Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miirka25 ahoj ja tam tiez vidim ducha 🙂 .. ale uplne slabe skus rozobrat testik a hod sem fotku bude to lepsie vidno
@claude12345 zajtra. Nechala som ho v robote.. rano skusim este
@miirka25 Testuj ráno a uvidíš či silnie..Ja som testovala každé dva dni a videla som pekne rozdiely 🙂 držím palce ;)
@miirka25 tiez vidiim 🙂
@korytkaja No čo ? Ako? Za chvíľu ťa čaká krásny moment, držím ti prsty a veeeelmi sa teším na Tvoje spravicky 😘
@sofija18 ahoj zlatíčko nakoniec som aj ja dnes stamadial objednala a zajtra mi dôjde...😊Sa teším lebo včelári ju vraj majú až cez leto..Takze po ms až do ďalšieho cyklu..Takze ja ju možem začať brat ked som 1Dpo uz som salena z toho🙈 Mojko moc ti držím palčeky nech to teraz tento cyklus vijde..A skončíš ho nie 1Dc ale // na tehu..Tak začneme ju papať a veriť že nám pomôže 😉
@sasenka6 drzim palce nech silnie 🙏
@karmela Veľmi Vám obom držím silno silno palce 🙂 Uvidite, tento cyklus už budete tehulkyyyyy 🙏 🤰 ❤
@luta13 no MS sa nejak nechce rozbehnut som myslela rano ze prisla a odvtedy nic ☹
@patkaamirko ďakujem ti mojko zlate snáď budeš mat pravdu a ja budem za 10dni viskat od samého štastia z tehu 😊😘
@patkaamirko dobreeee 😂😂😂 no ja cítim vačšinou pravý vaječník a testovať začnem, teda možno to znova skúsim tak cez víkend, to už budem 10-11dc... minule som mala ovu už na 12dc a teraz naposledy na 16dc ale každopádne si nenechám újsť ani dni, kedy ovu nebude 😝
@sasenka6 držím palce..ja som mala tiež takích duchov na 2 testoch..dnes má ten "duch" skoro 2 roky...
@trblietava lutealnu fazu vobec neovladam, to je pre mna spanielska dedina 😂
@misiatkooo testik krasny a prajem Ti, nech mas zdrave tehulkovanie...uzivaj vsetko 😀...Boh s vami 😉
@trblietava papas aj vitaminky nejaké?
@trblietava ms nič len spinenie? Ked tak zajtra ráno správ testik
@karmela no práveže v decembri sa mi stalo, že ovu bola 12ty deň a potvrdila mi to aj dr a vtedy som ms dostala až na 32dc no ale teraz naposledy som mala ovu 16dc a ms prišla na 33dc... zisťovala som vtedy testami v decembri, no boli stále negatívne a ovu prebehla aj podľa pocitov v podbrušku a na vaječníku a aj podľa hlienu a dr a vždy sa riadim odvtedy iba podľa hlienu a pocitu, som sa vykašľala na testy a od zajtra chcem merať bt, to budem 8dc...a lásku plánujem mať každý druhý deň, aby sa niečo nepremeškalo ak by náhodou a ďakujem, veď uvidíme 🙂
@karmela ano asi 3.mes kyselinu listovu a pridala som pred mesiacom aj vitamin inozitol 🙂 no ked sa zajtra nerozbehne tak mozno spravim aj ked uz ma tak brucho boli akokeby som mala...a nic len rano spinenie tak neviem co to..a ty nieco beries?

@patkaamirko no sak to nechapem...