icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
8. feb 2017

@miirka25 Ja vidim //...Testuj zas o 2 dni...Potichucky gratulujem 😉...A drzim palceky, aby tmavla 🙏🙂

karmela
8. feb 2017

@sofija18 želám ti rovno dvojičky nech ti vynahradia tie roky čakania tfuj tfuj tfuj nech sa tak stane za paru dni..ďakujem aj tebe zlato Napodobne

luta13
8. feb 2017

@nisa_666 Hcg je super...Tesim sa s Tebou, len tak dalej 😉

miirka25
8. feb 2017

@luta13 a preco ked mi 6dni meska MS je taka slaba? Mohla zaposobit "chripka"? Zvysena teplota max 37.6 a brutal soplik 😂

miriamn76
8. feb 2017

@karmela @sofija18 dievcata moje krasne budete mat tento cyklus nadherne // . 😘😘😘

karmela
8. feb 2017

@miriamn76 budeme sa vás snažiť dobehnúť zlatko 😘❤

miirka25
8. feb 2017

@luta13 skusala som este aj teraz len tak co ukaze... a nic 😕 tak nechapem vobec..

trblietava
8. feb 2017

@karmela to by bolo super 🙂

nina4
8. feb 2017

@soncita22 ja neviem ale ja tam druhú ciarku vidím a je ružova taku slabučkú som mala aj pred týždnom a teraz už koľajnice.Budem silno držať palce aby silnela 😘

dadulka271
8. feb 2017

Menzes mi mešká 4den testy negatívne žienky na ktorý deň môžem testovať 30.januara som si bola dať vybrať Mirenu v ten deň bolo tutu po dvoch dňoch po vybratí som krvácala jeden deň to bolo 1.februara 2.bol zas sexik v nedeľu som mala dostať menštruáciu a stále nič sem tam má zabolí brucho

luta13
8. feb 2017

@sasenka6 vrchne 2 testiky - pruzkove - vidim slabucickych dusikov a na spodnych 2 testoch vidim slabsie //...Testuj zas o 2 dni a verim, ze budu tmavnut...Drzim palceky...😀

luta13
8. feb 2017

@nina4 Si tehulka? Ci zle som pochopila? 😲

luta13
8. feb 2017

@dadulka271 chod na krv k Dr. a budes mat istotu 😉...Drzim palceky

sofija18
8. feb 2017

@karmela Už sme o dvojičky prišli ☹ v roku 2015 ☹ ach.....tazko sa mi o tom rozprava......no nic....ako tento rok isto BUDEME!!!! Som sa rozhodla 😀 :-*

sofija18
8. feb 2017

@miriamn76
@karmela tomu ver že ta dobehneme 😀 😀 😀 vsak ako by to vyzeralo? 😀 budeme sa pupkáčiť spolu :-* a všetky dievčatá tu, čo sa snažia....všetky budeme mamičky :-*

miriamn76
8. feb 2017

@sofija18 presne tak moja vsetky ktore tuzia po babetku ho budu mat☺

nina4
8. feb 2017

@luta13 ahojku aaaaano pokladik aj ja som sa dočkala 😍😍😍

sofija18
8. feb 2017

@karmela ježiš vidis? Dnes som bola v lekarni po náplast a pýtala som sa na ten agnucaston, mali ho tak aj ten som si dnes nasadila :-* tak kurňa, aby toto už nevyšlo 😀

dadulka271
8. feb 2017

@luta13 moc krát ďakujem ku dr.mam ísť 14.februara po menzese lebo mi našiel aj cystu na ľavom vajecniku a povedal že by mala prasknúť cez menzes ale menzes nechodí že po menzese skontroluje či praskla čítala som že niektoré žienky zostali tehu hneď po vybratí tak sme to s mojím skúsili ale to by som už mala asi test pozitívny či?

nina4
8. feb 2017

@luta13 tu je ta naša bublinka to je robeny na 16 DPO

sofija18
8. feb 2017

@miriamn76 ja som sa až od štastia rozplakala a zletela v kancli zo stoličky, ked som zbadala tvoj test 😀 😀 tak moooooc držím paluchy nech je všetko ok a nech si štastna :-*

sofija18
8. feb 2017

@nina4 toto nie su čiarky 😀 toto SU KOLAJNICE STASTIA :-* prekrásny test! 😀

dadulka271
8. feb 2017

@luta13 a ešte mi povedal že by nemal byť problém s otehotnením keď mám tu cystu tak ja neviem ale veľmi túžim ešte po jednom deobcekovi syn stále chodí zamnou a hovorí že chce súrodenca bozkáva má objíma že aby sme mali ešte jedno no zlatý

nina4
8. feb 2017

@sofija18 dakujem len vydržať do konca 😊

luta13
8. feb 2017

@trblietava To som mala aj ja takto pri prvom synovi 😉...Ze zacala MS a len spinenie necely 1 den, respektive len 1 tampon jemne zaspineny a potom nic...Po tyzdni som bola u Dr.a 6tt....😉...Takze silno drzim palceky, nech si rovnaky pripad, ako som bola ja 😀🙏

nivea777
8. feb 2017

@dadulka271 veď si sem pridávala pozitívny test a teraz píšeš že su negatívne...Tak ako?

karmela
8. feb 2017

@sofija18 jaaaaaj moja zlata vijde to verím že áno musí aj ja som sa tak rozhodla a tebe dvojky..nech ti zaplnia srdiečko veľkou doživotnou láskou😉😘

dadulka271
8. feb 2017

@nivea777 no to bol asi zlý test 😞 potom som si robila o iný a nič všetky negatívne

luta13
8. feb 2017

@nina4 WAU!...Krasne //, gratulujem...Skoda, ze si sa skor nepochvalila, ved si tu uz davno bola medzi snazilkami...Prajem zdrave tehulkovanie 😀🙏😘🤰

nivea777
8. feb 2017

@dadulka271 myslím,že tehotná nie si..Ak si mala mať nedeľu Ms a sex bol 2.2 tak to bolo mimo plodných dní,ak neboli posunuté..Testovať najlepšie je tak 10 dni po ovulacii,povedzme že zázrakom si mala ovu 2.2 ,testovať by si mala 12.2