Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 je to hrozné keď dieťa príde o matku. Môj otec mal priateľku a majú spolu dvojičky no v októbri 2015 náhle umrela našli ju moji súrodenci v tedy 4 ročný a keďže ju nemohli zobudiť moja mala sestrička obliekla svoje dvojča bračeka a išli zaklopať susedom. Prví pol rok bol veľmi ťažký 😢
...Hrozne smutne a aj pre Tvojho otca, nielen pre dvojicky ☹

@trblietava no ti poviem pravdu uz má čakajú v poličke 5ks tehu testov a chcem vydržať do nedele-pondelka aspoň hoci to bude skoro ale ja som iná..držím ti paluchy po ms nech pekne zamiesite na babo 😊
@karmela haha zlataa 😀 uz mas nachystane no tak drzim palce nech su to tie pri ktorych budes skakat 3metre od radosti 😍 a dakujem dufam zamiesime tak aby bolo 😀
@trblietava ďakujem aj ja tebe držím moc prsty 😊 No ja som maniacka neviem si pomôcť zatial..Ked uvidím co i len dusika na teste tak budem jačať šťastím ako sialena..😂🙈 len nech aj silnie ak bude mat co..Ty budeš robiť aj ovu testíky uz?
@karmela ano to je hlavne nech aj silnie 😉 noaco ved netreba skryvat radost 😂 treba sa tesit a verit...asi zacnem ty si kupujes nejake specialne z lekarne?ci tie pepino su dobre?aj ked neviem ci to nebude dobre len na to ze budem vediet ci prebehla ovu lebo muz nie je doma stale takze... 😀
@trblietava z lásky paru dni pred ovu môže byt babo alebo deň po😉 Tak ja ovu testy objednávam tu s MK alebo raz som mala z naj lekárne objednané..Ale na prvé sledovanie ovu testami potrebuješ viac kusov a rovnakej značky aj citlivosti
@maja129 @lela123 @nivea777 @nina4 @cvikla12 @miriamn76 @luta @eliska1986 @karmela @trblietava
Kocky, diky moc moc moc za reakcie 😘
Jasne ze nevydrzim cakat na dalsi test par dni 😂
Utekam rovno do drogerky a rano cikaaame
@matusskaaaaa držím palčeky a potom hoď foto☹
@matusskaaaaa kup si pepino alebo baby pisali tusim ze aj dr max su dobre.. mamatest a gravitest ani radsej nekupuj a drzim palce
@karmela tak vidis skusim asi z mk 🙂 to kedy mam zacat hned ako mi skonci ms?
@trblietava máš rozhádzaný cyklus alebo aký dlhy mávaš ? No naj by bolo od 10dc ak mávaš dlhé cykly a aj dva testy denne v rovnaku hodinu
@matusskaaaaa nekupuj mama test ukazuje strašne slabé čiarky.
Babulky pozna niekto tieto kvapky?kamoska po nich otehotnela...
FEMIGARD
@cvikla12 Dakujem Ti za krasne slova, az mi slzy idu...No som len obycajna smrtelnicka, ako aj Ty, takze sme na jednej lodi 😉...Prajem Ti len to najlepsie, lebo si to urcite zasluzis, Ty si urcite uprimna zienka a povies, co citis a to je super 😉 ...No dakujem este raz a prajem vam dobru noc 🌜🤰😘
@matusskaaaaa Drzim Ti silno palceky na ranny testik, nezabudni na foto...No vsetky na Teba myslime 😉...Boh Ta zehnaj! 😀
@kotatko1232 https://www.otehotnenie.sk › Úvod › Ženská plodnosť | podpora plodnosti
Na tejto stranke to najdes aj s popisom a aj s cenou 😉...Klikni na tento link, do vyhladavaca na ich stranke si zadaj nazov sirupu a a potom klikni priamo na sirup, tam najdes k tomu popis, naco sirup sluzi...Celkom zaujimavo to vyzera tento preparat 😉
@karmela mavam 31 az 32dnove cykly vacsinou..tento cyklus mam hrozny no neviem preco ☹ tam to skusim tymi testami a ako myslis 2x denne v rovnaku hodinu? Rano a vecer?
@kotatko1232 @karmela @butterfly333 zienky pozrite, co naslo kotatko1232...Vyzera to fajn, co poviete?...Aj cena prijatelna si myslim 😀
Femigard, bylinná zmes k podpore tehotenstva. 300 ml, kúra na 1 mesiac. Odporúčame užívať 3 mesiace pred plánovaným tehotenstvom.
FEMIGARD je bylinný koncentrát zmierňujúci vedľajšie účinky hormonálnych prípravkov a slúži aj na regulovanie biorytmu ženských pohlavných orgánov. Sú preukázané priaznivé účinky femigardu na otehotnenie.
Za 29 rokov existencie receptúry Femigardu otehotnelo po jeho samostatnom použití alebo ako súčasti komplexnej liečby viac ako 3 000 žien.
Nosné byliny: harmanček, medovka, smotánka, rebríček, ľubovník, puškvorec.
Účinok FEMIGARDu u žien sa prejavuje postupným vymiznutím týchto príznakov:
•nepravidelnosť menštruácie, príliš silná alebo slabá menštruácia
•ovulačné bolesti a krvácanie (mimo termínu)
•nechuť k sexu
•cysty v prsníkoch a vaječníkoch, pocity napätia, tlakov, kŕčov a pichanie v podbrušku
•výtok z pošvy, pálenie a nutkanie na močeniu
•akné, potivosť, podráždenosť a padanie vlasov, vegetatívne reakcie krvného obehu
•zmena proporcií tela (chudnutie pasu a rast pŕs a bokov)
•radikálne zníženie problémov s klimaktériom
Vhodný pre každú ženu
Odporúčaná denná dávka: 3x denne malú lyžičku (pri tomto dávkovaní postačí 1 fľaša na cca 1 mesiac). Odporúča sa užívať 3 mesiace a potom urobiť 1 týždeň prestávku.
Telefonické objednávky na tel.: 0948 215 991
Všetky zásielky sú posielané v diskrétnom neutrálnom balení.
HERMANN FEMIGARD bylinný koncentrát pre podporu otehotnenia
@karmela @butterfly333 este foto k zazracnemu sirupceku...No ja myslim, zeby som to na vasom mieste skusila 😉
@patkaamirko tak ci sa obnovuje neviem, ale mne odchádzala mesiace po kúskoch a zo som si myslela ze už to prišlo. Ale takisto som Mala celé trhu také vitoky ze som si myslela, že už je to zátka, našťastie ma doktorka ubezpečila ze je to druh mikozy a da lieky als fakt to bolo na nerozoznanie od hlienov ej zátky
@trblietava tak to potom ovu by mohla byt cca Od 15-20dc ale radšej testuj dvoma denne áno napríklad má Sa testovať medzi 10:00 do 20:00 tak napríklad budeš testovať o 12:00 a potom o 17:00 aby si mohla zistiť kedy máš aj vyššie LH ja mám napríklad o večer 😉

@karmela chcela som napisat ze ty uz tento 🙂