Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@suesue1983 Držím paluchy a čakám na fotku😁😉🙂
@olylili Ale zase vsetkého veľa škodí, mám doma angelsound tak budem si kontrolovat drobca tak 🙂
@olylili teraz pôjdeme buď koncom februára alebo prvý marcový týždeň na to pohlavie, potom budem čakať po 20tt na Sono, a potom uvidím možno pôjdem až tesne pred pôrodom 🙂 uvidím..Možno pôjdem ešte aj skôr ako pred pôrodom lebo budem určite nedočkava a potom aj pred Porodom 😂😂🤗😇
@patkaamirko ja som teraz trochu kludnejsia lebo drobec už poriadne kopka dievčatá majú miesto telky pozorujú ako sa bruško vyduva dnes už aj hore pri pupku sa mi zdaju silné pohyby také som mala pri oboch až okolo 19tt bude mať asi dlhé nohy 😀
@patkaamirko ale určite narástlo a nie z cestovín 😂 Oproti tomu co som videla foto bruska naposledy 😉
@karmela Waw tak sa naozaj veľmi teším, lebo to takto druhý najlepšie vidí ako ja, čo mám bruško na očiach nonstop 😍😍😍
@olylili to je úžasné, už nech mám aj ja také kopanie,teším sa na to...Áno sa musia dievcence tešiť čo ?🤗
@patkaamirko a hlavne tá mladšia ťa sa teší najviac stále ma pozoruje 😀
@cvikla12 Ahoj, to je mi ľúto....
Ale twraz si znovu tehulka a drzim Ti silno prsty 🙂 Ak sa smiem opýtať, prečo sa to stalo?
@olylili Noo tešia sa na bračeka 😂😂😂😂 Dnes sme nášmu malému ukázali bábätko na obrazovke, a tiež mu stále vravím že v brušku je bábätko 🙂 Ale začal revat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@julie_k29 odoslaný 🙂
@patkaamirko z pitvy zistili neonatalnu hemochromatozu.
@patkaamirko asi sa zľakol že si spapala bábätko😂
Ahojte kocky! 🙂
Tak sa ku vam pridavam a zaroven chcem poprosit aj o vas nazor...
Mavam totaaaaalne rozlietanu ms,niekedy mi vynechava aj mesiac,inokedy pride nacas,potom zase az kolo 40teho dna a tak stale dokola....uzivam Inofolic,pomalicky uz tretie balenie...V january som musela uzivat antibiotika a aby toho nebolo malo,rovno dve balenia...tak sme si s priatelom povedali,ze z toho nic nebude...a potom som uvidela akciu na testik a neodolala som! 😇
Mozte mi povedat vas nazor? 🙂
Dakujem "vyvolavacky moje"! 😘 Prajem pekny dniiiik! 🙂
@soncita22 ved dar original testu.
@soncita22 daj
@butterfly333 Nech sa paci 🙂

@patkaamirko Bože to čo mi tam hodilo miesto zajtra hahah 😂ďakujem,zajtra mám poradňu,určite dám vedieť🙂