Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 no mohla som ju mat posunutú po tej Mirene no už ju nechcem nikdy ďakujem skúsim testnut o pár dní ak nepríde menzes ale nemusel by prísť
@luta13 bala som sa a takto stmavol za 4 dni na 12 DPO to bol len taký dusik co som si myslela ,ze si ho len ja nahovaram .Ale mam dalsiu novinku zmenila som gynekologa nechcem uz riskovat ,ze pripadne spinenie nebude riešiť .A konecne som sa u tohoto noveho citila ako clovek a nie ako daľši pacient v poradí.Na potvrdenie tehu sonom idem 2.3. tak potom dam vediem ci je vsetko v poriadku. Predsa tento tyzden mrchovsky je kritický.
Dievcata idem sa Vam pochvalit, z mojho dusika bol dneska vysledok hcg 2100 😍
@miriamn76 silnie krasne ciarka!!! Tisko gratulujem a velmi sa s tebou tesim!!!! 😉
@lela123 @slniecko26 dakujem dievcata☺
@korytkaja super, tesim sa s tebou! Tušila som, ze vsetko bude v najlepšom poriadku 😊 užívaj si ten skvely pocit, pre mna to bol tiez jeden z najšťastnejších dni ❤
@miriamn76 tichúčko gratulujem mojko 🙂 ❤🤰
@kristinatina86 @luta13 @patkaamirko @karmela
tak dievcata hlasim sa este raz 🙂 Ďakujem vám ste strasne super :-* Ked som tam prisla tak doky hned ze kt tyzden povedala som mu ze 10+5tt a on ze to este bude skoro na prvy screening. Kukol vyplestil oci ze no tak nebude, podla velkosti miminka ste 12+4tt. Vedela som ze ovulku som mala skor ale ze az takto som netusila 🙂 Uvidime co povie moja gynekologicka 🙂 Strasne sa vrtelo miminko tak vyse 5 min ho len skusal cvaknut a uz somneverila ze sa podari fotka, nakoniec rozmazana ale je 🙂😍😍😍 som tak moc zamilovana ❤
@zuzuliena1 @mucuinka @nina4 dakujem babulky moje naj prejst ten prvy trimester☺

@luta13 jeeej tak to ste mali potom prekvapko, vsak? 🙂 a dakujem dozvieme sa rano 😀