Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili brala si VMK tu v tabletkach? Ako dlho?
@karmela tiež mám bolesti krizov a podbruska.. :( také silnejšie menštruačné...
@olylili Neviem.. Je pravda ze sme sa s drahým včera mojkali, a dnes asi pred cca hodkou sa mi to stalo.Bežne keď som šla cikat, mala som.to na gatkach a potom na papieri..
@olylili Niekde som počula že sa obnovuje, ale neviem čo je na tom pravdy.. 🤔
@patkaamirko hmmmm mojko tak stymto skúsenost nemám držím palce nech je naďalej všetko ok a ked tak zbehni na pohotovosť iné ti poradiť neviem
@butterfly333 v kapsulach som brala 2 mesiace
@patkaamirko obnovy? To neviem len viem ak odíde zátka je to tým že sa krcek otvára a už nie je chránený pred infekciami mne pri prvej po odchode zadky do dvoch dňoch začali kontrakcie a porodila som na tvojom mieste by som sa dala skontrolovať
@olylili
@karmela
Lenže nikto ma neskontroluje, pokiaľ nebudem aspoň v 16tt To nejde len tak že ja pôjdem na pohotovosť a poviem, viete čo pozrite ma... joooj..Ako im to vysvetlím ? Vždy mi povedia že pokiaľ nekrvacam veľmi silno všetko je ok...
Dá sa to potom nejako zachrániť ? bože toto tehu nemôže tskto zle dopadnúť ako to predtým 😪 Že by mi zašili krcok alebo tak ?
@patkaamirko po 24tt ťa nezasiju no ak to bola fakt zátka tak fuuuu...držím prsty aby nebola 🙏
@patkaamirko áno o zasiti krčku viem kamka aj švagriná tak mala lebo sa otvorali trosku..A potom až do pôrodu boli kontrolovane ale vynosili zdravé detičky
@eliska1986 ja som si objednala takúto akurát si o chvíľu idem dať pred spánkom
@eliska1986 ty ju máš v mede ci cistu?
@olylili Noo bola..Bolo to take hlienove, lepkavé,gumove, ciro biele, a potom k tomu ešte kus, ako želatína... Ďakujem..Tak keď má nezasiju, je zbytočné aj ísť K Dr...To už len čakať na najhoršie..
@karmela A kedy to bolo? Myslím že v kolkom týždni... Ale ktovie či tuná by mi to spravili..Aspoň ten stupel by mi mohli dať...
@olylili 2 mesiace v kuse a potom sa zadarilo? Ja som minuly rok brala čistu aj sa hned zadarilo teraz že skusim tu v tabl tiez asi druhy mesiac ju beriem ak nepomoze kupim asi čistu.
@patkaamirko nie nesiju až po 24tt ...ale nepocitujes bolesti alebo kontrakcie nespinis nie? Milovanie v tvojom prípade ee myslím na teba aj drobca nech ste v poriadku
@patkaamirko mne ked pri malej odisla zatka bolo to aj s troskou krvy. Rano odisla zatka a vecer bola mala na svete. Drzim palce aby to nebolo nic zle a vsetko ti dopadlo dobre!!! 🙏
@olylili prečo po 24tt ju nezasiju to je stanovene do ktoreho tt?
@olylili Niee zatiaľ som si nevšimla spinenie, lebo len ležím. odvtedy na gauči, noo bolia ma kríze a podbrusko...
@butterfly333 áno stále okrem ms a hneď sa zadarilo no pred tým som mesiac brala čistú
@slniecko26 Áno viem že môže byť aj s krvou.No pri malom som.nemala s krvou..Aach..Ďakujem pekne 🙂
@karmela ja som si dala v mede.Idem studovat ci mozem si ju davat aj pocas menzesu
@eliska1986 aj ja som taku brala hned v ten mesiac sa zadarilo.
@patkaamirko zabudla som este napisat ze ked odisla zatka tak ma bolelo brucho ako ked ma prist mrcha a potom zacali kontrakcie. Verim ze to nebola zatka iba hlien!
@butterfly333 vraj do 24tt nesiju ani mňa by nezasili ja som ležala v nemocnici s jednou bola v 18tt začala sa otvárať a nič s ňou nerobili ani neviem ako dopadla a do 24tt je to stále potrat života neschopný plod
@slniecko26 no oraveze mňa tak to bruško boli 😭

@looola To ja veľmi dobre viem že odchádza až pred pôrodom.Mne odchádzala pri malom týždeň pred pôrodom.
@karmela Lebo viem, ako vyzerá,nečakám prvý krát bábo 🙂
Mohlo to zapríčinit styk ? Mávam teraz ako som tehu veľa výtoku, ale toto vytok nebol.Musela som si pri jednom malom cikani vymeniť 4 krát toaletny papier, bol to tsky dlhý hustý zhluk, ako guma.Proste vytok to nebol, to viem.Pri malom som mala toto isté pred pôrodom -zátku
Len mám obavy, že tak skoro ? niekde som počula, že sa obnovuje.Čo je na tom pravdy ?