icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

korytkaja
8. feb 2017

@luta13 Ďakujeme krasne ty nas anjel 🙂 ❤

korytkaja
8. feb 2017

@kristinatina86 Ďakujem moc, mam to az o 16, potom sa ozvem 🙂 ❤

darinkazv
8. feb 2017

@karmela Silno drzim palce,aby to tak bolo. 😘

darinkazv
8. feb 2017

@luta13 dakujeme.este zvladnut 7 skusok a statnice a uz sa mozem venovat cisto len deturencom a brusenku.14teho mame meracie sono,tak sa tesim,ze uvidim zas drobceka a budem pytat foto. ☺

zuzuliena1
8. feb 2017

@patkaamirko ahoj moja 🙂 krásne fotecky nadherne rastiete teším sa s tebou 🤰 aj brusinko mas krásne 🤰 a veru na tej poslednej foto sa krásne usmieva vidíš ako sa sa bambulke v brusku páči aká je tam spokojná 🙂❤🤰

19nikuska86
8. feb 2017

@luta13 dakujem. si zlaticko. dufam, ze tvoje slova sa coskoro naplnia. Velmi sa za to modlim. ❤

soncita22
8. feb 2017

Dobre ranko babenky 🙂, tak som vas a urobila som si testik z prveho ranneho...kuk nan,ak chcete,ja tam nic nevidim...nevadiiiii,skusame dalej! 🙂
Ale ak by ste nahodou niektora videli,viete mi to na fotke ukazat ze kde??? :D Dakujeeeem! 😘

soncita22
8. feb 2017
luta13
8. feb 2017

@darinkazv no to je na Valentina 😉...Tak cakame tu potom od Teba spravicky a aj fotecku, ak budes mat zas dalsiu s chrobacikom krasnym malickym 👶 ...Zatial sa majte 😘❤🤰😍

luta13
8. feb 2017

@soncita22 mozes testik odfotit este raz, no na bielom podklade - na bielom papieri apod... 😉...Este otazka...Kedy mas dostat MS?

trblietava
8. feb 2017

@luta13 no MS uz dnes dosla...

suesue1983
8. feb 2017

Ahojte tak máme po poradni,všetko je v poriadku tak budem hneď lepšie spávať)podla sona by som mala byť 12+5 ale dr termin nezmenila.Drobček tancoval,ocko vysmiaty jak lečo a ja sním😊Som taká šťastná že je všetko v poriadku,fotečku nemám lebo ocko si vzal do práce sa pochváliť hneď)Vela som tu v tejto skupinke vyvolavala dúšikov a zažila radosti svami a sj starosti,preto aj keď patrím do augustoviek vždy nahliadnem čo je novē a tak 😊 Snažilkám veľa bacilikov posielam a mamičky nech ste zdravé,a stale take ochotnee poradiť a podporiť ❤Hlavne @luta tebe veľka vďaka za to že si taká aká si😚

luta13
8. feb 2017

@trblietava No to mi je luto a je to pre mna zahada, kedze testiky duchovali...Zeby to bolo biotehu?...Tak ci onak, aspon daco prislo, lebo si teda ozaj dlho bola "na vazkach"...Prajem Ti, aby bol tento cyklus pre Teba "zazracny" a aby si najblizsiu MS uz nedostala a mala na testiku //...Boh Ta zehnaj! 😀

luta13
8. feb 2017

@suesue1983 Dakujem Ti!!! 😘...A velmi sa tesim s Tebou, ze ste s drobcekom v poriadku, krasne si len uzivaj toto "carovne" a Bohom pozehnane obdobie a vychutnavaj kazdu pozitivnu zmenu...Prajem Ti krasny dnik a ked pride muzik z prace, hod nam sem potom fotecku na potesenie 😀

trblietava
8. feb 2017

@luta13 dakujem ti pekne 🙂 tiez to tak beriem aspon viem na com a aspon ked pojdem k dok.uz budem po ms takze super 🙂 a najblizsie uz nebude zahada ale pekne // 👶

trblietava
8. feb 2017

@luta13 a este otazocka ako sa pocita ta lutealna faza, kedy dostanes ms od ovulky? Ked som mala ovulku 25.1 a dnes dosla ms?pocitam uz 25?

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko ahoj, krásne fotky 🙂 a máš pravdu, aj mne sa zdá, že sa na tej poslednej usmieva, je spokojné baby 👶 držte sa a užívaj tehu 🤰

karmela
8. feb 2017

@trblietava áno fáza sa počíta od ovulacie vybudenie vajíčka..Dajme tomu 25pozitivny ovu test a od 26-27pocitas 1dpo až po 1Dc co je prvý deň ms..Takze ms došla tak držím palce nech je další cyklus úspešný

karmela
8. feb 2017

@soncita22 niečo sa mi tam miha len neviem ci kanalik ci zacinajuca druha čiarka..Máš pred ms ci mešká?

misiatkooo
8. feb 2017

Ahojte dievcata 😊 tak myslim ze dnes uz pekne dve ciarky nie len duch 😊 7 den po et. Drzte palceky nech je vsetko v poriadku ❤ stale tomu nedokazem uverit

soncita22
8. feb 2017

@luta13
@karmela
Tak skusila som odfotit na bielom podklade...tak hadam je to uz lepsie! 🙂
Kocky,neviem kedy mam dostat ms pretoze mavam dlhe a nepravidelne cykly...dnes som 28DC a viem s istotou povedat len to,ze som pred ms...viem,som tazky pripad ale ja va vsetkym verim ze mi poradite! 🙂 A dakujem samozrejme pozitivne ohlasy! 😘

nivea777
8. feb 2017

@soncita22 nič tam neni..

karmela
8. feb 2017

@misiatkooo pekne stmavol testik tak pekne tehulkovanie želám 😊

kristinatina86
8. feb 2017

@korytkaja uz len par hodin ❤ budem cakat na info

trblietava
8. feb 2017

@karmela dakujem 😘 aj ja ti prajem vela stastia v tvom terajsom cykle 😉

cvikla12
8. feb 2017

@soncita22 je mi to ľúto ale nič tam nie je vidno ☹ hádam ešte stmavne držím palčeky

trblietava
8. feb 2017

@soncita22 akou znackou testujes?niektore mozu robit falosnych duchov, mozno to samozrejme nebude tvoj pripad a testujes skoro 😉 ja som skusila tvoju foto upravit ale tiez nic nevidim zatial...uvidime neskor 🙂

nisa_666
8. feb 2017

Kocky ktore mate dnes krv? Ja budem vedet hladinu okolo 14:00. Dajte potom info

patkaamirko
8. feb 2017

@korytkaja Noo daj potom vedieť, bože do 4tej by som sa aj ja zbláznila...😨 😇 Teším sa na Tvoje správy ;)

ereska
8. feb 2017

@nisa_666
@karmela baby ja uz som doma tak som aspon s rodinou a niska drzim paluchy nech je vysokeeee hcg a vsetkym prahem skore // a uspesne tehulkovanie Do oplodnenie 🙂