icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nella15228
12. feb 2017

@matusskaaaaa ja ju vidim na spodnom a ked priblížim na koľko som ja slepá aj nad tym hore slabucko🤗

karmela
12. feb 2017

@nivea777 tak ja neviem ale som toho názoru že ked tam druha čiarka vijde hoci po limite a vidieť ju tak ja neviem ale nemala by tam byt ani neskôr ked nieje tehu..A ked sa tam zjaví tak v tele je malé hcg potom ci to je len môj názor? 🤔 No neviem uvidíme si myslím že z toho bude asi tehu

trblietava
12. feb 2017

@matusskaaaaa aj ja vidim na spodnom // 🙂

marsellinpir
12. feb 2017

Ahojte dievcata neviete co moze znamenat biely vytok mam ho aj na nohavickach a stale sa citim akoby mokro. Mam tyden do mrchy. Ani nepali ani nesvrbi a ani nepali

vilma30
12. feb 2017

@marsellinpir ja som mala taky vytok vzdy cca tyzden pred mrchou.

olylili
12. feb 2017

@marsellinpir aj ja som to mávala niekedy pred ms a niekedy nie

marsellinpir
12. feb 2017

@olylili sem tam ma aj pichne v podbrusku

olylili
12. feb 2017

@marsellinpir to je normálne maternica sa pripravuje na menštruáciu môžu to byť vaječníky ak ťa nič nepáli nie je prudká bolesť málo by to byť ok ja mám pred ms také symptómy niekedy že koniec

matka295
12. feb 2017

@patkaamirko to vravíš teraz mojko 😂😂😂😂 vieš ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😋 No už to len pekne dotiahni dokonca nech sa tu pekne vytešujeme z tvojho bruška a po pôrode z bábätka 😘

ikonica
12. feb 2017

Nemocnicna vecera... Zasnem... Este ze zajtra mam ist prec...

olylili
12. feb 2017

😲fuj to nemyslia vážne 😖 nech to jedia oni

karmela
12. feb 2017

@ikonica Ach pane Jane zlato uz nech si doma akože nedeľná večera 🤢

karmela
12. feb 2017

@ikonica ci olovrant asi

ikonica
12. feb 2017

@karmela nevie hlasili ze vecera... A do rana od hladu zozeriem tie vlozky co mam na stoliku pripravene 😅😝

karmela
12. feb 2017

@ikonica bode môj zlato vydrž nejako zajtra budeš papať uz domácu stravu..uz nech si domka a manzo ti bude oporou 😘

karmela
12. feb 2017

@marsellinpir no to môžu byt PMS stavy alebo tehu stavy tie príznaky tažko povedať..Ja raz mám hlien pred ms a posledné mesiace som nespozorovala no fakt tažko povedať..Skus testik po prípade

karmela
12. feb 2017

@ikonica ale ako pozerám na foto 4kruzka salámy a dva krajce chlebíka fakt mi je až smiesno prepac 😂🙈

ikonica
12. feb 2017

@karmela prosim ta... Este je tam predsa vyzivna Rama, a na obrazku chyba 🍏 take co bolo cerstve tak pred 3tyzdnami... Ranny trojdnovy rozok s termixom a k tomu este dva platky vianocky... Cisty luxus... Obed som radsej nefotila... Len pre silne povahy... 🙈 ale da sa to prezit s pomyslenim, ze dalsi obed uz budem jest doma...🥗🥕🍕

karmela
12. feb 2017

@ikonica bode môj uz nech si fakt doma..A papas normálnu stravu..

zuzanka_h
12. feb 2017

@marsellinpir ja mam tonis

zuzanka_h
12. feb 2017

@marsellinpir ja mam to iste pred mrchou

patkaamirko
12. feb 2017

@matka295 Veru tak..Ale dnes som cela znechutena a nasrata s prepáčením...Volali mi čo mi mali volať zajtra, a že mi pre tento raz nedajú žiadny termín na vyšetrenia, lebo že sono nepotrebujem ( mala som ho 7.januára ) A že keby mám veľkú bolesti mám si dať paracetamol a keby krvácam tak že si každú hodinu mením vlozky tak mám ísť znova na pohotovosť... To bolo všetko...

olylili
12. feb 2017

@patkaamirko fiiiiiha tomu sa povie starostlivosť na jednotku😲👎

olylili
12. feb 2017

@patkaamirko teraz už rozumiem prečo moje dve kamošky keď otehotneli celé tehu boli na sk a tu porodili a potom šli späť

barborabl
12. feb 2017

@ikonica ako..... Toto sa ani okomentovať nedá

matka295
12. feb 2017

@patkaamirko to je ale hrozný prístup ....😲. Nemám slov... To akoze nemyslia vážne s tým sonom veď to bolo pred mesiacom..... Hrozné!

matka295
12. feb 2017

@ikonica bože 🙊 to by ani môj pes nejedol 😕 chudatko výdrž .... Povedz že ti muž niečo fajne priniesol nech nejes ten odpad 👍

barborapavlikova
12. feb 2017

@ikonica ja toto veľmi dobre poznám.len V mojom prípade - ja nejem nič Z mäsa. (mäso, salámu, párky, paštéty,nič) čiže mne zostávalo jablko +chlieb. To bol pre mňa trest- suché večere.ale už budeš doma A dáš si všetko čo máš rada 🙂 inak fakt "luxus" strava

bodkamaga
12. feb 2017

Ahojte baby 31. januara sme mali sex s priatelom a mala som akurat ovulaciu dneska mi mala prisť ms ale namiesto nej mi prisiel vytok taký do cervena ale nie krvavý prsia ma neskutočne bolia ledva sa ich dotknem som nervozna mavam bolesti v podbrusku teda uz nie ale cez tyzden som mala a také ako pri ms robila som si aj test ale je negatívny tak neviem že čo toto... viete nejako potadiť mate s tym nejakú skusenost niekto? 😊

zuzu1986
12. feb 2017

@patkaamirko a nerobili sono aj teraz vo februari??