Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 TAK ale ovulka uz bola tak teraz ho necham vydychnut trosku... 😀
a nebol dame aj za teba...
@matusskaaaaa prva fotka mokreho testu = jasne // ruzove obe...Druha fotka testu - uz uschnuteho predpokladam = vidim slabuckeho dusika druhej / , takze tam stale je, len je bledsia tym, ze uschol testik...Upravena fotka od niny je fajn viditelny duch a verim, ze bude tmavnut...Testuj zas o 2 dni, tymto istym testom, nech vidis rozdiel v intenzite...No a hod nam sem potom fotecku, alebo oba testy pod sebou odfotene 😉...Drzim palceky 😘
@kotatko1232 aj to dava do teba ked nechce dalsie dieta??
@matusskaaaaa gratulujeem🙂je to taaam🙂
@nivea777 ??nechapem
@kotatko1232 si spominala,ze manzel uz nechce dalsie dieta tak preto sa pytam,ze ci vlastne sa spravi do teba,ked dieta nechce.. ci uz zmenil nazor?? lebo moj ked nechcel dieta tak som mohla robit hocico,neuslo mu vobec
@nivea777 uZ NAZOR ZMENIL...mala zacala strasne vela rozpravat o babetku a nejako ho to zlomilo ... 🙂
@luta13 asi som trochu viac necitliva ako vy zeny alebo ja neviem..ale pisem len to co si myslim :D je to zvlastne s tym testom,nepovedala som ze nie je tehotna na 100% len ze to skor vyzera ako zvyrazneny kanalik.ked ciarka takmer nie je viditelna.. cas sa mi veru krati,ale budem rada ak vydrzime aspon do 37tt.. od 13tt mam len problemy vsetko sa serka ale co uz narobim a termin oficialne mam na prvy april-nase blaznive dieta
@kotatko1232 no tak v tom pripade prajem skore otehotnenie a hlavne bezproblemove tehotenstvo..
@matusskaaaaa aj tak tam sú // 😊
@nivea777 dakujem pekne 🙂
@matusskaaaaa // 😉
Precitala som si "Duch na ceste" a ze nejaka nova zaujimava tema, ale nie, zas len toto 🙂
@luta13 v utorok mám ísť ku dr.povedal že po menzese skontroluje tu cystu či praskla no len hold smola kramy neprišli a čo si o tom myslíš ty prepáč môžem ti tykať😉

@kotatko1232 kazde 2 dni je lepsie podla mna, aj spermie sa dotvoria nove, aj chlap potrebuje chvilku pauzu atd...No ak vam to takto "nahusto" vyhovuje obom, je to vase rozhodnutie - ako hovorim, dajte si aj za mna 😉