Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@charlotte27 a mame ti povedat co? podla mna si tehotna
@charlotte27 mas pozitivny☺
@slniecko26 moje krasne slniecko! 🌞 ...Vsetko bude dobre a babätko je v poriadku, neboj...To, ze Tebe bolo zle je len dokaz toho, ze jemu je v brusenku dobre 😉...No pekne si oddychuj a tes sa na sono, na fotecku atd...😉...Prajem vam krasny dnik a som rada, ze Ti je uz lepsie 😘 ...Mne sa uz maly zobudza, tak letim za nim 👶
@charlotte27 Gratulujem...Krasne //...😉...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😀
@luta13 dakujem Ti velmi pekne. Aj Tebe prajem krasny dnik. Kontrolu mam az 27.2. tak verim a 🙏 sa aby bolo vsetko dobre.
@charlotte27 gratulujem, si tehuľka 😉 všetko dobré prajem tebe aj babatku, hlavne veľa zdravíčka, nech to spolu dáte do pôrodu 🙏🤰👶
@charlotte27 no super si tehulka 🤰 gratulujem
@megica33 Ja nikoho nestresujem, píšem z vlastnej skúsenosti keď sme už túto tému vtedy nacali 🙂 Opakujem, písala som ze záleží na koho narazí človek, všade sú aj dobrí aj zlý Dr.Ja som tu osobne narazila aj na takých aj na takých. To čo opisujes, asi rodila v nemocnici.Čo som dala fotky to sú fotky z birthing centre takže tak 🙂 a neni to o tom že záleží či rodí cudzinka alebo domaca.Náhodou Angličania majú radi Slovákov a všade kde idem tak ich len chvália aki sú pracovitý.
O tomto pôrode alo sa tu rodí, som písala zo skúsenosti českých a slovenských mamičiek takže tak 🙂 Veľa záleží v akej éry človek býva a na akého lekára človek narazí. Keď som potratila tak mi stale opakovali že je to normálne a mala som takého blbého doktora že až. Teraz som zase mala úplne úžasnú a super prístup.Takže nie vždy je všetko tak ako to opise všade sú negatíva.A rodiť na Slovensku by som už nechcela určite, z vlastnej skúsenosti, ja nemusím žiadnu strašit a ani to nemám v úmysle.Myslím že každá vie alo to je na slovensku.A porovnat vie taká čo žije alebo žila v zahraničí. Každí mal aj dobre aj zlé skúsenosti. Za to netreba brať všetko a všetkých do jedného vreca ;) 🙂
@luta13 Veru máš pravdu, to sú neporovnateľne pôrody.Teda ja som tu ešte nerodila, ale čoskoro budem a teším sa už neskutočne moc 😍
Jaaj však ty si mala sekciu, takže Ty si musela ostat dlhšie, ale hlavne je ze si sa cítila ako v hotely 😉
Nieeee to ja sa nebojím že by som musela z pôrodnice hned variť 😄 našťastie 🙏 To môj muž by všetko spravil, ved ten robí čI som tehotna alebo nie, niekedy až trápne mi to je 🙄
S tou stravou je to aj tu tak, stačí že cakame dlho v čakárni a už chodia sestričky s regálom- vozíkom a ponúka občerstvenie - zadarmo.
Vieš čo ja som bola na izbe na svk ešte s dvoma ženami, takže tam bolo kriku 😂😂 A ešte im vadilo keď plakal môj 😫 Mne ho priniesli až poobede, takže som nemala žiadny bonding ☹
Už som v podstate v polovici tehotenstva a teším sa už na druhú polku, na Ten pôrod, prístup pôrodnej asistentky ktorá bude somnou sama samozrejme ešte muž bude somnou, chcem rodiť vo vode, tak len dúfam že mi neodtiecie plodovka ešte skôr, lebo potom do vane už nemôžem :(
@miriamn76 Waw ! 😍😍 Krásne kolajnicky ❤ kedy ideš k Dr ?
@patkaamirko vo stvrtok no na srdiecko si pockam este chvilu len mi kazal dojst o tyzden aby vedel potvrdit graviditu a ze je tam kde ma byt. Dva krat som mala MA tak som ako na ihlach☺
@miriamn76 Neboj moja, určite bude všetko dobre.Teraz keď si už konečne otehotnela, tak preto, lebo to tak má byť 🙂 ❤ Myslím na Teba, držím ti palce na štvrtok, a neboj nude určite aj ❤
@patkaamirko dakujem pekne no vo stvrtok este ❤ neuvidime to je este skoro no snad sa nam ukaze o dalsie dva tyzdne. To budu najdlhsie dva tyzdne v mojom zivote😀
@miriamn76 To ti verím moja 😄😍😍🤗 Veľmi dobre Ťa chápem 😃😂 Ja idem za dva týždne na Sono pohlavia, a už teraz neviem riadne spávať 😆😇 Čas mi ide ešte pomalšie keď som samá doma s malým. Uvidíš, možno sa ti bábo ukáze aspoň.Ja som bola na Sone keď som bola v 5+2tt a videla Dr iba gestacny vak.V kolkatom by si mala byť ?
@patkaamirko ja ani neviem moja apka ten kalendarik co mam mi ukazuje 4+1 a stranka pregnalogy 4+4 kazdopadne je to malo aby bolo vidiet no aspon uvidi ci je na spravnom mieste☺
Dievčence krásneho Valetína každej želám 😘😘😘
@miriamn76 krasne testiky!!!! Velmi sa s tebou tesim a verim ze bude vsetko dobre a budes vidiet aj bit ❤
@slniecko26 dakujem☺
@nina4 Ďakujem,Tebe tiež 🙂 hoci ja som sama, teda za hodinu budem už sama doma až do 11 tej večera 😕 Tak si uzijem Valentína na gauči - ako každý deň 😃😇
@patkaamirko no nemusíš byť smutná, mne dojde drahý až okolo 2 v noci... to kebyže príde o 11, tak som happy 😇 😅 tento rok máme takmer všetky sviatky a pekné dni, čo by sme mali byť spolu, oddelene... 😒 o týždeň má meniny a aj to bude v robote do noci, a aj keď ja som mala narodeniny, tak robil... akurát malú budem mať doma, ale tak ona je vo veku, že sa zavrie v izbe a nechajte ma všetci tak 😂😂😂

Ahojte baby,mavam.dlhe cykly v rozpätí 31-37 dni.. dnes som 35 den a zatial nic. Testovala som sa na 33.den rano aj poobede a na 34.den rano. (Foto zhora)