Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko daj si skontrolovať aj moc v pondelok keď pôjdeš
@patkaamirko A čo bolo, že si musela ist na nemocky, necítila si sa dobre alebo...? Temešváryho test, je to tekutina, ktorá reaguje na vodu, zafarbí sa na modro.
@patkaamirko boze,nelakaj ma.ste ok?ja mam tiez stale vytok.niekedy musim utekat na wc,ze ci nahodou nekrvacam.stale ma pobolieva podbrusko na pravej strane,az tak pali.a dnes ma boli cely spodok brucha.uz sa nejdem dockat utorka,kedy mam ist do poradne.doteraz ma dr od spodu nikdy nepozrel,vzdy len sono a posledne po sone odbery krvi,ale nevysetroval ma.tak sa celkom bojim. 😞 a to som uz myslela,ze v tomto tyzdni sa uz takychto veci bat nemusim.
@patkaamirko to je dobre ci?
@patkaamirko myslim na teba aj ja, nech ste v poriadku ❤️
@matusskaaaaa no čo, dnes si netestovala? 🙂
@patkaamirko myslím na teba nech si čím skôr fit ❤
@karmela dakujem... verim ze bude dobre.... rozbieha sa to spontanne... keby som brala nadalej duphaston, tak sa to asi rozbehne neskor.... strasne nechcem ist ne kyret... dufam ze sa vycistim sama.... zatial mam bolesti aj krvacanie ako pri ms... u lekara som bola vo stvrtok a hned po tej sprave som mala spinenie a vysadila som duphaston... v pondelok kontrola a rozhodne sa co dalej....
@kotatko1232 Ahoj. Ja po starom. Krvne testy aj vytery boli vyborne, tak teraz ideme v 6.4. na reprodukcnu imunologiu.
@luta13 jeeej,ďakujem ti veľmi pekne. No raz to musí vyjsť 🙂 škoda toho januaroveho ducha.mohla som mať darček pre mamu A svokru K narodeninam. 🙂 ale čo,budú ešte meniny 😀
@ejuska2586 tak to sa tesim ze je vsetko ok.
A ja ..hmm picha ma sem tam v podbrusku aj vajecniky ma bolia alebo lepsie povedane take stipkanie citim... tak uvidime co bude buduci tyzden ked budem robit testy 😀
@patkaamirko co to čítam??😳Si myslela že ti odteká plodová voda? Dobre že si šla na pohotovosť radšej 100x pozrieť uistiť sa ako niečo zanedbať..Ale verím že to nebola plodová voda a vy budete s bábom naďalej v poriadku
@kotatko1232 Drzim palce. Ja si musim pockat tak do konca aprila, zaciatku maja. Ak bude vsetko ok, pustime sa opat do snazenia.
@patkaamirko drzim silno palceky nech ste v poriadku 😇
@ejuska2586 Verim tomu ze vsetko bude ok a zeked sa zacnete snazit hned na prvy krat sa vam to podari 🙂
@patkaamirko Ja som pri poslednom tehu šla aspoň 3x ndo nemocky, myslela som si, že je to plodová voda. Radšej ist 10x, ako raz neskoro. Párkrát som citila, že zo mna vytieklo niečo. potom som došla na to, že to bol unikajúci moč. Počas tehu som to nevedela kontrolovať. Verím, že to bol tvoj prípad a všetko bude ok.
@karmela a aj tebe verim ze sa uz podarilo a budes 🤰 🙂 kedze si mi dala paci sa mi to na odpoved pre Ejušku
@miriamn76 Dúfam že je dobre, moja...Dúfam... :(
@kotatko1232 neviem, baby skusaju okolo 10DPO najskor 😉...Ja som testovala len jeden cyklus za svoj zivot a bolo to den po meskani MS 😉...Skor som nemala dovod, aj ked babätko som velmi tuzila mat dlhe roky 😀...Drzim palceky - Boh Ta zehnaj 🙏
@miriamn76 Ale srdiečko bilo, ešte včera v noci.Ale oveľa oveľa rýchlejšie ako inokedy..Nedá sa to ani opísať ako rýchlo...
@kristinatina86 Ďakujeme ❤
@luta13 dakujem pekne.no aj tak nemam este testy tie dojdu asi az v Stredu Stvrtok a ro by som mala byt 10-11dpo a to uz pockam 2-3dni a
@ala82 Niee vytok nemám, ale bolesti mám riadne.Má pochytala Dr.za bruško a som sa tam rozrevala... Áno určite niečo mám, lebo to už neni normálne, že vyjdem zo záchodzáchoda a musím utekať znovu a keď idem znovu tak max.Pár kvapiek vycikam.A nevydržím ani pol hodku v autobuse..
@matka295 Ďakujem moja ❤ vždy sa musí niečo stať, už nech porodim a mám pokoj, a už nechcem deti, budem si robiť kariéru, Po tomto všetkom už veru nemám na to mať neskôr ďalšie..To už nie ani za nič na svete 😀☺😇

Ďakujem Zienky 🙂 idem domov, v pondelok mi budú volať a pôjdem na nejaké vyšetrenia, tuším že aj Sono a kto vie ešte čo 😔 A uvidí sa Ako dopadnem..