icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
10. feb 2017

@trblietava myslim, ze MS uz nepride tento rok 🌹

patkaamirko
10. feb 2017

@miriamn76 Ahoj moja, ale vieš čo..mala som také mierne bolesti krizov.Sem tam podbruska..Zaspala som okolo jednej ráno..Dnes zatiaľ dobre sa cítim 🙂
Ďakujem za opytanie 😘
ty máš krásny ten testík zo včera večera, naozaj 😇😘 len tak ďalej 🤗😍 nech sa pekne drzi drobciatko 🙂

miriamn76
10. feb 2017

@miirka25 no vidis gratulujem☺

miriamn76
10. feb 2017

@patkaamirko dakujem.moja. no som rada ze ste s drobcom v poriadku slub ze keby sa nieco dialo pojdes k dr☺

patkaamirko
10. feb 2017

@ala82 Fuu dosť dosť 😄 a Ďakujem pekne ☺ Veľmi potešili 😍

kotatko1232
10. feb 2017

@luta13 ahoj poradis mi prosim ta??pisala som vyssie otazocku....dakujem

luta13
10. feb 2017

@lela123 nie moja, neviem ako sa ma Patka, verim, ze je vsetko v poriadku 😀

patkaamirko
10. feb 2017

@lela123 Ahoj moja, Ďakujem že na myslíš 🙂
Dnes od rána celkom. fajn aj keď nič nerobím len sa váľam s malým na gauči..
Ale vcera večer má mierne boleli kríze..Ako keby ma prísť mrcha.Sem tam aj podbrusko...UvidiM čo bude, no mňa pravéže neťahá k Dr.Nejako cítim že neni potreba..Neviem..Môj inštinkt má zatiaľ ešte nikdy nesklamal..Keď to budem cítiť, že treba, pôjdem 😇

patkaamirko
10. feb 2017

@miriamn76 Sľubujem ☺😍😍 že pôjdem 🙂

lela123
10. feb 2017

@patkaamirko ja to tiež tak robím. Dr

lela123
10. feb 2017

@patkaamirko držím palce 🙂

luta13
10. feb 2017

@kotatko1232 Na tuto otazku Ti neodpoviem, lebo neviem ☹...Je mi to luto...Skus pockat na reakcie inych bab, no ak nebudu reagovat, poloz otazku este raz 😉

kotatko1232
10. feb 2017

@luta13 hmmm prvy krat nevies..ale nevadi.. 🙂

patkaamirko
10. feb 2017

@kotatko1232 Ahoj, neviem či ti pomôžem, ale aj ja som toto mala, ale naopak..Ešte pred ovulaciou..V strede cyklu som musela že mám ovu Vďaka tomu hlienu, no bolo mi DIVNÉ, že nemam bolesti, lebo ja mam VŽDY Mega silnú ovuláciu..Vtedy sme sa snažili..A na koniec bola ovulacia 10 dni pred ms..Prišla o týždeň neskôr, s riadnymi bolesťami a aj ovu test bol pozitívny. Možno sa stáva, že niekdy máme my ženu dva krát ovuláciu aj keď je to nemožné 🤔 Ale aj bábo na Sone vychádza tak stare, alo keby som bola oplodnena v strede cyklu.Lebo je staršie ako obdobie od ovulácie ....

patkaamirko
10. feb 2017

@lela123 Ďakujem moja 🙂

luta13
10. feb 2017

@miirka25 No vidis to, problem s meskanim MS je vyrieseny 😉...Gratulujem a tesim sa s Tebou...Uzivaj zdrave tehulkovanie a pribezne nas informuj, ako pokracujete 😀 🤰😘

patkaamirko
10. feb 2017

Princezné moje Ďakujem Vám za srdiečka so správami : Kvety pre teba a myslím na teba 😍😍😍
Ste veľmi zlaté 😇😇

kotatko1232
10. feb 2017

@patkaamirko Ahoj.dakujem cize moze to byt druha ovulka a mam sa snazit zase??no mi sa snazime uz od 4.2 co prva ovu bola cca 6.2 ...
lebo dnes ma aj krize bolia a bolo mi od rana nevolno...

luta13
10. feb 2017

@kotatko1232 No neviem, ci je to prvykrat, uz tu boli nejake otazky, na ktore nepoznam odpoved vobec 🙄...Ja som si sledovala len plodny hlien, ine hlieny som nikdy nesledovala a v podstate mi boli jedno...A sledovala som sa len ovutestami, ci mam ovulku, po ovulke som uz hlien vobec neriesila, bolo mi to jedno, aky je, takze preto na to nepoznam odpoved 😉

patkaamirko
10. feb 2017

@kotatko1232 To máš len 4 dní po ovulacii..Robila si si ovu testy ? Možno máš až teraz ovu 🤔 Áno jasné snazte sa, ja by som sa snažila, keď máš tsky hlien, v ňom spermijky prežijú..
Ale neviem ti takto poradiť nejako, Prepáč ... Jedine ti poradím, snazte sa.Pokiaľ máš ten hlien, Aby ste neprepasli 🙏 Držím palce 🙂

kotatko1232
10. feb 2017

@luta13 🙂 zatial som si nevsimla aby si na nieco neodpovedala... 🙂
tak sa ideme zase snazilkovat od dnes vecer do neviem kedy 😀 😀😀

kotatko1232
10. feb 2017

@patkaamirko
TAK TEDA DAKUJEM no ideme sa zase snazilkovat tento mesiac je zaujimavy celi mesiac sa snazit 😀 😀

patkaamirko
10. feb 2017

Heeeej Ty záhadná darkyna 😄 Nedakuuuuj 😍😍😍😍 hehe

maja129
10. feb 2017

@miirka25 Blahoželám 🙂

patkaamirko
10. feb 2017

@kotatko1232 Chod chod a dajte si aj na obed 😂😂😂
Noo najlepšie je tak obden alebo aj každý 3 deň.
My sme sa snažili až tak, že aj dva krát denne a každý deň, a potom to tak aj dopadlo- potratom :/
Teraz sme len raz mali kexiiik 😅 a podarilo sa..
Držím Ti palce aby to vyslo a daj nám Potom. vedieť keď budeš testovať 🙂

luta13
10. feb 2017

@kotatko1232 No myslim, ze bolo daco, na co neodpoviem, ale je toho velmi vela tu, ze casto neviem, kde zacat, hlavne, ked tu dlhsie nie som (staci pol dna), tak citam aj 4-5 stran za sebou a neviem, kde je sever 😉...Drzim Ti palceky, nech sa ryby, rybicky dostanu tam, kde maju a nech najdu, co hladaju 😉..Boh Ta zehnaj! 😀😘

peppermint
10. feb 2017

@kotatko1232 Ako mas odsledovanu ovulku? Iba hlienom a bolestami? Tym sa podla mna neda riadit. Plodny, ovulacny hlien mozes mat aj styri dni pred ovulaciou. Mala by si spoznat svoj cyklus, ked chces otehotniet. Neda sa riadit podla nejakeho kalendara z internetu 🙂

soncita22
10. feb 2017

@luta13
@karmela
@kotatko1232
Vy tam vazne nieco vidite????? 😲 😲 😵 Tak to by bol asi zazrak po 2 rokoch snazenia...aj ked sme si sice povedali,ze sa nejdeme snazit teraz,ale aj tak by sme sa potesili...😉
Este mam aj fotku troch testikov co som testovala od 5.2.,mam to tu dat?😘
Uz som vam povedala ake ste tu zlate??? ❤

cvikla12
10. feb 2017

@soncita22 daj 😉

luta13
10. feb 2017

@soncita22 vsetky testy daj pod seba - podla poradia a odfot...a hod sem foto ...Ja idem uz teraz off, ale pozriem neskor...A ano, vidim tam dusika a verim, ze bude tmavnut...No ako pisem, testuj zas o 2 dni rano 😉