@trblietava za 4 roky 😉...Este mam cas, chcem si aj tretie potom uzit...Aj tehu, aj babätko, ked budu moji väcsi v skolke, skole...Väcsi vekovy rozdiel ma aj svoje vyhody 😀
@patkaamirko No ak pojdete na prechadzku, neprezen to! 😉...Pohladkaj za mna brusenko 😘
@luta13 tak to ano ked to vezmes takto, potom si to viac uzijes 🙂 a ake velke mas deticky?
Ahojte baby citam Vas ako sa uz niektore radujete a ako ostatne.tuzobne cakame na prve alebo dalsie dve ciarocky ... Nam sa zatial nedari lekarka mi odporucila niecim si zamestnat hlavu kedze vysledky su v poriadku tak.som sa dala na tvorenie zo stuh bavi ma to a touto cestou by som Vas chcela poziadat o vas hlas do sutaze pokial sa vam moja foto paci 🙂 ak nie len preskocte moj prispevok ....tehulkam prajem krasne tehulkovanie a nam snazilkam skore najdenie tuzobnych ciarok 🙂 dakujem ze ste.....
http://www.socialsprinters.com/apps/?aplikace_t...
@kotatko1232 no ja viem moja že sa môžme snažiť lebo je dobrý hlien pre tých betarov len mi to nesedí s negatívnymi ovu testami toto má metie..A ty si tehu uz neskusala ? No ked bola láska tak je šanca držím palce 😉
@trblietava ty si netestila od piatku a bolo nanom niečo ? Tak zajtra správ test tak ja by som nečakala hmmm to uz by padli testy na úrodnú pôdu 😂🙈
@trblietava jaaaaj vidíš uz si pamätám mala si slabú čiarku však?
@karmela
@kristinatina86 krv mi vzali dnes no vysledky budu zajtra a asi aj sono infuzie mi nedavaju no stale si myslim ci z toho fraxiparinu nekrvacam viac a viac co myslite ???
@patkaamirko dakujem dufam ze to bude len nejaka k... a ze budeme v poriadku som sama zvedava na to hcg
vsetkym vam prajem krasne // abezproblemove tehulkovanie
@karmela noo bolo tam cosi 🙂 ale smiesno mi z teba no zlata si 😂 dobre tak skusim zajtra tiez som zvedava 🙂 to je najviac testov doteraz v mojom zivote 😀
@trblietava ja ti o testovaní radšej ani nepíšem uz by som mala all inclusive dovolenku s rodinkou 🙈 Ale ja som chorá to má tak držalo zo začiatku aj pri malej ked sme sa snažili,dobreze hneď po láske som chcela robiť test..A potom má to prešlo ked bolo viac práce ale ide pomaly jar tak uz vypnem konečne hlavu na prácu a budem menej testovať lebo nebude čas 😛 Tak určite správ test a capni ho sem ráno ok..Držím palce aby uz bolo pekne vidieť // na tehu 😉
@ereska Ach pane Jane toto neprajem zažiť žiadnej tehulke nevedieť nič a čakať co bude..A dávajú ti niečo na zastavenie krvácania? Tak ked nepomáha jedno isto majú aj niečo iné aby pomohlo..Čítala si koment @vlocky5 dúfam že to bude aj tvoj prípad a budeš naďalej tehuľka a uz verím že aj bez krvácania a potom supom na PN žiadna práca ale tešiť sa a hladkať si bruško a nechať sa obskakovat ako kráľovna 😘
No ovu test silnie ale vždy je negatívny možno sa z toho este niečo vykľuje a nebude anovulak len posunutá ovu o deň dva 😊
@karmela tak to muselo byt veeelmi vela testov ked by bola aj dovolenka 😂 kazdy ma nieco niekto cigarety,alkohol, a ine neresti a ty mas testy 😀 takze je to este ok nikomu tym neskodis len sa tesis ci uz si ci nie je to napinave...tak tak treba aj vypnut trosku od toho...oki ked budem robit a bude tam nieco hodim foto aa dakujem ti ❤
@trblietava no ja som asi testovaci závislák..Ale prejde má to určite aspoň na mesiac dva možno tri 😂 Ok zajtra čakáme foto a pekný test s //
@karmela no minimalne nech su // 😂
@trblietava no tri alebo jednu čiarku neakceptujeme 😂😉

@ereska Ahoj moja, je mi ľúto že stále krvácas 🙄 Držím Ti palce, neboj, malinke si tam určite pekne naživa ❤ Treba tomu veriť. Myslím na Teba a Čakám na zajtrajšie výsledky 🙏 už sa teším, na fotku drobčeka, teda ak nám ju sem ukázes 👶 Všetko bude dobre, len oddychuj, pi veľa tekutín... Myslím na Teba ❤