Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nella15228 krasne kolajnicky gratulujem☺
@alilka dnes 12 dpo
@luta13 moja aj ja tomu verim že tento rok sa to podari.
@miriamn76 ako som Ti uz spominala v Hcg sa nevyznam, no podla tej tabulky to mas super 😉...Gratulujem 😀...No ver uz svojmu babätku, nech je aj ono spokojne v Tvojom brusenku a nepochybuj o nom...Prajem vam dobru nocku a pokojne uz spi, si tehulka...Boh s vami obomi nadalej mamina 🌜🌷🍀😇🤰😘
@happymia ahoj, vidim, ze brusenko Ti uz krasne vykuka, no tesim sa s Tebou...Ozaj Ti ta prva polovica tehulkovania ubehla velmi rychlo...Uz citis aj kopanceky zopar tyzdnov, ze?...No som zvedava na vysledky velkeho sona, ci Ti uz aj pohlavie povedia...Tipujem len tak zo srandy dievcatko ze to bude 😉...No nech ste hlavne obaja zdravucki, to je najdolezitejsie 😉...Pohladkaj za mna brusko a uzivaj tehulkovanie 🤰😘
@nella15228 nadherne //...Gratulujem a prajem Ti zdrave tehulkovanie...Boh s vami obomi...Wau, to muselo byt radosti, ked si namacala test dnes rano, co???...Viem si predstavit Tvoj tep 😉...No jednoznacne po roku snazenia zasluzena odmena pre vas oboch s muzickom....Uzivajte rastuce brusenko 🤰😘
@evinqua Moja mila, vobec Ti podla mna nestupa pomaly Hcg, pozri do mojho albumu "Druhe dietatko Sebastian"...Tam mam tehutest robeny 1 den po meskani MS - bolo to myslim 15DPO a ovela slabsie // ako Ty...Vazne kuk...Gratulujem a prajem Ti zdrave tehulkovanie 🤰😘...Boh vas opatruj oboch 🙏...A bud v klude, testik mas krasny 😀
@butterfly333 a testik si neskúšala?
@butterfly333 ahoj.ja dnes BT 37
@kotatko1232 a netestovala si dnes?Ja tiež 36.9 😁
@cvikla12 tehulka jednoznacne
@alilka nemam testy 😂😂v pondelok asi az..a ty?? ja mam uz 5 dni 37 a raz36,9
@kotatko1232 super. A ty ako hmm?

@evinqua už je tam krásna čiarka gratulujem