Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela to by bolo super 🙂
Menzes mi mešká 4den testy negatívne žienky na ktorý deň môžem testovať 30.januara som si bola dať vybrať Mirenu v ten deň bolo tutu po dvoch dňoch po vybratí som krvácala jeden deň to bolo 1.februara 2.bol zas sexik v nedeľu som mala dostať menštruáciu a stále nič sem tam má zabolí brucho
@dadulka271 chod na krv k Dr. a budes mat istotu 😉...Drzim palceky
@luta13 moc krát ďakujem ku dr.mam ísť 14.februara po menzese lebo mi našiel aj cystu na ľavom vajecniku a povedal že by mala prasknúť cez menzes ale menzes nechodí že po menzese skontroluje či praskla čítala som že niektoré žienky zostali tehu hneď po vybratí tak sme to s mojím skúsili ale to by som už mala asi test pozitívny či?
@luta13 a ešte mi povedal že by nemal byť problém s otehotnením keď mám tu cystu tak ja neviem ale veľmi túžim ešte po jednom deobcekovi syn stále chodí zamnou a hovorí že chce súrodenca bozkáva má objíma že aby sme mali ešte jedno no zlatý
@trblietava To som mala aj ja takto pri prvom synovi 😉...Ze zacala MS a len spinenie necely 1 den, respektive len 1 tampon jemne zaspineny a potom nic...Po tyzdni som bola u Dr.a 6tt....😉...Takze silno drzim palceky, nech si rovnaky pripad, ako som bola ja 😀🙏
@dadulka271 veď si sem pridávala pozitívny test a teraz píšeš že su negatívne...Tak ako?
@nivea777 no to bol asi zlý test 😞 potom som si robila o iný a nič všetky negatívne
@dadulka271 myslím,že tehotná nie si..Ak si mala mať nedeľu Ms a sex bol 2.2 tak to bolo mimo plodných dní,ak neboli posunuté..Testovať najlepšie je tak 10 dni po ovulacii,povedzme že zázrakom si mala ovu 2.2 ,testovať by si mala 12.2

@miirka25 Ja vidim //...Testuj zas o 2 dni...Potichucky gratulujem 😉...A drzim palceky, aby tmavla 🙏🙂