icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zenuska11
6. feb 2017

Ahojte baby, máte skúsenosti s týždňovým meškaním ms a neg.testom? Mala niektorá z Vás pozitívny testík aj neskôr až? 🙏 ďakujem za každú odpoveď 🙂

iva0905
6. feb 2017

Ahojte baby..viete mi poradit .som 11DPO mrcha ma dorazit 9.2. Je skoro este robit testik ci pockat pokial bude meskat hmm viete mi poradit ..ja by som aj testovala len sa bojim ze to bude negativne 😢

zenuska11
6. feb 2017

@rula tak stále dúfam, len som chcela vedieť, či je tu niekto 🙂 ďakujem 🙂 od vcera mam pocit na ms ako keny, vcera pichanie v lavom vajecniku a trosku vytok(biely, priesvitny) dnes pobolievanie podbruska a viac priesvitneho vytoku. Tak stále čakám, ale snáď sa ms nedockam! Držte palce 🙂

miriamn76
6. feb 2017

@ikonica dakujem☺

miriamn76
6. feb 2017

@iva0905 ja mam dostat 9.2. dnes som 11 dpo a mam druhu ciarku

patkaamirko
6. feb 2017

@iva0905 tie 3 dní už vydrž volako alebo testuj zajtra ráno.

patkaamirko
6. feb 2017

@miriamn76 Ty máš druhu ?🙏 fakt ? si tehu ? 🤰

ereska
6. feb 2017

@karmela
@kristinatina86 dakujem vam a zelam vsetkym krasne // a hlavne bezproblemove tehotenstvo idem pocitat vsetko bol tu moj manzel a zaroven moja najvacsia opora

miriamn76
6. feb 2017

@claude12345 gratulujem dufam ze aj u mna pojde vsetko dobre a lekar nakoniec potvrdi. Kolko ti meska ms?

trblietava
6. feb 2017

@domci1203 dakujem 😉 ano aj ja som domi 🙂 A ty ako ?

ikonica
6. feb 2017

ja uz sa neviem dockat piatku... dalsie sono a budu mi brat krv... co sa presne zistuje na tychto prvych testoch? budem v 12tt.. len mam nejaky chaos zo vsetkych info.. dufam, ze uz sa stanem aj majitelkou noveho preukazu 📓

iva0905
6. feb 2017

@miriamn76 jeej blahozelam ..nech to vydrzi az do stastneho konca

miriamn76
6. feb 2017

@patkaamirko ano mam konecne aj tu vytuzenu druhu tak dufam ze to je tehu a ze bude tento krat vsetko ok☺

miriamn76
6. feb 2017

@iva0905 dakujem☺

patkaamirko
6. feb 2017

@miriamn76 Už som si to prelistovala a našla 😍😍😍 jooooojjjj..veľká GRATULÁCIA Teším sa s Tebou, ale presne tak ako si povedala ešte radšej netreba zakriknut, počkaj do ms, ktorá určite NEPRÍDE juchuuuuu veľmi sa teším 🤰 ❤ 👶 🙂

iva0905
6. feb 2017

@patkaamirko dakujem no uvidim snazilkuneme uz par mesiacou a stale nic..preto aj ten strach..podbrusko boli tlaky mam v nom prsia zväcsene asi o cislo a citlive to som nemavala pred mrchou len si nechcem namyslat nieco hmm tak asi radsej vydrzim pokial to nebude meskat..drzte mi silno palceky

patkaamirko
6. feb 2017

@miriamn76

Waw! Super! 🤗😇😇

sticker
miriamn76
6. feb 2017

@patkaamirko duuufam ze nepride ale podbrusko boli ako keby mala dojst hned teraz.

miriamn76
6. feb 2017

@iva0905 no tiez mi dako nic neni dokonca pred mrchou ma prsia bolievaju viac ako teraz no co bolo ine stipu a svrbia ma bradavky☺a boli podbrusko. Kazdopadne sa modlim aby si mrcha vzala par mesiacov dovolenku😀

ereska
6. feb 2017

@luta13 mojko krasne si to napisala ♡
@maja129 dakujem majka

patkaamirko
6. feb 2017

@iva0905 Držím držím silno moc 🙂 ja som tiež mala tlaky,tie mám až doteraz..A pamätám že má boleli kríze moc :( to ešte pred mrchou.. A mala som aj zimnicu..Ale ja som si merala BT takže som videla že neklesá 🙂 a jeden deň som mala pokles a krvavú škvrnu na nohavičkach..pravdepodobne implantacne 🤔😘 Tak asi som nepomohla,Prepáč, držím ti palce a potom sem hod testík ak budeš chcieť 🙂

patkaamirko
6. feb 2017

@miriamn76 tak tomu ver že bude mať dovolenku na ďalšich 8 mesiacov 😁☝👌👏👏👏✌ Bolelo aj mňa všetko, a tiež bradavky ukrutne stipali 😖 bolo to desne

iva0905
6. feb 2017

@patkaamirko no ak bude pozitivny ze sa bude cim chvalit hodim ak negativny tak asi nie..dakujem za pidporu aka zena sme ina ..
@miriamn76 no dufajme ze mrcha si zoberie celozavodnu dovolenku aj do konca roka ma povolene haha

ereska
6. feb 2017

@patkaamirko
@matka295 babulky dakujem ze ste vsetky take uzasne za vsetko za tu podporu kto4u mi davate aj do dalsieho boja ste uzasneeeee

ariana195195
6. feb 2017

Ahojte baby tak dnes som bola u lekara a všetko je v poriadku krasne rastieme 👶

patkaamirko
6. feb 2017

@ereska Od toho sme tu 🙂 Zeny sa majú navzájom podporovat ❤

miriamn76
6. feb 2017

@patkaamirko mne to nevadi nech len bolia a stipu☺☺

domci1203
6. feb 2017

@trblietava tak tesi ma Domci;) ale ja a tak pomalicky🙂 stimulijem clostylom prvy cyklus tak uvidime co to prinesie,ale snad to budu dve ciarky na teste 🙂

zuzuliena1
6. feb 2017

@patkaamirko no lebo ja som na zelenú zaťažená 🙂 🙂 a zelená upokojuje 🙂 🙂 Tak sa teším na zajtra na fotecku daj p

patkaamirko
6. feb 2017

@ariana195195 Jeej malé mimi ako si spinka 🤗 len tak ďalej, prajem veľa zdravička ☺