Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Menzes mi mešká 4den testy negatívne žienky na ktorý deň môžem testovať 30.januara som si bola dať vybrať Mirenu v ten deň bolo tutu po dvoch dňoch po vybratí som krvácala jeden deň to bolo 1.februara 2.bol zas sexik v nedeľu som mala dostať menštruáciu a stále nič sem tam má zabolí brucho
@luta13 moc krát ďakujem ku dr.mam ísť 14.februara po menzese lebo mi našiel aj cystu na ľavom vajecniku a povedal že by mala prasknúť cez menzes ale menzes nechodí že po menzese skontroluje či praskla čítala som že niektoré žienky zostali tehu hneď po vybratí tak sme to s mojím skúsili ale to by som už mala asi test pozitívny či?
@luta13 a ešte mi povedal že by nemal byť problém s otehotnením keď mám tu cystu tak ja neviem ale veľmi túžim ešte po jednom deobcekovi syn stále chodí zamnou a hovorí že chce súrodenca bozkáva má objíma že aby sme mali ešte jedno no zlatý
@trblietava To som mala aj ja takto pri prvom synovi 😉...Ze zacala MS a len spinenie necely 1 den, respektive len 1 tampon jemne zaspineny a potom nic...Po tyzdni som bola u Dr.a 6tt....😉...Takze silno drzim palceky, nech si rovnaky pripad, ako som bola ja 😀🙏
@dadulka271 veď si sem pridávala pozitívny test a teraz píšeš že su negatívne...Tak ako?
@nivea777 no to bol asi zlý test 😞 potom som si robila o iný a nič všetky negatívne
@dadulka271 myslím,že tehotná nie si..Ak si mala mať nedeľu Ms a sex bol 2.2 tak to bolo mimo plodných dní,ak neboli posunuté..Testovať najlepšie je tak 10 dni po ovulacii,povedzme že zázrakom si mala ovu 2.2 ,testovať by si mala 12.2

@miirka25 Ja vidim //...Testuj zas o 2 dni...Potichucky gratulujem 😉...A drzim palceky, aby tmavla 🙏🙂