icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
5. feb 2017

@ereska Ahoj moja, je mi ľúto že stále krvácas 🙄 Držím Ti palce, neboj, malinke si tam určite pekne naživa ❤ Treba tomu veriť. Myslím na Teba a Čakám na zajtrajšie výsledky 🙏 už sa teším, na fotku drobčeka, teda ak nám ju sem ukázes 👶 Všetko bude dobre, len oddychuj, pi veľa tekutín... Myslím na Teba ❤

luta13
5. feb 2017

Zienky, prajem vam krasnu nedelu a dobru naladicku s usmevom na tvari...Idem ja sa venovat mojim anjelikom, ci certikom? 😉 😇😈

trblietava
5. feb 2017

@luta13 dakujeem pekne ❤ 😉 aj vy popracujte na 3.babatku 😀

patkaamirko
5. feb 2017

@luta13 Ahoj, aj Tebe prajem krásnu a pohodu nedelku, uži si rodinku, ja di tiež užijem konečne muža doma, na varim obed najeme sa a buď budeme len tak lehnit na gauči a hrať sa s malým alebo pôjdeme niekam na prechádzku do prírody 🙂 ❤

luta13
5. feb 2017

@trblietava za 4 roky 😉...Este mam cas, chcem si aj tretie potom uzit...Aj tehu, aj babätko, ked budu moji väcsi v skolke, skole...Väcsi vekovy rozdiel ma aj svoje vyhody 😀

luta13
5. feb 2017

@patkaamirko No ak pojdete na prechadzku, neprezen to! 😉...Pohladkaj za mna brusenko 😘

trblietava
5. feb 2017

@luta13 tak to ano ked to vezmes takto, potom si to viac uzijes 🙂 a ake velke mas deticky?

domci1203
5. feb 2017

@nivea777 mrcha dorazila na 42DC takže nič no🙂......od včera som začala brať clostyl dve tbl denne tak snáď pomôže🙂....mám ho na dva cykli zatiaľ🙂

nivea777
5. feb 2017

@domci1203 budem držať palce..Treba do VR priniesť mladú krv ;) ..Inak,ku ktorému dr chodíš?Chcela som začať aj ja chodiť do VR ale vtedy nebolo ku komu

maciatko950
5. feb 2017

Ahojte baby citam Vas ako sa uz niektore radujete a ako ostatne.tuzobne cakame na prve alebo dalsie dve ciarocky ... Nam sa zatial nedari lekarka mi odporucila niecim si zamestnat hlavu kedze vysledky su v poriadku tak.som sa dala na tvorenie zo stuh bavi ma to a touto cestou by som Vas chcela poziadat o vas hlas do sutaze pokial sa vam moja foto paci 🙂 ak nie len preskocte moj prispevok ....tehulkam prajem krasne tehulkovanie a nam snazilkam skore najdenie tuzobnych ciarok 🙂 dakujem ze ste.....
http://www.socialsprinters.com/apps/?aplikace_t...

karmela
5. feb 2017

@kotatko1232 no ja viem moja že sa môžme snažiť lebo je dobrý hlien pre tých betarov len mi to nesedí s negatívnymi ovu testami toto má metie..A ty si tehu uz neskusala ? No ked bola láska tak je šanca držím palce 😉

karmela
5. feb 2017

@luta13 veru moja užiješ si chalanov a potom si budeš užívať bambulu svoju 😉

karmela
5. feb 2017

@trblietava ty si netestila od piatku a bolo nanom niečo ? Tak zajtra správ test tak ja by som nečakala hmmm to uz by padli testy na úrodnú pôdu 😂🙈

karmela
5. feb 2017

@trblietava jaaaaj vidíš uz si pamätám mala si slabú čiarku však?

karmela
5. feb 2017

@luta13 a nieže si budeš brat niektoré komenty od istej pani negatívne, si naša patríš medzi nás a veľa smutným ci dlhoročným snazilkam ci všetkým cakatelkam pomáhaš aspoň pismenkovanim na diaľku a povzbudzujes úprimnými peknými vetami 😉😘pekný dnik ti želám s rodinkov

ereska
5. feb 2017

@karmela
@kristinatina86 krv mi vzali dnes no vysledky budu zajtra a asi aj sono infuzie mi nedavaju no stale si myslim ci z toho fraxiparinu nekrvacam viac a viac co myslite ???

ereska
5. feb 2017

@patkaamirko dakujem dufam ze to bude len nejaka k... a ze budeme v poriadku som sama zvedava na to hcg
vsetkym vam prajem krasne // abezproblemove tehulkovanie

trblietava
5. feb 2017

@karmela noo bolo tam cosi 🙂 ale smiesno mi z teba no zlata si 😂 dobre tak skusim zajtra tiez som zvedava 🙂 to je najviac testov doteraz v mojom zivote 😀

karmela
5. feb 2017

@ereska fraxiparin je na riedenie krvi tuším ci sa mýlim ? No to tažko povedať môžeš aj z toho a co vravel Dr na vizite dnes? Jaaj moja zlata to čakanie je najhoršie ale hlavne nech ti zajtra povedia že tam babo je pekne rastie

karmela
5. feb 2017

@trblietava ja ti o testovaní radšej ani nepíšem uz by som mala all inclusive dovolenku s rodinkou 🙈 Ale ja som chorá to má tak držalo zo začiatku aj pri malej ked sme sa snažili,dobreze hneď po láske som chcela robiť test..A potom má to prešlo ked bolo viac práce ale ide pomaly jar tak uz vypnem konečne hlavu na prácu a budem menej testovať lebo nebude čas 😛 Tak určite správ test a capni ho sem ráno ok..Držím palce aby uz bolo pekne vidieť // na tehu 😉

ereska
5. feb 2017

@karmela ano na riedenie on dokopy nic vysledky sterov este nemaju musime len cakat aj na vysledky krvi som z toho mimo a ked kuk na vlozku nebol nadsenyyy

kacenaaa
5. feb 2017

@alilka zoslabol potom 🙂

karmela
5. feb 2017

@ereska Ach pane Jane toto neprajem zažiť žiadnej tehulke nevedieť nič a čakať co bude..A dávajú ti niečo na zastavenie krvácania? Tak ked nepomáha jedno isto majú aj niečo iné aby pomohlo..Čítala si koment @vlocky5 dúfam že to bude aj tvoj prípad a budeš naďalej tehuľka a uz verím že aj bez krvácania a potom supom na PN žiadna práca ale tešiť sa a hladkať si bruško a nechať sa obskakovat ako kráľovna 😘

karmela
5. feb 2017

No ovu test silnie ale vždy je negatívny možno sa z toho este niečo vykľuje a nebude anovulak len posunutá ovu o deň dva 😊

trblietava
5. feb 2017

@karmela tak to muselo byt veeelmi vela testov ked by bola aj dovolenka 😂 kazdy ma nieco niekto cigarety,alkohol, a ine neresti a ty mas testy 😀 takze je to este ok nikomu tym neskodis len sa tesis ci uz si ci nie je to napinave...tak tak treba aj vypnut trosku od toho...oki ked budem robit a bude tam nieco hodim foto aa dakujem ti ❤

karmela
5. feb 2017

@trblietava no ja som asi testovaci závislák..Ale prejde má to určite aspoň na mesiac dva možno tri 😂 Ok zajtra čakáme foto a pekný test s //

ereska
5. feb 2017

@karmela ja som uz na pn
A nie necitala co sa stalooo??

trblietava
5. feb 2017

@karmela no minimalne nech su // 😂

karmela
5. feb 2017

@ereska pozri asi dve strany do zadu kocka písala s nickom vločka5 ona je uz v 22t tuším a krvacala viac krát a predstav si chvalabohu bábätko je ok aj ona a verím že sa im bude naďalej dariť ako aj Vám 😉

karmela
5. feb 2017

@trblietava no tri alebo jednu čiarku neakceptujeme 😂😉