Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko mne tak isto 🙊 najlepšie bolo ked mi namiesto dostala napísal dosrala 😂 no veru úžasne to vyzerá aj na tej fotke wau... Ešte som nerodila a keď čítam čo žienky píšu o tých nastrihoch až ma mrazí .... Boze musi to byť strašne keď máš kvôli tomu problémy. Mám pocit že na Slovensku sa to robí už len zo zvyku či z rutiny ... Hrozné 😨
@matka295 Ved toto.Robia to z rutiny a hlavne urýchľuje to pôrod a všetko.Ale nemyslia pritom na tie mamičky,či to chcú.Ved oni tam tie ženy len zmrzacuju! ! 😪 Dobré nepoviem keď to tá žena naozaj potrebuje, mne mal malý malú hlavičku, ani velky ani tučný nebol nemusela som byť prestrihnuta.Veľa žien psychicky po tomto zážitku trpí.A trpela som.aj ja.Vďaka tomu som mala na pôrod tu najhoršiu spomienku.A keď má šil... Tak silno a keď sťahoval tie stehy tak silno a tvrdo..Cítila som sa tam ponížena a bezmocna..Ani na posteli som nerodila.Na nejakom stole, teda dva stolceky spojené j sebe..Ako odpad...
@patkaamirko veľmi ponižujúce 😖 ako mäsiari 😢 Už jedno viem teraz žiadny nástrih pokiaľ to nebude nevyhnutné .... Podľa toho si budem vyberať pôrodníka.
😝😝😝 ale nestras... Chystam sa ju tiez skusit
@sofija18 ja som si preto objednala v mede.Ale aj v tom mede obcas citim chute slane,horke,kysle i trpke.No co neurobime preto aby boli deticky🙂
@matka295 tak ja som mala asi šťastie, ale mňa nenastrihli ani raz. Tu v Brezne je dobrá porodnica. Síce nedajú hneď dieťa na teba, ale hneď ako ho umyjú, oblečú tak mi ich preložili. Prvého syna som mala pri sebe skoro celý čas, kým som tam ešte dve hodiny ležala. Možno je treba mať aj šťastie na doktora a sestričku, každý je iný.
I keď je ten pôrod s bolesťami ale bez komplikácií, tak je to ten najkrajší zážitok zo všetkých, však? 🙂
@ikonica naozaj 🙄
@eliska1986 ale v mede je slabšia, tam je nižšia koncentrácia....to mi je na nič. Zobrala som tu 100% 😨 ked už tak poriadne 😀 však toto.co by clovek nespravil 🙂
@ereska http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters... odtiaľto som objednávala 2 pixle. A je to strašne......ako fakt, ja znesiem bars čo.ale mala som problem....snad si zvyknem.... no uzívam to snad na vsetko, lebo všestranne účinky 🙂 tak uvidíme, či zaberie tam kde najviac chcem 🙂
@sofija18 Moja ja už ju jem týždeň. 😀 A každé ráno ma Z toho neskutočne naťahuje 😀 fakt tá chuť je 😨
@barborapavlikova To sa neda ani k ničomu prirovnat.... ☹
@ikonica Az teraz som citala spravu, co si mi pisala okolo 4-tej predvcerom...No je mi luto, ze vsetko takto dopadlo, no aspon mas istotu, ze si vycistena uplne a verim, ze coskoro sem budes pridavat testiky s // 😉...Myslim na Teba, drz sa, oddychuj a regeneruj sa dusevne hlavne....😘❤
@sofija18 veru nedá.mne tá kyslost nevadí,ale tá pachut potom- to je sila.nie som fajnova ale takéto som ešte nejedla nič 😀 mne to chuti ako nejaký pel- prach 😀 keď sa nechá V ústach rozpustiť. Až ma aj teraz otrasa 😀
Ahojte kočky tak môj duch 👻 je už v 5+3tt teším sa len ešte tak potichučky 😍
@matusskaaaaa na spodnych 2 testikoch vidim duchov druhej /...Drzim palceky, aby silneli...Taktiez som nazoru, ze ak by si tehu nebola, neboli by ziadne //, ani dusikovia na testiku po limite, bol by cisty ako alabaster...No je to diskutabilne 😉
@ikonica To je olovrant nie ? nepomylili sa ?😨 Boze môj to je teda fakt luxus..A aspoň varené si tam mala ? Ja keď som bola v nemocke tak nám aspoň varili... 😒 A už si doma ?
@bodkamaga pozeram, ze nikto nereagoval na Tvoj prispevok...Priznaky su tehu, vytok ruzovkasty byva ked sa uhiezduje babätko, alebo sa "zavrtava" hlbsie do maternice...No testy mas negativne, tak neviem, co Ti na to povedat...Mozno Ti slabucko stupa Hcg, skus testovat este zajtra, hod nam sem potom fotecku testiku, aj keby len dusik bol 😉...No aj tak zavolaj svojmu Dr. povedz, ze Ti meska MS a ze nech Ti da termin na kontrolu, pripadne na krv...Uvidis, co tam zistia, ci si tehulka, alebo Ti len blbne cyklus...Drzim palceky 😉
@patkaamirko
@olylili No ja som pri prvom synovi bola v SK porodnici - bola som tam 5 dni a nemala som problem s nicim, ani s jedlom, ani nicim - dalo sa to prezit...Aj ked okolo deticky plakali, moj syncek krasne spinkal...Po 5 dnoch sme isli domov - mala som SC...Pri druhom synovi som rodila v DE, izby, aj porodna sala podobne ako si sem Ty Patka hodila fotky a strava ako v hoteli!...No boli sme tam tyzden, tak to tu byva po SC a teda ani mne sa domov nechcelo ist, pretoze tu som si tak super oddychla a starala sa len o seba a drobceka...Kdezto doma hned varit, prat a hlavne mojim 2 chlapom vysvetlovat, nech nekricia a su potichu, kedze mame doma prirastok...Na SK by som nesla uz rodit nikdy, len v DE...Pristup porodnych babic sa neda ani len porovnat so SK sestrami...A to, co si popisala Ty Patka o priebehu porodu a aj o starostlivosti po porode, tak aj tu je to tak, ako aj u vas v UK 😉...Prvy bonding este holeho babätka na telo matky, prisatie na prsnik atd...Toto som prezila teraz pri druhom syncekovi - tu je to automaticke...A na SK som si musela doslovne vypytat syna, nech mi ho donesu ukazat na chvilku...Priniesli na 5 minut - obleceneho v perinke, odfotila som si ho, nech mozem rodine posielat fotku, potom zas zobrali na Novorodenecke oddelenie...Prilozenie som si musela vyriesit sama, ale az na druhy den po porode, lebo som dovtedy nemohla chodit, kedze som bola po SC...A dieta mi dali natrvalo ku mne az po 48h.od porodu!!!...Mliecko nikde, stale do neho Bebu tlacili flaskou, kedze bol hladnucky...Nie, ze mne ho priniesli, priste skoda reci...SK a DE neporovnatlene krajiny na porody!!! 😒
Ahojte kocky. Dnes mi je strasne zle od zaludka ☹ som sa zobudila 4:25 som myslela ze budem zvravat ale nic. Zjedla som len 2 suchare som myslela ze bude lepsie ale nic. Stale mi je tazko. Pri malej mi nebyvalo zle. Co vam pomohlo aby bolo lepsie?

@matka295 Ďakujem moja 😍 Ono tu sa tak naozaj rodí, Ja som tomu ani verit nechcela, po tom všetkom čo som si prežila na Slovensku, a už vôbec som neverila že je to všetko free ..Iba oči mi skoro vypadli vtedy.
Vieš čo mne niekedy mobil píše take chujoviny, vymieňa pismena a potom to vyzerá, ako keby neviem písať 🙈🙈