icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miirka25
8. feb 2017

@patkaamirko no sak to nechapem...

sasenka6
8. feb 2017

Ahojte baby je tam niečo alebo si to namyslam lebo by som to veľmi chcela ?😒

claude12345
8. feb 2017

@miirka25 ahoj ja tam tiez vidim ducha 🙂 .. ale uplne slabe skus rozobrat testik a hod sem fotku bude to lepsie vidno

miirka25
8. feb 2017

@claude12345 zajtra. Nechala som ho v robote.. rano skusim este

cvikla12
8. feb 2017

@sasenka6 na tých kazetových vidím ducha. Moc držím palčeky 😉

karmela
8. feb 2017

@sasenka6 áno na tých kazetových vidím a na tom poslednom najviac si 10dpo??? Od kedy testujes?

karmela
8. feb 2017

@miirka25 áno vidím slabú druhu čiarku tak nech silnie 😉

sasenka6
8. feb 2017

@cvikla12 ďakujem 😉

sasenka6
8. feb 2017

@karmela
Nie, ja som 10. Deň po KET 🙄

sofija18
8. feb 2017

@karmela Kasicka akurát dorazila 👍👍a fakt, v tom prívalovom letáku je ze užívať až po skončení menzesu až kým nepríde další ( vtedy je pauza) a zas dookola... 3 mesačná kura 2 x denne 1gram. Tak ja počkám kým mi skončí a idem na to ❤

patkaamirko
8. feb 2017

@miirka25 Testuj ráno a uvidíš či silnie..Ja som testovala každé dva dni a videla som pekne rozdiely 🙂 držím palce ;)

trblietava
8. feb 2017

@miirka25 tiez vidiim 🙂

patkaamirko
8. feb 2017

@korytkaja No čo ? Ako? Za chvíľu ťa čaká krásny moment, držím ti prsty a veeeelmi sa teším na Tvoje spravicky 😘

karmela
8. feb 2017

@sofija18 ahoj zlatíčko nakoniec som aj ja dnes stamadial objednala a zajtra mi dôjde...😊Sa teším lebo včelári ju vraj majú až cez leto..Takze po ms až do ďalšieho cyklu..Takze ja ju možem začať brat ked som 1Dpo uz som salena z toho🙈 Mojko moc ti držím palčeky nech to teraz tento cyklus vijde..A skončíš ho nie 1Dc ale // na tehu..Tak začneme ju papať a veriť že nám pomôže 😉

trblietava
8. feb 2017

@sasenka6 drzim palce nech silnie 🙏

karmela
8. feb 2017

@sasenka6 a ten kazetový prvý je kedy robený ten posledný vidieť že tam je slabučká čiarka..kedy máš ísť na krv? Držím ti palčeky moc

patkaamirko
8. feb 2017

@karmela Veľmi Vám obom držím silno silno palce 🙂 Uvidite, tento cyklus už budete tehulkyyyyy 🙏 🤰 ❤

trblietava
8. feb 2017

@luta13 no MS sa nejak nechce rozbehnut som myslela rano ze prisla a odvtedy nic ☹

karmela
8. feb 2017

@patkaamirko ďakujem ti mojko zlate snáď budeš mat pravdu a ja budem za 10dni viskat od samého štastia z tehu 😊😘

adria88
8. feb 2017

@patkaamirko dobreeee 😂😂😂 no ja cítim vačšinou pravý vaječník a testovať začnem, teda možno to znova skúsim tak cez víkend, to už budem 10-11dc... minule som mala ovu už na 12dc a teraz naposledy na 16dc ale každopádne si nenechám újsť ani dni, kedy ovu nebude 😝

karmela
8. feb 2017

@adria88 a koľko dňový mávaš cyklus?

golfinka8690
8. feb 2017

@sasenka6 držím palce..ja som mala tiež takích duchov na 2 testoch..dnes má ten "duch" skoro 2 roky...

adria88
8. feb 2017

@karmela no ja mám cykly od 30-36 dní

luta13
8. feb 2017

@trblietava lutealnu fazu vobec neovladam, to je pre mna spanielska dedina 😂

karmela
8. feb 2017

@adria88 a tak skoro mávaš ovulaciu? 10-11dc? Lebo ja mám 26dc cyklus a mávam ovu takto..Testujes ovu testami ci len telom sa riadis..Držím ti palce skúste mat lásku do 20dc aspoň každý druhý tretí deň držím palce

luta13
8. feb 2017

@misiatkooo testik krasny a prajem Ti, nech mas zdrave tehulkovanie...uzivaj vsetko 😀...Boh s vami 😉

karmela
8. feb 2017

@trblietava papas aj vitaminky nejaké?

karmela
8. feb 2017

@trblietava ms nič len spinenie? Ked tak zajtra ráno správ testik

adria88
8. feb 2017

@karmela no práveže v decembri sa mi stalo, že ovu bola 12ty deň a potvrdila mi to aj dr a vtedy som ms dostala až na 32dc no ale teraz naposledy som mala ovu 16dc a ms prišla na 33dc... zisťovala som vtedy testami v decembri, no boli stále negatívne a ovu prebehla aj podľa pocitov v podbrušku a na vaječníku a aj podľa hlienu a dr a vždy sa riadim odvtedy iba podľa hlienu a pocitu, som sa vykašľala na testy a od zajtra chcem merať bt, to budem 8dc...a lásku plánujem mať každý druhý deň, aby sa niečo nepremeškalo ak by náhodou a ďakujem, veď uvidíme 🙂

trblietava
8. feb 2017

@karmela ano asi 3.mes kyselinu listovu a pridala som pred mesiacom aj vitamin inozitol 🙂 no ked sa zajtra nerozbehne tak mozno spravim aj ked uz ma tak brucho boli akokeby som mala...a nic len rano spinenie tak neviem co to..a ty nieco beries?