Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ajobte baby tak sa k vam po niakej dobe hlasim a dufam ze co skoro uz aj z testikom a dusikom.....momentale som na tom tak ze beriem inofolic alchimilkovy caj zacali sme z manzelom uzivat gynex a kazdy mesiac dupaston aby mi prisla mrcha je uz toho moc ale nevzdavam to .....doktorka mi spravila hormonalne testy vsetko v poriadku tak som rada. Stale vas tu sledujem a tesim sa z kazdeho pozitivneho testika.
@looola Dakujem za mile slova...Jedno si vsak myslim...Kazda zienka, ktora sem prida foto testiku s dusikom chce pocut pravdu, nie nieco, co by som si vymyslela...A ak testuju zbytocne skoro, je to len ich vec a ked potrebuju k tomu aj nazor inej zeny, tak rada napisem, co vidim, ci citim, ci si myslim a nie som tu jedina, co sa k tomu vyjadri...No koniec koncov si ony musia spravit z toho nazor, ci zdravy usudok, ci im moja odpoved vyhovuje, alebo som im nijak nepomohla...Takze ja napisem a nazor na vec si musia vytvorit samy...A vzdy kazda by mala ratat s tym, ze napriek dusiku v skorom DPO sa moze stat, ze tehu to nebude 😉
@bluebell0412 nevidim nic, skusala som aj upravit fotku, no nic sa mi tam nezvyraznilo...Ty tam daco nazivo vidis?...Ak vidis, skus hodit lepsiu fotku, odfot pri dennom svetle...Kedy mas dostat MS?
@milos32nika21 Ahoj 😉...Drzim velmi palceky nech sa Ti co najskor uz splni snik a budes sem pridavat krasne a hlavne silnejuce // ...Boh Ta zehnaj! 🙏🤰😘😇😉
Ahojte, baby, kedysi som sem pridala par komentárov a odvtedy mi chodia upozornenia. Rada čítam ako sa už mnohým z vás zadarilo a všetkým zo srdca držím palce 🙂 mam doma jednu malú knižku s modlitbami a jedna je aj za počatie bábätka, nedá mi sa o ňu nepodeliť 🙂 ak by to niektorej z vás prekážalo, pokojne vymažte 😉
🙂 pekne
@maluri 🙏
@slniecko26 ved to su perfektne kolajnice pre poriadne silny vlak🙂 Drzim palce🙂
@eliska1986 dakujem prvy test som robila pred tyzdnom tak pekne silnie 😊
@maluri veľmi pekné. ĎAKUJEME 🙏😍
@ereska je mi to tak luto 😢 😢 😢 verila som ze drobcek to vydrzi. Posielam ❤
@slniecko26 supeeer krásne kolajnice gratulujem prajem všetko dobre až do samého konca.😘😘😘 Pošli prosím aj nám tehu bacilky.
@butterfly333 dakujem 😊 Verim ze to dame spolu do uspesneho konca. Vsetkym Vam posielam tehu bacilky aby ste si nasli na testoch // a donosili zdrave a krasne babenka 🤰
@slniecko26 dakujeeem moja.😘😘😘
babulky dajte ma na pravu mieru ako vypocitam najblizsi menzes od prveho dna menzesu alebo od posledneho dna menzesu?Dakujem
Ahojte aké tabletky ste brali na úpravu cyklu a nebola to antikoncepcia...zajtra idem k lekárovi lebo mrcha neprišla a som 45 deň cyklu a tehu niesom tak sa chcem spýtať 🙂
@kacenaaa ja som podobny pripad 51DC a nic 😀
@nisa_666 krasne🙂gratulujem.Aj ja ceem🙂
@eliska1986 od prvého dňa.

@ereska Myslim na Teba 😘...Boh s vami! 🙂