icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
6. feb 2017

@vilma30 dakujem krasne☺

luta13
6. feb 2017

@ereska Slzy mi idu zas a znova, ked citam, ze uz si sama a ze Tvoj anjelik odisiel do Nebicka...Uprimnu sustrast!...Viac sa mi neda napisat, prepac 😢😇❤😔...TAK SOM VERILA!!! ☹

maja129
6. feb 2017

@miriamn76 vidím 🙂 teraz nech už len krásne silneje

trblietava
6. feb 2017

@miriamn76 tak to ti verim ze fotak to tak nezachyti, to viem ale pekne ju je vidno aj na tej co si davala 😉 tesim sa s tebou 😉 a rano robis dalsi testik?

miriamn76
6. feb 2017

@maja129 dakujem☺

luta13
6. feb 2017

@maluri NADHERNA MODLITBA!...Snad si ju odtialto kazda snazilka skopiruje a bude sa ju modlit prosiac o pozehnanie z Neba...Kiezby pomohla kazdej jednej k vytuzenemu babätku 🙏😍...Boh zehnaj vas vsetky...AMEN

miriamn76
6. feb 2017

@trblietava bud rano alebo az v stredu ak to vydrzim☺

maja129
6. feb 2017

@ereska je mi to strašne ľúto ako to skončilo 😢 opatruj sa

trblietava
6. feb 2017

@miriamn76 silno drzim palce 👶

miriamn76
6. feb 2017

@trblietava juj dakujem uz by to mohlo vyjst teraz☺

kacenaaa
6. feb 2017

@miriamn76 test som nerobila a ani mrcha neje ešte...tehotná niesom určite

trblietava
6. feb 2017

@miriamn76 zatial to vyzera tak ze vychadza 😍

miriamn76
6. feb 2017

@kacenaaa ako potom vies ze nie si?

biba12
6. feb 2017

@miriamn76 hoho, super 🙂 gratulujem, na Teba som čakala 🙂

luta13
6. feb 2017

@slniecko26 Neboj sa uz a pekne oddychuj mamina, vsetko bude dobre, len treba verit...Neboj, do piatku vydrzis a potom bude radosti 😉...Aj my sa uz tesime na Tvoje spravy 😘

miriamn76
6. feb 2017

@biba12 dakujem☺snad bude vsetko ok

karmela
6. feb 2017

@miriamn76 no počuj zlato akú stredu tak co má chceš do stredy napínať ako gumku v gatiach ??? 😱🤐🤔veď co ak do stredy to nevydržím ja😱 jasne že to bude pekne pokračovať až kým neporodis babatocko iné zle vypust z hlavy..😉😘

karmela
6. feb 2017

@luta13 zlato ty si este nevidela novinku našu tehuľku co pribudla ? 😉😊

luta13
6. feb 2017

@nisa_666 super testiky, tesim sa s Tebou...Daj nam potom vediet, ako ste dopadli u Dr. 😉🤰😘

miriamn76
6. feb 2017

@karmela ved obden je lepsie testovat☺

luta13
6. feb 2017

@karmela som o 2 strany dozadu, ale tusim, ze je to Miriam nasa krasna, lebo ciarky som videla ako Ty v IP a verila som im aj ked boli slabucke...Ci mylim sa?...Citam dalej a idem sa za chvilku s nou vytesovat ❤

karmela
6. feb 2017

@slniecko26 moja uz len v zdraví a šťastí si nazivajte co nosis pod srdiečkom

karmela
6. feb 2017

@luta13 😉😍 veruze zlato len čítaj ďalej 😉😘

karmela
6. feb 2017

@miriamn76 ja obden nevydržím 😛🙈

luta13
6. feb 2017

@miriamn76 Miriam, placem!!! od stastia velkeho a velmi Ti drzim aj nadalej palceky, aby // tmavli...Krasny testik, vidis, verila som a vravela, ze ich vidim 😉 ...Uz len cakat, ze MS nepride vobec a na potvrdenie Dr. a budem sa este viac tesit...Boh s vami uz teraz mozem konecne napisat aj Tebe...A setri sa moja mila 🙏😘🤰❤

karmela
6. feb 2017

@trblietava a ty kedy očakávaš ms ?

miriamn76
6. feb 2017

@luta13 dakujem moja veru ja sa vies ako tesim no zarovem aj bojim ci bude vsetko v poriadku tento krat. Budem sa modlit aby mrcha neprisla☺. Teda dievcata @karmela naozaj vidite duchov sj tam kde nik iny😀 dakujem vam

miriamn76
6. feb 2017

@karmela ani ja asi nie😀

trblietava
6. feb 2017

@karmela ja ju neocakavam 😀 ale mala by prist asi zajtra tento mesiac si vobec nie som ista kedy kedze bola posunuta ovulka..ale testik nieco ukaze uz 10 DPO vsak?

karmela
6. feb 2017

Zlato to sú rokmi vycvičené oči na duchov pohladkaj zamna brusinko 😘❤
@miriamn76