Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ano je to velky rozdiel ze sa teraz o vsetkom rozprava , to mas pravdu 🙂 si uzasna osobka s velkym ❤ aj ked ta nepoznam len tak z MK, vsetko co pises ako vies poradit ci podporit najdes si cas aj na inych je velmi pekne 😍 dakujem ti za podporu. a nie je to velmi tak ze mam vydrz netestovat ale mam taky pocit ze mam trochu spomalit a pockat..tak to by bolo divne aby som koncila trimester a nevedela ze som tehu 😀 ale urcite aj krasne 😉 a zazraky sa deju to som si ista a ano verim aj Bohu ze to zariadi tak ako to ma byt 🙏 dobru nocku
@patkaamirko az potom som prečítala celu diskusiu ze si pisala ze to bolo bez krvi. Ja som zas myslela tak ze ked si mala hematóm ( zrazenia) ktorý sa nevstrebal úplne, tak sa mohli este zvyšky uvoľniť. Ja som tiež mala a krvacala som do 14.tyzdna, Dr.ho na sone sledoval a kontroloval
baby, mali ste niektorá na začiatku tehotenstva teplotu okolo 37,3 až 37,6??? Mne meškajú 8 dní a test mi stále duchov ukazuje, teda včera som si ani pred včera nerobila, sa už aj bojím, čo ukáže. A dnes keď som smrkala ráno, som mala krv.. tak ja neviem..
@patkaamirko dobre ranko no ako moja? Dufam ze je vsetko ok
Žienky moja malá je chorá nadcha kašeľ včera sme boli u dr nedala jej ATB len včera v noci ju začalo bolieť usko je dosť zahlienena mám jej skočiť kúpiť ušné kvapky alebo znova k dr.? V utorok máme kontrolu
@miirka25 duchovia ti silneju?
@olylili Ja by som určite išla k lekárovi..
@olylili ja sam do uška dávala, keď ich bolela taký strafik z gazy. Ide tam deci horúcej vody, a za 1 pl alpy a 1 pl octu. Zmiešať. Namočiť. Dať do uška a každú hodinu meniť. Nech je to teplé, ale aby to nepopalilo. Raz mal aj syn teplotu z uška a prešlo to ešte v ten deň. Dcéra bola teraz zahlienena tri týždne. Potierala som jej priedusky masťou.
@matusskaaaaa čo ja viem, asi iba veľmi veľmi máličko.. 3 dni dozadu som si robila test, odvtedy nie...
@miirka25 ja som to tak urobila, ze miesto MS som mala slabe spinenie, potom nic - bolo to v stredu a trvalo to len zopar hodin...Potom nic!...Volala som hned dalsi den k Dr., ten povedal, ze ked nezacne normalna MS, mam prist dalsi piatok na kontrolu...A to teda mi oznamili 6tt...zavolaj k svojmu Dr., povedz, ze Ti tyzden meska MS a ziadaj termin na kontrolu, pripadne povedz, ze chces prist na krv, nech vies, na com si 😉 ...On Ti presne povie, kedy mas prist...Tu je kazda moja, ci inej zienky rada asi zbytocna, myslim, ze je na Tvojom Dr., kedy Ti da termin...Jednoznacne drzim palceky, nech je to tehu a nech si usmiata od stastia 😀🙏😘

Zienky, Ja Vám naozaj z celého srdca ĎAKUJEM za srdiečka so správami 🙂 Veľmi si to cením, veľmi sa teším že ste somnou v mojich ťažkých chvíľach, a že má vždy podporujete a upokojujete 😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤