Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 Ahoj, gratulujem. Pozri, tu je tabulka ako asi stupa hcg. http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@miriamn76 podla mna uplne super velkra gratulacia ❤😚ja som mala 4+2 HCG 1081 a na sone este nic tak mam prist o 2 tyzdne 😊
@myskahryzka mne ukazuje 4+4 a mam menej tiez na sone nic nevidel
@miriamn76 Si v 5 tyzdni a tam je to 18-7340mIU/ml.
@nina4 moja ja sa tak s tebou tesim a kedy ides k dr? :-*
@myskahryzka uvidim co mi v pondelok dr povie
@miriam111111 Ja som akurat na obed letela na gyn.zacala som špinit tak ma hned bral ale ked ma pozeral tak nic uplne cisto ale urobil sono tak som videla tu našu machuľku a mam prisť 3.3. na kontrolu ci bude uz biť srdiečko 😍.
A ty moja ako tehuľkuješ.?
@happymia jeeeej máš krasne brusinko 😍 No ten dátum si pamätám ked máte ísť na poradňu ja dúfam vtedy nebudem očakávať ms ale pekne // snáď tie dvojky veľa budú aj na teste..A potom sa nám pochváľte s drobčekom zlatko mne letí čas no teraz uz nie..a ty si uz v 21tt o chvíľku si budeš držať drobca v náručí a pošleš mi foto oboch 😘
@karmela dakujeeeeem , aj ked malokto by este povedal ... ved to straaaasne ta prva polka zletela 🙈
Ale verim uz len v dobry koniec 🙏🏻
Plmalicky si kupujem nejake radosti pre drobceka a v kazdom pripade dieta je DAR ❤️
A jasne mojo ti prajem kraasne // 😘
Ozvem sa buduci tyzden kamosky nase 🌹😘

Babulky hcg mam 979.9 je to dobre? Vyznate sa niektora?