icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
13. feb 2017

@lela123 Potichucky zavidim ten Tvoj porod, kedze si mala z neho zazitok ❤...No ja som tu cest nemala aj ked to bol moj velikansky sen - rodit prirodzene, ale moja chyba, lebo prvu planovanu SC som mala moznost nakoniec este odvratit, ale neurobila som tak a zostala som uz v nemocnici a nechala si ju dobrovolne spravit 😖...Keby som v ten den isla domov, mohla som odrodit prve dieta normalne, potom by som aj druhe takisto rodila, no ja som uz bola nedockava a pripravena na SC a tak som tam zostala pred 8,5 rokmi 😒...No co uz...Druhy porod som teda ze pojdem normalne, kedze k prvemu som uz olutovala svoje vtedy rychle rozhodnutie...No aj tak vidis, aj druhy nakoniec dopadol SC, a serie ma to zas a navzdy bude, ze som to "nedala" a nevydrzala som kontrakcie...Ktovie, ci by aj tak nakoniec nedopadol SC, ale mohla som este dlhsie vydrzat, kym sa otvori hnusny moj prispaty krcek maternice...No ak by dakedy tretie, skusim zas, ci by to neslo normalne, aj ked po 2x SC mi to asi dovolene nebude takto ist rodit, za pokus to stoji...Ak budem este raz tehulka a budem mat bezproblemove tehotenstva, ako som mala tieto 2, tak ich tam skusim presvedcit, ze chcem ist normalne...A da sa to...Po 2x SC rodit prirodzene...Videla som video, kde zena mala 2xSC v spinalnej anestezii a tretie dietatko porodila doma do vody pomocou porodnej babice a svojho muza...Toto je dokaz toho, ze sa to da a nie je to vylucene...Takze treba si ist za svojim snom aj keby co bolo...🙂

olylili
13. feb 2017

Tak kocky dnes som volala dr všetky výsledky krvy z genetiky máme výborne povedal priam tabuľkové drobciatko moje je zdravucke a tešíme sa na veľký usg ❤🤰👶

olylili
13. feb 2017

@luta13 ja som mala aj priloženie všetko mama mi robí na deckom tak som mala veľké privilégium bola som nadmieru spokojná so starostlivosťou o mňa a malú

luta13
13. feb 2017

@slniecko26 no mne bolo zle najprv vzdy od hladu, takze prve kroky isli na wc cikat a potom hned do kuchyne nieco zjest, aspn zopar piskot, ci suchych wafli kupovanych...No ked som sa obcas najdela zas vela, bolo mi zle aj z toho...Mala som rozne dni, raz tak, raz onak, no jedno viem iste...Treba jest aj keby co bolo!...Aj ked staci len trosku, ale zaludok nikdy nenechavaj prazdny, je to este horsie potom...Najdi si vo fore tuto temu ohladom stravy pocas tehu atd,..Ja som do nej urcite daco aj prispela ked som bola tehu a baby tam stale nieco riesia, takze myslim, ze tam skor najdes na to odpovede a rady, ako a co jest atd..No musis vydrzat, stoji to za to...A to este nespominam palenie pazeraka v 3 trimestri - to este len bude sranda 😉 ...To som spavala s 3 vankusami na sebe - v polosede...No hrozne daco...Ale nie vsetky dni su rovnake, v tehu sa stale daco menilo, raz mi bolo fajn ako keby som ani tehu nebola, raz som skapinala od unavy a nic cely den nerobila, lebo som nebola schopna...No uzivaj vsetko, prajem Ti, aby uz len lepsie bolo a pohladkaj za mna brusenko 😘

luta13
13. feb 2017

@olylili super spravicka, gratulujem k vysledkom a teda aj my sa tesime na Tvoj velky utz...😉...A na pohlavie...Stale verim, ze je to maly princ, tak silno Ti ho prajem 👶😘...A som rada, ze mas aj Ty krasne zazitky na porody 😀

patkaamirko
13. feb 2017

@olylili Jeej moja Gratulujem velmi moc, teším sa s Tebou zlatko ❤ ❤ ❤ Som veľmi šťastná naozaj sa úprimne teším 🙂
Ja ešte čakám na výsledky tak snáď budú ok..
A moja chcem sa ta niečo spýtať.Po kontrole si koľko spinila? Ja od nemocnice ako som prišla stale spinim ..

patkaamirko
13. feb 2017

Zienky moje, 😄 musím sa Vám pochvalit, som úplne v 7.neby 😍😍 Včera v noci som sa bookla na gender scan, a dnes mi volali, tak sme dohodnuti na 3.Marca ráno o 9.45 😃😍😍😍😍😍😇🤗 Teším sa neskutočne moc, až husiu kožu mám po tele 🤗

olylili
13. feb 2017

@patkaamirko ďakujem vám žienky luta 13...neboj jasné že budú ok vieš čo spinila som slabucko hnedo deň po vyšetrení a teraz som už vôbec nespinila no ale vtedy na začiatku po citologii asi dva dni

patkaamirko
13. feb 2017

@olylili Aha..lebo ja tiež od soboty spinim ale len tak slabúcko a cítim sa ako keby mám krámy 😁

olylili
13. feb 2017

@patkaamirko hej to je normálne zajtra už možno nebudeš 🙂

ikonica
13. feb 2017

@patkaamirko mala so jeden obed ktory som radsej nefotila... bola to nejaka rozvarena tarhona a kuracie masko a omacka v ktorej sa rozvarila brokolica... grckovo to vyzeralo... nechcite vediet ake prve jedlo dostala babenka po laparo operacii cysty.. v malej misticke akasi rozmixovana sunka ci co to bolo... ako sunkova pena... v tvare psieho hovienka 😕😨😝 babenka urobila toto 🤐

ikonica
13. feb 2017

uz som doma... este som sla odniest spravu k mojmu gyn, lebo som chcela kontrolne sono ci sa maternica stiahla... v nemocke mi ziadne take vystupne vysetrenie neurobili... maternica sa stiahla a ja uz sedim najedena pred tv a idem sa nalievat alchemilkou nech som cim skor fit....

luta13
13. feb 2017

@ikonica Boze, ja Ta obdivujem, ako pises svoje komenty...Si neskutocne pozitivna zenska a velmi silna, ked takto sportovo vsetko beries, aj ked verim, ze pre kazdu zenu to musi byt velmi tazke, prist o babätko a boli Ta srdiecko...No Ty si ides dat teraz alchemilku, tak si oddychuj, popijaj cajik a doliecuj sa, pripadne citaj tu na fore podobne pribehy, aky si Ty prezila, verim, ze to pomaha hlavne dusicke ubolenej...A riadne sa vyplac, to je naj liek na vsetky trapenia v zivote...Posielam Ti ❤ na skore uzdravenie 😉

ikonica
13. feb 2017

@luta13 vies co, tak si hovorim, ze su aj horsie veci.. moja mama musela pochovat dospeleho syna - mojho mladsieho brata pred tridsiatkou lebo si zobral zivot po boji s tazkou diagnozou... toto je ozajstna bolest... to co som zazila ja je proti tomu malina.... a ja som pozitivne nasrata a idem dalej a to babo raz bude a hotovo... aj dve 😉 a dakujem krasne za srdenko :-*

jadani
13. feb 2017

@luta13 ja som to tiež doteraz neriešila, ale manžel mal nejaké kožné problémy a ja som sa už necítila dobre "vo svojej koži"..teraz je to fakt o dosť lepšie🙂 testujem zajtra, dám test sem...dúfam, že to budem fajn....

bodkamaga
13. feb 2017

@luta13 rano mi došla ms... 😔

bodkamaga
13. feb 2017

@luta13 hmm vybrala som test z koša že sa pozriem ma to ťahalo proste a je tam slabulinky slabučký duch na dennm svetle ho vidim sice len slabučko ale je takze zas to odišlo samé? 😔

patkaamirko
13. feb 2017

@ikonica Och bože môj :( ved to je hrozne.Mne nosil muž jesť do nemocky 😂😂Aj keď tam aspoň varili a celkom sa to dalo jesť, to tam človek musí ísť keď chce schudnúť 😂😂😂🤗😇😇😇

sibalka21
13. feb 2017

@bodkamaga Nemusela si byt ani tehotna v podstate.... AK sa duch objavil po limite tak sa to nerata... Vlastna skusenost.... Ziadny duch, o par hodin test "vybraty" z kosa a duch tam bol, uplne slabunky... Ale tehotna som nebola....

matka295
13. feb 2017

@lela123 tak to si mala ozaj super 😊

ikonica
13. feb 2017

dakujem babule za ❤

lela123
13. feb 2017

@luta13 som si pozerala, že aj druhý pôrod bol dlhý, či to bol prvý. Ja som prvého porodila po 12 hodinách od otecenia plodovej vody. Dlho sa nič nedialo, ale potom poslednú hodinu to šlo rýchlo. Pri druhom mi po troch hodinách dali vyvolavacku a do pol hodiny som potom porodila. A pri tretej mi o dvanástej v noci odtiekla voda a celou cestou do Brezna ešte odtekala a prirodzene sa o 2:20 narodila. To bolo super. Ale v ten deň pred pôrodom mi riadne hrabkalo, aj mi tvrdlo v kuse brucho
To som už mi asi začal rozbiehať pôrod. Lebo do nemocnice som prišla už na 4.cm otvorená. Ja som si tu s deťmi užila aj v nemocnici. Je tu aj vip izba. Aké nepotrebovala som, lebo prvé dve noci som bola sama na celom poschodí, tak tie ďalšie mi už ani nikoho nedali. Takže kľud
No vravím, človek musí mať šťastie 🙂

lela123
13. feb 2017

@luta13 a neviem ako si to v tehotenstve robila ty. Ale ja som od takého 6teho mesiaca každý deň meditovala a rozprávala sa v mysli s babom a vysvetľovala som mu ako sa bude rodiť, že moje a jeho telo bude spolupracovať, všetko sám si vyzualizovala. Bolo to super. Nevieme, či to pomohlo, ale tie meditácie ma aspom uvolnili. 🙂

slniecko26
13. feb 2017

Kocky cely den mi je strasne zle teraz som si zmerala horucku a mam 37,7 ☹ moze to nejako ohrozit babenko? Nemali ste nieco podobne?

nivea777
13. feb 2017

@slniecko26 ja som mala aj vyse 38... do 38-38,5 sa ani nema zrazat teplota liekami.treba si lahnut a potit sa,ak by ti teplota vystupila este tak si daj paralen

68iva
13. feb 2017

Ahojte....vidíte tam niečo alebo už mi šibe s toho?? :/

nivea777
13. feb 2017

@68iva vidim,potom sa mi to stratilo a potom som zas zacala vidiet..slabo som spala tuto noc :D

68iva
13. feb 2017

@nivea777 ďakujem, tak aspoň viem že mi nesibe 🙂 ostáva len dúfať aby silnela ciarka, a aby moja nádcha nemala nato nejaký vplyv :/

lela123
13. feb 2017

@68iva niečo vidíme, ale je to rozpite, či je ešte mokrú test?

slniecko26
13. feb 2017

@nivea777 dakujem. Prosim ta moze ta horucka suvisiet s nevolnostou? Lebo mi je naozaj velmi zle. Jedla som len nejake suchare a BB kekse.