icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. feb 2017

@ereska Myslim na Teba 😘...Boh s vami! 🙂

miriamn76
6. feb 2017

@luta13 tie testiky vyzeraju nadejne drzim palce☺

milos32nika21
6. feb 2017

Ajobte baby tak sa k vam po niakej dobe hlasim a dufam ze co skoro uz aj z testikom a dusikom.....momentale som na tom tak ze beriem inofolic alchimilkovy caj zacali sme z manzelom uzivat gynex a kazdy mesiac dupaston aby mi prisla mrcha je uz toho moc ale nevzdavam to .....doktorka mi spravila hormonalne testy vsetko v poriadku tak som rada. Stale vas tu sledujem a tesim sa z kazdeho pozitivneho testika.

luta13
6. feb 2017

@looola Dakujem za mile slova...Jedno si vsak myslim...Kazda zienka, ktora sem prida foto testiku s dusikom chce pocut pravdu, nie nieco, co by som si vymyslela...A ak testuju zbytocne skoro, je to len ich vec a ked potrebuju k tomu aj nazor inej zeny, tak rada napisem, co vidim, ci citim, ci si myslim a nie som tu jedina, co sa k tomu vyjadri...No koniec koncov si ony musia spravit z toho nazor, ci zdravy usudok, ci im moja odpoved vyhovuje, alebo som im nijak nepomohla...Takze ja napisem a nazor na vec si musia vytvorit samy...A vzdy kazda by mala ratat s tym, ze napriek dusiku v skorom DPO sa moze stat, ze tehu to nebude 😉

luta13
6. feb 2017

@bluebell0412 nevidim nic, skusala som aj upravit fotku, no nic sa mi tam nezvyraznilo...Ty tam daco nazivo vidis?...Ak vidis, skus hodit lepsiu fotku, odfot pri dennom svetle...Kedy mas dostat MS?

ereska
6. feb 2017

@luta13
@karmela baby je to zleee hcg zo vcera len 80 a na sone uz nic davaju mi na stiahnutie maternice a potom uvidim kedy ma pustia

luta13
6. feb 2017

@milos32nika21 Ahoj 😉...Drzim velmi palceky nech sa Ti co najskor uz splni snik a budes sem pridavat krasne a hlavne silnejuce // ...Boh Ta zehnaj! 🙏🤰😘😇😉

luta13
6. feb 2017

@ereska Boze, je mi to luto a velmi...Takze babätko odchadza, ci uz odislo? Ved sa ja v tomto nevyznam 😢....Som z toho neskutocne smutna s Tebou a tak som verila!!!

sticker
maluri
6. feb 2017

Ahojte, baby, kedysi som sem pridala par komentárov a odvtedy mi chodia upozornenia. Rada čítam ako sa už mnohým z vás zadarilo a všetkým zo srdca držím palce 🙂 mam doma jednu malú knižku s modlitbami a jedna je aj za počatie bábätka, nedá mi sa o ňu nepodeliť 🙂 ak by to niektorej z vás prekážalo, pokojne vymažte 😉

ereska
6. feb 2017

@luta13 ano mojko uz odislo ba sone nebolo nic

trblietava
6. feb 2017

🙂 pekne

miriamn76
6. feb 2017

@ereska boze to nie😢verila som ze to s malinkym date. Je mi to velmi luto 😐

trblietava
6. feb 2017

@maluri 🙏

ereska
6. feb 2017

@miriamn76 dakujem vam vsetkym co ste boli s nami do sameho konca

karmela
6. feb 2017

@ereska mrzí má to veľmi moja verila som s vami,že to bude dobre..mojko veľa sil ti prajem a šanca otehu prirodzene nieje žiadna?

slniecko26
6. feb 2017

Ahojte kocky teraz som robila testik. Bojim sa do piatku tak som este testovala.

eliska1986
6. feb 2017

@slniecko26 ved to su perfektne kolajnice pre poriadne silny vlak🙂 Drzim palce🙂

slniecko26
6. feb 2017

@eliska1986 dakujem prvy test som robila pred tyzdnom tak pekne silnie 😊

crazy_girl1
6. feb 2017

@maluri veľmi pekné. ĎAKUJEME 🙏😍

slniecko26
6. feb 2017

@ereska je mi to tak luto 😢 😢 😢 verila som ze drobcek to vydrzi. Posielam ❤

butterfly333
6. feb 2017

@slniecko26 supeeer krásne kolajnice gratulujem prajem všetko dobre až do samého konca.😘😘😘 Pošli prosím aj nám tehu bacilky.

slniecko26
6. feb 2017

@butterfly333 dakujem 😊 Verim ze to dame spolu do uspesneho konca. Vsetkym Vam posielam tehu bacilky aby ste si nasli na testoch // a donosili zdrave a krasne babenka 🤰

butterfly333
6. feb 2017

@slniecko26 dakujeeem moja.😘😘😘

eliska1986
6. feb 2017

babulky dajte ma na pravu mieru ako vypocitam najblizsi menzes od prveho dna menzesu alebo od posledneho dna menzesu?Dakujem

kacenaaa
6. feb 2017

Ahojte aké tabletky ste brali na úpravu cyklu a nebola to antikoncepcia...zajtra idem k lekárovi lebo mrcha neprišla a som 45 deň cyklu a tehu niesom tak sa chcem spýtať 🙂

nisa_666
6. feb 2017

Ja vcera digi a dnes od rybky postupka. Dnes 12 dpt
Tesim sa na krv

korytkaja
6. feb 2017

@kacenaaa duphaston som brala 🙂

trblietava
6. feb 2017

@kacenaaa ja som podobny pripad 51DC a nic 😀

eliska1986
6. feb 2017