Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofija18 ahoj zlatko a koľky dc si? Aj ja som mala stavy z nej má prehnalo ale len jeden deň a hlava sem tak potom to ustúpilo..No ja čakám co bude ale zatial nič nové 22.2. By mala prísť milostivá dúfam že má aspoň naťahovať nebude..mojo aj ja mávam 26dc a ovu chodí od 10-12dc tak silno silno držím palčeky nech sa lubite a zamiesite na bábätko uz teraz 😘
Ahojte baby, ja som v 11.tt a býva mi dosť zle od začiatku tehotenstva a dnes mi je celkom fajn, ani ma nenapina a ani ked som otvorila chladničku mi neprišlo zle. Mohlo sa nieco stat? Naposledy som bola u lekára v 7.tt a na ďalšiu kontrolu idem v utorok ;( dakujem za každú skúsenosť.
@nivea777 No to je pravda ale pri prvej dcére som nepoznala chvíľu kedy mi bolo dobre. A toto tehotenstvo začalo presne tak isto a zrazu mi je dnes celkom dobre tak som sa zľakla. Viem ze tu odpoved nenájdem lebo každé tehotenstvo je iné a verim ze v utorok budem spokojná a šťastná. Potrebovala som len upokojiť ;) dakujem velmi ;)
@sofija18 ďakujem ti zlatko tak verím že zaúčinkuje len v dobrom hlavne u teba lebo ty uz veľmi dlho čakáš,nato aby sisi hladkala bruško rastúce konečne tak ti to zo srdca želám uz tento cyklus nech sa tak stane..Umna to vyzerá dosť bledé..9dpo a nič testy čisté biele..Tak uz sa pomaly ale isto zmierujem vo vnútri že príde ms..
@karmela Aj ty budeš!!!! Budeme spolu...veď to že čakám už dlho....veľmi dlho....ale zase ked vždy príde MS tak si poviem, že proste to tak malo byt...a idem dalej.... robila som si teraz iba raz denne a bud doobeda alebo poobede, podla toho ako som v robote. Ale su zatial uplne ako sneh....a prečo sa maju robit 2x? 😲 vsak keby tam uz bol naznak čiarky, tak by len silnela alebo slabla, či? Ježiš....nerobim to zle že sa testujem iba raz denne?
@judit_ka mne tiez prveho pidi ducha ukazal az poobedny moč a pritom som robila aj rano a bol negativny .este nemusiš mat hodnutu HCG taku silnu.A veru kazda znacka testu je ina jeden to zachyti jeden nie ale ja byt tebou tak kupim ten na ktorom si mala prvy krat // a tym by som testovala
Ahojte snažilky tak nám sa už potvrdilo tehu som 5tt+5deň a už nám bilo aj srdiečko a gynekológ povedal že je všetko v poriadku sme neskutočne šťastný a vám všetkým želám skoré tehulkovanie 😍
@karmela tak to je super ze mas dobre vysledky tesim sa 🙂 tak uz je to len o stasti ako pises kedy to ma prist tak to pride 😉 ale my zeny nedockave by sme chceli hned 😀 tak to dufam sa bude motat coskoro 😀 a tebe tvoja slecna by uz aj pomahala ❤
@cvikla12 gratulujem a vela zdravia prajem 🙂
@nina4 si tehu? 🙂 ak ano tak gratulujem 🙂) ... no mne je jasne ze tam asi nic neuvidi. Ja by som si test ani nerobila len bol 1zvysny doma a mala som nutkanie a vysiel tak ako vysiel tak som kupila dalsi. No idem tam az o 15:20 takze ani krv jedine ak ma objedna na dalsi den rano na krv :(... mavam obcas strasne bolesti v podbrusi takze ak sa este raz intenzivne zopakuju do stredy pojdem na pohotovost tam mi tiez vezmu krv :D snad... lebo tie bolesti byvaju obcas dost silne
@judit_ka Objednala si sa na potvrdenie tehotenstva? Mne tvoje testiky pridu velmi slabe zatial. Mala by si najprv obden testovat, ci ti vobec budu silniet 🙂

@judit_ka ja mavam tiez cez den silnejsie testy ako rano