Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@226veronika ja vidím, gratulujem, nech všetko prebieha, ako má 🙂
@darinkazv @luta13 ďakujem ...nechcem sa ešte tešiť...stále mám pocit,že dostanem mrchu....
...viem,že je zrejme ešte skoro utekať doktorovi, ale aj tak tam v pondelok skočím nech mi niečo predpíše... dva krát sa mi už stalo, že som mala pozítívne testy a chcela som počkať aspoň do 6tt kým pojdem k lekárovi a nakoniec som vždy dostala mrchu...síce som vtedy bola skoro pol roka na antibiotikách,tak to pripisujem tomu....teraz keď som konečne dlhšiu dobu zdravá,dúfam že sa to podarilo 🙂 😉
@226veronika držím palce. a kľudne pre svoj pokoj choď k dr. ja som mala dostať ms 18.12., test som si spravila 19.12. a 20.12. som bežala k dr. lebo som chcela tú úžasnú novinu dať manželovi ako vianočný darček. a potvrdil mi tehu. 🙂 musel síce riadne pozerať, ale potvrdil to. 🙂 to s tými testami som si už aj ja zažila. a vtedy mi dr vravel, že to bolo biochemické tehu. ale verím, že tak, ako u mňa, je toto tehu už riadne, tak aj u teba to tak bude. 🙂 držkaj sa a papaj kyselinu listovú. ja ju beriem stále, aj keď ju naj odporúčajú len do 12tt, ale drobcovi to určite neublíži aj dlhšie. 🙂
@226veronika no jasne že nemáš halucinácie aj ja tam vidím zreteľne čiarku. Mi č držím palčeky
@alilka moja a mozno sa zadarilo a ak nie teraz tak možno o mesiac. Aj ja stale verím a dufam že sa to tento rok podarí.😘
@luta13 ano praveze takto skoro pred ms ma nikdy podbrusko nebolelo, vcera ma ovalilo teplo a v zapati hned pichlo v podbrusku, som sa musela priatela chytit lebo som nevedela co to je,... tie prsia tiez nechapem. Styk sme mali 8.2 a 11.2 ... posledne cca 4 dni mi je takto zacalo to slabsie a stupnuje sa to. Som na stredu objednana k lekarovi na komplexne vysetrenie
@kotatko1232 Podla mna su tiez negativne 😒
@luta13 tak ja som tam potom važne nič nevidela iba tie daleko od seba no čudny test.
@judit_ka Ako vyzera test po uschnuti? Skus odfotit a pridat
@226veronika je to tam gratulujeeeem
@judit_ka A nemozes mat priznaky, lebo sa prilis sledujes? Podla poslednej ms si teraz 21DC. To je este velmi skoro na priznaky. Ja si myslim, ze si po ovulacii, teda mas klasicke PMS.
@peppermint vobec som sa doteraz nesledovala 😂 iba potom vyskocila slaba ciarka a potom zosilnela tak som si ich robila to je vsetko. No lenze ja mam cyklus rozhadzany. Predtym bol normalny ptoom ms neprisla na zaciatku mesiaca ako mala ale az na konci a teraz toto. ... pridam ti tu foto. Podla mna vyzera stale rovnako. Akoze ak to tehu nebude nebudem smutna ani sklamana, podari sa inokedy. Ale ak si videla tie testy predtym ake boli tak nechapem preco su teraz taketo uz druhy den
@judit_ka Tento je podla mna negativny. Na jednom z tych predchadzajucich som videla ducha, na ostatnych nie. Zial niektore testy falosne duchuju ☹ Ked si nepoznas cyklus, tak skus dalsi test az v den ocakavanej menstruacie. Aby si nebola zbytocne sklamana.
@butterfly333 noo tak tento rok dúfam sa zadarí aj nám 😁 hoc by aj hneď tak sa nepohnevam 😂😂a vám čo sa tak dlho nedarí?
Ďakujem baby ❤
@alilka neviem moja minuly rok v juni som potratila nato mi zistili trombofíliu obaja sme v poriadku ms pravidelna ovu HP v poriadku bola som aj na laparoskopii tiež vsetko ok tak už ostava len ten stres. Čoho je viac než dost.😐
@butterfly333 a nerozmýšľala si žeby si išla aspoň na insiminaciu?Teraz si koľko DPO?
@butterfly333 vykasli sa na stres a zacni snivat v klude svoj snik o babätku, uvidis, ze to potom pride ako "z jasneho Neba" 😉 ...Tento rok Ti to uz vyjde, ja tomu verim, ze si uz po takej dlhej dobe na rade aj Ty 😀

@miriamn76 usmej sa 😀😀😀