Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@foxinecka888 je tam a nie duch ale uz pekna druha čiarka
@foxinecka888 je to možné... koľko dpo si? a ms ti už mešká?
@adria88
@nina4
Neviem koľko som dpo...rok som merala teplotu a prestala som. Ms som mala naposledy v januári prišla o týžden skôr a slabá. Skončila mi 23. januára. Teraz som sa citila nejako zvlášne tak som si len tak urobila tento test. No stále sa mi nechce nejako veriť. Dva roky sa snažíme a vzdali sme to. A teraz toto.
@korytkaja krasne fotecky ☺️ tak ti mas hyperaktívneho drobca uz od úplneho začiatku, aspoň podľa dnešku ☺️ moj sa nehýbal, spinkal si pekne, tak fotka bola bez problémov. Som zvedava, co to povie tvoja gynekologicka. Daj nam vediet a dovtedy sa opatrujte ❤️
@foxinecka888 no tak kľude môžeš byť tehu 🙂 skús spraviť z ranného a asi bude aj čiarka silnejšia... a práve to je to, že keď sa snažíš a stále dlho dlho nič, si sklamaná a nakoniec sa na to vykašleš a už ani nedúfaš, tak príde krásne prekvapenie v podobe //... veľa ženám sa to už stalo, čo som počula a čítala... tak držím palce, nech je to ozaj tehu a čiarka pekne silnie
@foxinecka888 tak potom si uz len davaj na seba pozor oddychuj kedy sa dá a ver tomu tvoje prosby boli vyslišané 😘 želam krasne tehuľkovanie
Neviem komu ale dakujem za ❤
@korytkaja Ahoj, bábätko je krásne, naozaj zlatucke, je to 3D či 4D ? A normálnu nemáš ? Koľko meria drobček ? Teším sa s Tebou veľmi ❤
@korytkaja naše Sono netrvalo ani 5 minút :( nevadí,pôjdeme na to zistenie pohlavia a tam už dúfam si viac užijeme 🙂
@nina4 Ahoj,naozaj vidis??? 😲 Lebo ja raz ano raz nie...som z toho jelen uz...mne sa uz aj oci krizia z tych testov! 😅 Ale az tak ze neviem kam sa mam divat a kde hladat tu ciarku...ale aj keby to nevyslo,isto to ma svoj dovod a miminka sa dockame v spravnu dobu! 🙂
A tebe samozrejme gratulujem k tehu,ak som dobre citala! 😘 Nech ste zdravucki a plni sily! 🙂
@miriamn76 neboj moja tu ubehne ako voda 🙂 musíš iba pozitívne myslieť a tešiť sa a všetko bude super uvidíš 🙂 mám veľkú radosť s tebou verila som ze sa ti to podarí a aha je to tu juchuuuu ❤❤❤
@foxinecka888 mohlo to byť len uhniezdovacie krvácanie ktoré si považovala za ms. Podľa mňa je pozitívny 😉 a je to Mamatest?? Lebo ten aj mne slabunko ukazoval. Ja by som skúsila inú značku. Baby tu odporúčajú Pepino.
Apropo u nás to isté, rok a pol intenzívneho snaženia,čajov, byliniek,ovu testov a minulý mesiac som sa na to už vykašľala že dosť!! A zrazu sú tu 😍
@trblietava No veru, bolo to prekvapko...Uz som to tu spominala davnejsie, ja som vtedy koncom Marca vysadila HAK a oznamila muzovi, ze chcem dieta uz...On ani len pocut a ja som nepovolila v mojej tuzbe, ktora bola uz 7 rokov silna...Daval pozor a bal sa tej predstavy asi ako cert kriza 😈...V oktobri mu ubehlo, ale nevedel o tom, nespomenul nic, az ked som tehu bola sa prezradil, ze si je toho vedomy, ze mu ubehlo, no neratal s tehotenstvom, tak mlcal 😉...V Novembri som mala mat MS tusim 14-teho (utorok), uz neviem presne, bolo to v roku 2007 a rano aj zacala, tak som si hned dala tampon...Po zopar hodinach ako som ho menila, bol len mierne spinavy, no dala som druhy...Ten, ked som potom isla menit, ten bol snehobiely 😀...Odvtedy som si nedala ziadny a nechapala som, co sa deje, tusila som trosku, ze asi som tehu, priznaky ziadne, ja pila, fajcila naplno, lebo tie dni cakania a stresu, ci som tehu, ci nie boli neskutocne dlhe...Tehutesty som v tej dobe nekupovala - nenapadlo ma to...A net sme tiez nemali, takze som bola uplne bez informacii o comkolvek 🙂...Dalsi den som volala k Dr. a on, ze ked nepride MS, mam prist na dalsi piatok...To bolo 23.11.2007 - moj stastny den "D"...Tam teda potvrdili tehu a hned som volala z polikliniky muzovi, ten mi len povedal, "musim to predychat, zavolaj mi neskor" a polozil Telefon!!! 😨😂😖...No tak som volala rodicom, ze bude z nich dedko a babka a potom hned zas muzovi a pytala som sa ho, ci to uz predychal...No tesili sme sa nakoniec obaja a cele tehu bolo super - dokonca mi masiroval kazdy vecer aj vodou naliate, ubolene nohy, ked som prisla z roboty domov unavena 😉...Po narodeni prveho syna bol muz cely happy, takze som bola aj rada, ze ho maly nakoniec "zlomil" a ze to bolo neplanovane babätko, aj ked mnou ocakavane dlllllho...Na zaver fotka prveho maleho mojho 4-dnoveho anjelika z porodnice...Takze "v skratke" moj prvy pribeh...Tebe drzim palceky na ranny testik 🙏😘...Dobru noc 🌜
@zuzicka122
Skusim este zajtra ráno lebo sa mi tomu nechce veriť 🙂 je to gravitest. Tak uvidime čo ukáže ráno 😊 Dakujem
@foxinecka888 nadherne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Tie 2 roky cakania sa vyplatili 🙂...Teraz pozehnal Boh Teba - bola si na rade uz asi 😉...No daj nam potom vediet aj info z kontroly u Dr...😀
@zuzicka122 krasne //...Uzivaj zdrave tehulkovanie, taktiez zasluzene po dlhej "cakacej dobe" 😉 🤰😘
@foxinecka888 jeeee gratulujem to je pekná čiaročka 😉
@kristinatina86 v pondelok mam poradnu tak napisem 🙂 No veru vrti sa. Zatial vzdy co som ho mala moznost vidiet na sone sa vrtelo krasne 🙂 tesim sa uz na tie kopanceky 🙂 Inak brusko uz mas ?🙂 lebo mne sa zda ze dako nerastiem :D a dakujem krásne ❤
@patkaamirko Pati je to 3D, 2D mi fotku nespravil ani ma nenapadlo pytat ked som bola taka stastna ze som plakala :D Vytesujem sa z tychto mimozemstanských foteciek 🙂 no CRL mame 60 mm 🙂 To vzdy tak rýchlo ujde to sono, dokazala by som sa nan pozerat cele dni. Neboj nabuduce isto bude dlhsie 🙂

Baby, poprosím Vás o radu...test robený teraz, je možné že mi tam vyšlo toto? Nejako sa mi to nesedí...ďakujem za vaše názory :*