Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby spomynate ascorutin tan sa dava na vselico.I mne ho predlisal gynekolog len si uz nepamätam ako sa uziva.A pritom mam menzes zvlasny prvy den nestihala som menit vložky,potom slabota a zas som sa roztiekla.Ako sa uziva prosim Vas?Dakujem
@eliska1986 ja ho mam brať 3xdenne
@slniecko26 krása 🙂 v ktorom si týždni? duphaston beriem aj ja, cítim sa po ňom oveľa lepšie ako predtým než som ho nebrala
@slniecko26 krasne moja prajem ti zdrave stastne tehu☺
Kočky, tak to ste mali ľahké pôrody, ja pri prvom som mala neskutočne bolesti cca.7hodín, vytlačiť ho von, to už bolo pre mňa ako vykúpenie
@slniecko26 nabudúce uz bude vidieť aj babo a budeš počuť aj bijúce srdiečko 😉
@maja129 som v 5tt. Duphaston som si dala teraz rano 1 tab. este neviem ako sa budem po nom citit 🙂 dufam ze nam pomoze a babenko donosime az do stastneho konca. A ako si sa citila pred tym nez si zacala brat duphaston?
@miriamn76 dakujem ti moja 😊 aj ja tebe prajem krasne a zdrave tehotenstvo!!!
@karmela budem sa velmi velmi tesit ked uz tam uvidim babenko s krasne bijucim srdieckom ❤

@miriamn76 ja sa nikdy ani tak nebojím tých bolesti, len aby všetko dobre dopadlo a prežili sme to v zdraví 🙏Tebe samozrejme prajem tom isté 🙂