icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

suesue1983
7. feb 2017

@patkaamirko Bože to čo mi tam hodilo miesto zajtra hahah 😂ďakujem,zajtra mám poradňu,určite dám vedieť🙂

patkaamirko
7. feb 2017

@suesue1983 Držím paluchy a čakám na fotku😁😉🙂

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili Ale zase vsetkého veľa škodí, mám doma angelsound tak budem si kontrolovat drobca tak 🙂

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili teraz pôjdeme buď koncom februára alebo prvý marcový týždeň na to pohlavie, potom budem čakať po 20tt na Sono, a potom uvidím možno pôjdem až tesne pred pôrodom 🙂 uvidím..Možno pôjdem ešte aj skôr ako pred pôrodom lebo budem určite nedočkava a potom aj pred Porodom 😂😂🤗😇

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko ja som teraz trochu kludnejsia lebo drobec už poriadne kopka dievčatá majú miesto telky pozorujú ako sa bruško vyduva dnes už aj hore pri pupku sa mi zdaju silné pohyby také som mala pri oboch až okolo 19tt bude mať asi dlhé nohy 😀

karmela
7. feb 2017

@patkaamirko ale určite narástlo a nie z cestovín 😂 Oproti tomu co som videla foto bruska naposledy 😉

karmela
7. feb 2017

@cvikla12 gratulka 😊 Pekne tehulkovanie želám no niekedy môže stúpať pomalšie hcg

patkaamirko
7. feb 2017

@karmela Waw tak sa naozaj veľmi teším, lebo to takto druhý najlepšie vidí ako ja, čo mám bruško na očiach nonstop 😍😍😍

kacenaaa
7. feb 2017

@karmela ja som test nerobila :/ viem že nesom :( skratka to viem... Vždy idem k lekárovi a furt nič toto nebude výnimka

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili to je úžasné, už nech mám aj ja také kopanie,teším sa na to...Áno sa musia dievcence tešiť čo ?🤗

cvikla12
7. feb 2017

@karmela ďakujem moc sa tešíme pred nedávnom nám umrel synček v 25tt tak dúfame že bude všetko OK.

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko a hlavne tá mladšia ťa sa teší najviac stále ma pozoruje 😀

patkaamirko
7. feb 2017

@cvikla12 Ahoj, to je mi ľúto....
Ale twraz si znovu tehulka a drzim Ti silno prsty 🙂 Ak sa smiem opýtať, prečo sa to stalo?

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili Noo tešia sa na bračeka 😂😂😂😂 Dnes sme nášmu malému ukázali bábätko na obrazovke, a tiež mu stále vravím že v brušku je bábätko 🙂 Ale začal revat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

karmela
7. feb 2017

@cvikla12 tak verím že tentokrát to skončí tak že o 8mes. budeš držať v náručí zdravé krasne bábätko a tešiť sa z neho do konca života..😊

karmela
7. feb 2017

@kacenaaa no ja by som skúsila test a pýtaj si niečo na úpravu cyklu len nech ti nenuka antiku ked chcete mimi..

barborapavlikova
7. feb 2017

@julie_k29 odoslaný 🙂

cvikla12
7. feb 2017

@patkaamirko z pitvy zistili neonatalnu hemochromatozu.

cvikla12
7. feb 2017

@karmela aj mi moc dúfame veľmi túžime po bábätku 😍

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko asi sa zľakol že si spapala bábätko😂

ikonica
7. feb 2017

@luta13 vidim aj bez upravu nieco

soncita22
7. feb 2017

Ahojte kocky! 🙂
Tak sa ku vam pridavam a zaroven chcem poprosit aj o vas nazor...
Mavam totaaaaalne rozlietanu ms,niekedy mi vynechava aj mesiac,inokedy pride nacas,potom zase az kolo 40teho dna a tak stale dokola....uzivam Inofolic,pomalicky uz tretie balenie...V january som musela uzivat antibiotika a aby toho nebolo malo,rovno dve balenia...tak sme si s priatelom povedali,ze z toho nic nebude...a potom som uvidela akciu na testik a neodolala som! 😇
Mozte mi povedat vas nazor? 🙂
Dakujem "vyvolavacky moje"! 😘 Prajem pekny dniiiik! 🙂

butterfly333
7. feb 2017

@soncita22 ved dar original testu.

butterfly333
7. feb 2017
kacenaaa
7. feb 2017

@karmela hej to určite urobím 🙂 nechcem anti určite je to hnus

matka295
7. feb 2017

@ereska neďakuj veď sme tu jedna pre druhú. Tešíme sa spolu, smutime spolu, prežívame spolu všetko okolo snaženia, každý jeden problém, zdôverujeme sa jedna druhej. Aj ty si úžasná, každá žienka tu je úžasná 💃

soncita22
7. feb 2017

@butterfly333 Nech sa paci 🙂

nivea777
7. feb 2017

@soncita22 čisto biely, negatívny

ikonica
7. feb 2017

@soncita22 bohuzial nic tam nevidim

soncita22
7. feb 2017

@nivea777
@ikonica
Dakujem za vas nazor,este je aj tak skoro,len som skusila...a ked nie,tak nevadi-zivot ide dalej a raz sa to podari! 🙂