Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 tak ja neviem ale som toho názoru že ked tam druha čiarka vijde hoci po limite a vidieť ju tak ja neviem ale nemala by tam byt ani neskôr ked nieje tehu..A ked sa tam zjaví tak v tele je malé hcg potom ci to je len môj názor? 🤔 No neviem uvidíme si myslím že z toho bude asi tehu
@matusskaaaaa aj ja vidim na spodnom // 🙂
Ahojte dievcata neviete co moze znamenat biely vytok mam ho aj na nohavickach a stale sa citim akoby mokro. Mam tyden do mrchy. Ani nepali ani nesvrbi a ani nepali
@marsellinpir ja som mala taky vytok vzdy cca tyzden pred mrchou.
@marsellinpir aj ja som to mávala niekedy pred ms a niekedy nie
@olylili sem tam ma aj pichne v podbrusku
@marsellinpir to je normálne maternica sa pripravuje na menštruáciu môžu to byť vaječníky ak ťa nič nepáli nie je prudká bolesť málo by to byť ok ja mám pred ms také symptómy niekedy že koniec
@patkaamirko to vravíš teraz mojko 😂😂😂😂 vieš ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😋 No už to len pekne dotiahni dokonca nech sa tu pekne vytešujeme z tvojho bruška a po pôrode z bábätka 😘
😲fuj to nemyslia vážne 😖 nech to jedia oni
@marsellinpir no to môžu byt PMS stavy alebo tehu stavy tie príznaky tažko povedať..Ja raz mám hlien pred ms a posledné mesiace som nespozorovala no fakt tažko povedať..Skus testik po prípade
@karmela prosim ta... Este je tam predsa vyzivna Rama, a na obrazku chyba 🍏 take co bolo cerstve tak pred 3tyzdnami... Ranny trojdnovy rozok s termixom a k tomu este dva platky vianocky... Cisty luxus... Obed som radsej nefotila... Len pre silne povahy... 🙈 ale da sa to prezit s pomyslenim, ze dalsi obed uz budem jest doma...🥗🥕🍕
@marsellinpir ja mam tonis
@marsellinpir ja mam to iste pred mrchou
@matka295 Veru tak..Ale dnes som cela znechutena a nasrata s prepáčením...Volali mi čo mi mali volať zajtra, a že mi pre tento raz nedajú žiadny termín na vyšetrenia, lebo že sono nepotrebujem ( mala som ho 7.januára ) A že keby mám veľkú bolesti mám si dať paracetamol a keby krvácam tak že si každú hodinu mením vlozky tak mám ísť znova na pohotovosť... To bolo všetko...
@patkaamirko fiiiiiha tomu sa povie starostlivosť na jednotku😲👎
@patkaamirko teraz už rozumiem prečo moje dve kamošky keď otehotneli celé tehu boli na sk a tu porodili a potom šli späť
@patkaamirko to je ale hrozný prístup ....😲. Nemám slov... To akoze nemyslia vážne s tým sonom veď to bolo pred mesiacom..... Hrozné!
@ikonica ja toto veľmi dobre poznám.len V mojom prípade - ja nejem nič Z mäsa. (mäso, salámu, párky, paštéty,nič) čiže mne zostávalo jablko +chlieb. To bol pre mňa trest- suché večere.ale už budeš doma A dáš si všetko čo máš rada 🙂 inak fakt "luxus" strava
Ahojte baby 31. januara sme mali sex s priatelom a mala som akurat ovulaciu dneska mi mala prisť ms ale namiesto nej mi prisiel vytok taký do cervena ale nie krvavý prsia ma neskutočne bolia ledva sa ich dotknem som nervozna mavam bolesti v podbrusku teda uz nie ale cez tyzden som mala a také ako pri ms robila som si aj test ale je negatívny tak neviem že čo toto... viete nejako potadiť mate s tym nejakú skusenost niekto? 😊
@patkaamirko a nerobili sono aj teraz vo februari??

@matusskaaaaa ja ju vidim na spodnom a ked priblížim na koľko som ja slepá aj nad tym hore slabucko🤗